East Posted April 28, 2008 Report Posted April 28, 2008 uh jbt preznoji se dok sam citao jebeno me mnogo podsetilo na neshto ....presto sam da se tresem tek kad sam procitao kraj .Zato ne treba ici u KST mrtvi ))))
Dray Posted April 29, 2008 Report Posted April 29, 2008 (edited) ja kao PR autora kazem da to stvarno nije u redu..zabranjeno je koriscenje i najmanjeg dela teksta ovog autora bez mog odobrenja. ubuduce se prvo meni obrati za dozvolu. i da se dogovorimo oko novca. Ti ozbiljno ili zajebavas?na ovom yumu se nikada ne znam kada su ljudi ozbiljni a kada cimaju...u slucajnu da si ozbiljan onda ne treba ostavljati po internetu svoje textove...neka mi se javi AUTOR texta pa cu ga skinuti! Edited April 29, 2008 by Dray
negative creep Posted April 29, 2008 Report Posted April 29, 2008 -autor trenutno nije u srbiji (ovo najozbiljnije) -zensko sam -naravno da sam se salila
Dray Posted April 29, 2008 Report Posted April 29, 2008 Okej! sori,tek posle sam videla da si zensko. pozdravi autora i reci mu da mu je prica FANTASTICNA!
mia Posted June 10, 2008 Report Posted June 10, 2008 ok je. dobro napisano. tema njako. ali je dobro napisano.
mia Posted August 9, 2008 Report Posted August 9, 2008 jbt, koliko sam spora.... razmisljam zasto mi je poznato, zasto mi je poznato.... meet me in the bathroom. spora.
Recommended Posts