Jump to content

Recommended Posts

Posted

I jos samo jedno jedno pitanje: Kako je lik mogao da ode na zurku osamdesetih godina i da cuje Sepulturu? Koliko ja znam Sepultura se pojavila negde '84 ili '85

• Replies 131
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted
A '84a i '85a nisu bile osamdesetih?!

Kad ja moram da te ucim ubij se. Dakle osamdesete su od '71 do '80. Posle toga su devedeseta, a Sepultura se pojavila devedesetih

Posted

evo, agresore, provetliću te.. da je neko rekao "osma decenija", onda bi se mislilo na godine koje si ti pomenuo.

a kada se kaže "osamdesete", misli se na godine koje počinju sa 198...

u ovom veku.

Posted
Ne pratim dugo ovaj deo foruma, ali otkad sam ovde nikad nisam zazalio vreme ulozeno u chitanje tvojih pricha... I od svega shto sam ovde prochitao definitivno su najkvalitetnije.

I ono... Nishta. Odlichno je.

icon_redface.gif hvala legendo...

ostatku ljudi :

osamdesete su bile u neonu a sepultura na zurci koja nije bila u neonu nego na splavu icon_biggrin.gif

Posted
@ moni:

trenutak kao trenutak. prezvakacemo to na stepenistu. shvatas koji je trip sa trenutkom kao trenutkom... a i vreme je relativno. bar tako kaze einstein.

laugh.gif filozofiranje uz negative krece za par sati...

Posted

neznam gdje se ovo odigralo...poshto slabo poznajem bg...al' situacija je odlichno napisana... icon_da.gif

Trazim sve sto treba da dam

Jedan naglo prekinut san

Ne brinem i ponavljam

Sasvim Obican Dan

biggreens.gif

Posted
Pa naravno.... Ko ce onda da mi baca bidermajer? icon_twisted.gif

da ti baca il' da ti bude bridemaid...il' to znachi neshto sasvim drugo... icon_rolleyes.gif

pa evo mogu i ja...mislim taman za god. ti tamo ja tamo...svashta moze da bude...a vidim moni se vech udala...il'... icon_biggrin.gif

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...