MissionVao Posted October 3, 2005 Report Posted October 3, 2005 Zvuci kao neuobicajen opis zanimljivih "realnih" dogadjaja.. zato mi se i svidja
amy_mccoy Posted October 3, 2005 Report Posted October 3, 2005 ...da barem na kraju nesto lepo ostane tjah....
blondie Posted October 3, 2005 Report Posted October 3, 2005 pretpostavljam da ovo moze biti ok onima koji znaju o cemu i o kome se radi, pa im je jako interesantno, a uzgred i poznaju autora, pa kao - strava. ja nisam stigla ni do pola price. bljutavo mi je. ne mogu da citam prosto prosirene recenice izmijesane s losim engleskim. nista zlonamjerno. poz.
Lady Jane Posted October 3, 2005 Report Posted October 3, 2005 ne daj se moni, ceo rivothrill je uz tebe. Eh, rivotril... klonazepam... medazepam, nordiazepam, diazepam, prazepam, nitrazepam, flunitrazepam, bromazepam, flurazepam, halazepam, oxazepam, lorazepam, lormetazepam, temazepam, klorazepamt, alprazolam, triazolam, midazolam i prvi sintetisan hlordiazepoxid (1960.)... Ne obracajte paznju, spremam ispit
Machka Naopachka Posted October 3, 2005 Report Posted October 3, 2005 opushteno. meni ova pricha bila ... ok, efektna u svakom sluchaju, samo shto mi je gadna cela situacija, odnosno, ako si htela da izazovesh reakciju tipa 'a, u kurac' onda si uspeshna. inache je zanimljivo, samo shto je... negativno.
Shamandalie Posted October 3, 2005 Report Posted October 3, 2005 ne, ne, ne, negative je za 'vatanje, a sve ostalo za filozofiranje... To i ja kazem!
miss Penny Lane Posted October 5, 2005 Author Report Posted October 5, 2005 ne daj se moni, ceo rivothrill je uz tebe. mene brani ceo rivotril? ok,strange... mada... I need a "friend" to make me happy ...
miss Penny Lane Posted October 5, 2005 Author Report Posted October 5, 2005 da ti baca il' da ti bude bridemaid...il' to znachi neshto sasvim drugo... pa evo mogu i ja...mislim taman za god. ti tamo ja tamo...svashta moze da bude...a vidim moni se vech udala...il'... da udala sam se. uz saod i bg sindikat
bradati_simce Posted October 5, 2005 Report Posted October 5, 2005 u jebote koja brutala moram priznati da je do jaja svaka cast
la Perversion Posted October 5, 2005 Report Posted October 5, 2005 priznajem da nisam skoro, videla ovako originalni prikaz emocija, ali o r i g i n a l n o
mrtva Posted October 6, 2005 Report Posted October 6, 2005 (edited) da udala sam se. uz saod i bg sindikat da bash lijepo...udala se a mene nisi zvala... mala ne zezaj se s mnom...mala nemoj da ja okrenem plochu...mala bice te svuda...mala bwe... Edited October 6, 2005 by Twiggy
amy_mccoy Posted October 6, 2005 Report Posted October 6, 2005 da zivite dugo i srecno.... btw...hocu japanske filmove i crtane khm khm
Mikkah_Pickkah Posted October 6, 2005 Report Posted October 6, 2005 Ova mi se najvise svidela do sada Good work i poznata atmosfera. Zovem te danas
trinity Posted October 7, 2005 Report Posted October 7, 2005 (edited) Sve je do jaja, dobra prica, deluje kao pravo iskustvo, ili bar nama sa bujnijom mastom - mene licno podseca na Bukovskog, Hemingveja, Kapora..i ko zna jos koga ...misli su mi sad skroz u haosu..mozda cak i Kunderu..(ili pak ne).. Ima tu dosta brutalnosti Ali, ono sto je najzanimljivije - je sto je radnja smestena u "Neon". Reci, majke ti, jel bar neko ime istinito ? dobar ti je onaj fazon sa "veselim jebacem" Edited October 7, 2005 by trinity
blondie Posted October 7, 2005 Report Posted October 7, 2005 sve je to ok, ali molim vas da ne stavljate Kapora u ovaj kosh. progutacu ovo za Bukovskog i Hemingveja - posto mi nisu toliko prirasli za srce kao Kapor. uz duzno postovanje autoru ovog dijela - neke stvari i neki ljudi nikad se ne mijesaju. poz.
Tomislav Sawyer Posted October 7, 2005 Report Posted October 7, 2005 (edited) Jako dobro. Preti da postane odlicno ako produzis formu. Ponegde malo shtrchi nesklad kvaliteta dijaloga i mesta gde se radnja desava...kao i u svim domacim filmovima. Kad bi radnju preselila u neku daleku drzavu, bilo bi jos ubedljivije. Ovako je fikcija ocigledna na pomalo neprijatan nacin. Ali ej!! Jako je dobro! Nemoj da mi zameris na kritici, mnogo mi se vise svidja nego sto imam da "zamerim" Edited October 7, 2005 by Metalbeer
miss Penny Lane Posted October 10, 2005 Author Report Posted October 10, 2005 u jebote koja brutala moram priznati da je do jaja svaka cast o gohte...pa simo ili jesi ili nisi... gothic cica maca... trinity , hvala na pozitivnim kritikama... a i svima ostalima hvala ovo je divno, prica ima 4 strane komentara miJo mobi mi je bio u kvaru, pa nisam mogla sa se javim a pp sam tek sad videla sorry
tovar Posted October 10, 2005 Report Posted October 10, 2005 imas fetish ka citiranju narkomanskih budala u potpisu... very nice!
Mikkah_Pickkah Posted October 10, 2005 Report Posted October 10, 2005 miJo mobi mi je bio u kvaru, pa nisam mogla sa se javim a pp sam tek sad videla sorry No problemo Sve je ispalo just fine na kraju
Mikkah_Pickkah Posted October 10, 2005 Report Posted October 10, 2005 Heh.. Happens to us all, doesn't it? Btw, ponovo ide na prvom kanalu najgora domaca serija svih vremena
Recommended Posts