Talvi Posted March 7, 2010 Report Share Posted March 7, 2010 Amorphis i Nacht. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Night's Blood Posted March 7, 2010 Report Share Posted March 7, 2010 (edited) Je l' ima negde zenskih modela? Npr. ovako nesto: Ne mora taj print, ali takvi modeli. Edited March 7, 2010 by Night's Blood Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
feyd Posted March 7, 2010 Report Share Posted March 7, 2010 ja sam kupila zensku TON majicu, sa otvorenim ledjima, i sa dead again logom, na koncertu. drugim recima: pojma nemam da li se mogu naci u radnjama. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Night's Blood Posted March 7, 2010 Report Share Posted March 7, 2010 ja sam kupila zensku TON majicu, sa otvorenim ledjima, i sa dead again logom, na koncertu. drugim recima: pojma nemam da li se mogu naci u radnjama. Da, na koncertu na koji nisam mogla da odem. I moje drugarice su tada kupile, prsla sam kad sam videla! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LazaGNR Posted March 8, 2010 Author Report Share Posted March 8, 2010 Je l' ima negde zenskih modela? Jel to za sestru? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Night's Blood Posted March 8, 2010 Report Share Posted March 8, 2010 Alo moderator ne spamuj nego daj neke informacije. :P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Narsil Posted March 8, 2010 Report Share Posted March 8, 2010 Je l' ima negde zenskih modela? Npr. ovako nesto: Ne mora taj print, ali takvi modeli. Изволи. Немачки сајт, шаљу у Србију, проверено стиже, ја наручивао. Ако си заинтересована, имам картицу, наручићемо. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Night's Blood Posted March 8, 2010 Report Share Posted March 8, 2010 Hmmm... Vec vidim sta bi Sisus mogao da mi kupi za rodjendan. http://www.pervertedtaste.de/popup_image.php?pID=3495&sid=9d4451ba311bcaee9b11e622095cca51 Javim ti ako budem htela da narucim (hvala ). U maju idem na ekskurziju, mozda nadjem nesto. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Narsil Posted March 8, 2010 Report Share Posted March 8, 2010 Hmmm... Vec vidim sta bi Sisus mogao da mi kupi za rodjendan. http://www.pervertedtaste.de/popup_image.php?pID=3495&sid=9d4451ba311bcaee9b11e622095cca51 Ту мајицу сам ја наручио. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Night's Blood Posted March 8, 2010 Report Share Posted March 8, 2010 (edited) Hehe, kul. Jbg sta god da smislim nemaju zesku, cudi me da tu imaju. Je l' su kvalitetne majce? Edited March 8, 2010 by Night's Blood Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Narsil Posted March 8, 2010 Report Share Posted March 8, 2010 Изузетног квалитета. Барем ова што сам ја наручио. Можда неко има другачијег искуства, али ова што сам ја добио је барем 5 пута боља од Феликс мајица. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AstralliS Posted March 11, 2010 Report Share Posted March 11, 2010 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
azal Posted March 12, 2010 Report Share Posted March 12, 2010 ja imam ovu zlatni print svetluca juce sam bacio jedno 10 starih, bilo je tesko, ali ce biti gotivno kad budem video cigana u perfect element long sleeve-u ili digital ruin majici Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord Iffy Boatrace Posted March 12, 2010 Report Share Posted March 12, 2010 Ja sam video cigana u mojoj iscepanoj amon amarth majici,smejao sam se 3 dana Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AstralliS Posted March 12, 2010 Report Share Posted March 12, 2010 juce sam bacio jedno 10 starih, bilo je tesko, ali ce biti gotivno kad budem video cigana u perfect element long sleeve-u ili digital ruin majici Videh kod tebe na fejsbuku, bilo je kasno da se ubacim u bilo kakvu diskusiju Ti si uzeo onu Nachtmystium majicu? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grobodan Posted March 12, 2010 Report Share Posted March 12, 2010 Ništa kao prizor deteta cigančeta u Gorgoroth majici... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkullKrusheR Posted March 12, 2010 Report Share Posted March 12, 2010 ja sam u vrbasu video babu, nije ciganka, sa napalm death - from enslavement to obliteration majicom, kako vodi unuche. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thrasher Posted March 12, 2010 Report Share Posted March 12, 2010 ja sam u vrbasu video babu, nije ciganka, sa napalm death - from enslavement to obliteration majicom, kako vodi unuche. E to je old school. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
azal Posted March 12, 2010 Report Share Posted March 12, 2010 onaj pokojni Sulja klosar sto je visio ispred SKCa je imao nikad kultniju Novembers Doom majicu, verovatno jedinu na Balkanu, ko zna odakle mu. a moja keva redovno furala Megadeth - Cryptic Writings majicu po kuci nazad u dan. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkullKrusheR Posted March 12, 2010 Report Share Posted March 12, 2010 (edited) hahaha can't beat that. edit:mislim za sulju. ovo za kevu mi nije toliko chudno, vidjao sam par sluchajeva. Edited March 12, 2010 by SkullKrusheR Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grobodan Posted March 12, 2010 Report Share Posted March 12, 2010 (edited) Ja sam mom ćaletu za baštenske radove poklonio: Edited March 12, 2010 by Grobodan Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.Murray Posted March 12, 2010 Report Share Posted March 12, 2010 ja imam ovu zlatni print svetluca juce sam bacio jedno 10 starih, bilo je tesko, ali ce biti gotivno kad budem video cigana u perfect element long sleeve-u ili digital ruin majici Hahahaha. Imao sam cigana u osnovnoj skoli stalno je furao Aces Hidh majcu, svaki put sam se cepao... Inace, al znate negde u BG gde ima MAJACA a da nisu u Felixu i na buvljaku, sa buvlje su dobre slike a skupe se, a kod felixa na suncu se provide Inace u felixu ima super izbor ali sve sto sam tamo kupio se sada providi i skupilo se Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
azal Posted March 12, 2010 Report Share Posted March 12, 2010 imas onu radnju u balkanskoj, ne znam kakav je kvalitet ali koliko sam skapirao, trasheri se ne bune Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
heavy me(n)tal Posted March 12, 2010 Report Share Posted March 12, 2010 ja sam imao samo jednu jedinu metal majicu (Conception 'parallel minds') i posle par meseci nosenja mi se rascepala sa strane pa sam je dao babi a ona sada s njom riba prozore na stali. to mi je bila prva i poslednja metal majica koju sam imao. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
azal Posted March 12, 2010 Report Share Posted March 12, 2010 jedna ali vredna Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts