tovar Posted October 11, 2005 Report Posted October 11, 2005 znam. zaobilazim TV u sirokom luku u to doba...
Mikkah_Pickkah Posted October 11, 2005 Report Posted October 11, 2005 Ja sinoc nisam stigla da pogledam ali zato veceras..
Black~Cat Posted October 13, 2005 Report Posted October 13, 2005 Btw, ponovo ide na prvom kanalu najgora domaca serija svih vremena TV je čudo...
Jessy Posted October 14, 2005 Report Posted October 14, 2005 quote from Policajac s Petlovog brda: -"Pakuj se mali,sutra putujemo!" -"Samo da zavrshim vecheru..." Neke stvari se ne menjaju...
miss Penny Lane Posted October 14, 2005 Author Report Posted October 14, 2005 imas fetish ka citiranju narkomanskih budala u potpisu... very nice! pa naravno
miss Penny Lane Posted October 14, 2005 Author Report Posted October 14, 2005 No problemo Sve je ispalo just fine na kraju hvala bogu jedva cekam da mi dodjes za stalno
Legenda Posted October 14, 2005 Report Posted October 14, 2005 jedva cekam da mi dodjes za stalno Ima nas josh
Blacksunray Verb Delikvent Posted October 15, 2005 Report Posted October 15, 2005 (edited) znam. zaobilazim TV u sirokom luku u to doba... lose je shto se distanciras od jedine poludobre stvari u zivotu.... bestia, sestro, moram da ti odam priznanje da davno nisam video toliko sublimiranog kicha na jednom mestu.... Edited October 15, 2005 by Blacksunray Verb Delikvent
blondie Posted October 16, 2005 Report Posted October 16, 2005 ma ne.. tu ima toliko uticaja bukovskog i kapora.. mislim, prepoznaje se
Jessy Posted October 16, 2005 Report Posted October 16, 2005 @Moni Inace nisam komentarisala samu prichu...brutalno i divno istovremeno...FDUceka na tebe...
Mikkah_Pickkah Posted October 16, 2005 Report Posted October 16, 2005 lose je shto se distanciras od jedine poludobre stvari u zivotu.... bestia, sestro, moram da ti odam priznanje da davno nisam video toliko sublimiranog kicha na jednom mestu.... They say romance is back in fashion - they say that kitsch is back in fashion Moj potpis je po tom kriterijumu odmah iza tvog.. #Jessy - meni je najbolji citat "Ne bojte se, on je dresiran pas, kao LESI" I naravno, pozdrav svim mojim obozavaocima!
Jessy Posted October 16, 2005 Report Posted October 16, 2005 (edited) #Jessy - meni je najbolji citat "Ne bojte se, on je dresiran pas, kao LESI" aaaaaaaaa jao...sad ce epizoda gde mu kupuju roze charape(to je tako glam-goth ) p.s.mada na potpisu BVD-a izgleda da vec nosi neku roze obucu Edited October 16, 2005 by Jessy
Black~Cat Posted October 16, 2005 Report Posted October 16, 2005 jao...sad ce epizoda gde mu kupuju roze charape(to je tako glam-goth ) "Gde si video da muško nosi roze čarape? Hoćeš da postanem peder?" Cute.
Blacksunray Verb Delikvent Posted October 17, 2005 Report Posted October 17, 2005 They say romance is back in fashion - they say that kitsch is back in fashion Moj potpis je po tom kriterijumu odmah iza tvog.. #Jessy - meni je najbolji citat "Ne bojte se, on je dresiran pas, kao LESI" I naravno, pozdrav svim mojim obozavaocima! Moj potpis je koherentna zajebancija, tvoj je sve vise nego koherentan....
tovar Posted October 17, 2005 Report Posted October 17, 2005 @ everyone: a da ja nekom jebem mater, a?
darijus Posted October 17, 2005 Report Posted October 17, 2005 @ everyone: a da ja nekom jebem mater, a? ti nekom da jebes mater...??? ... go for it.
Blacksunray Verb Delikvent Posted October 17, 2005 Report Posted October 17, 2005 lesi = motherfucker = nigger.... ijao, da, mocna je ta forica sa lesijem....
Jessy Posted October 17, 2005 Report Posted October 17, 2005 (edited) shto volim radne dane... 20h se blizi... buaahahahaha... Shta se bunish shto si slavan..? To ide u prilog tvojoj...hmm...reputaciji Shalim se bre,mnogo dizesh frku,treba da ti je drago shto si imao priliku da glumish s svim tim ljudima... Mada je uloga urnebesna Nisam znala da imash fetish na nakit i to posebno na mindjushe Edited October 17, 2005 by Jessy
Blacksunray Verb Delikvent Posted October 18, 2005 Report Posted October 18, 2005 recicu ti jednu stvar: nemas moralno pravo da zezas lesija na ovaj il' onaj dobronameran, zlonameran nacin....na taJ nacin karas sebe u zakmo iz razloga shto si se lozila na lesija.... e, da vidis, ja se nisam lozio na lesija pa mogu da remse kol'ko hocu....
miss Penny Lane Posted October 18, 2005 Author Report Posted October 18, 2005 ma lesi svi mi tebe volimo ali nismo mi krivi sto je pocela repriza.. legendo - mi cekamo miJu na stanici!!!
Mikkah_Pickkah Posted October 18, 2005 Report Posted October 18, 2005 (edited) Nisam znala da imash fetish na nakit i to posebno na mindjushe Aaaaaa A da otvorimo mi temu na Kulturi, umetnosti i medijima? #Delikvent - ne znam da li se ona lozila na njega ali TI drzis njegovu sliku u potpisu. edit: Ha Ha Ha Edited October 18, 2005 by bestia
VeronikaJeOdluchilaDaUmre Posted October 18, 2005 Report Posted October 18, 2005 pochela repriza?? kada je?gde?na kom programu?
Jessy Posted October 20, 2005 Report Posted October 20, 2005 Aaaaaa A da otvorimo mi temu na Kulturi, umetnosti i medijima? #Delikvent - ne znam da li se ona lozila na njega ali TI drzis njegovu sliku u potpisu. edit: Ha Ha Ha A#Delikvent - ne znam da li se ona lozila na njega ali TI drzis njegovu sliku u potpisu. To se zove samoporicanje... There,there BVD,najtezi je prvi korak,najteze je raskrstiti sa sobom i prihvatiti chinjenicu da imash neizdrzivu potrebu da prestanesh biti strelac od napred i devica od pozadi... Ccc kako Lesi deluje na ljude Ili se mozda samo lozhish na glumce... P.S.Eeeee,ne znash ti kako je TESHKO odoleti Lesiju kad zavitla ona njegova 2 sexy plava pramena... ...a josh kad su onako premazana majonezom,pa svetle na neonkama u Demiji Nema...svako zensko srce poskochi...mora da je to bila i moja sudba A mozda je to u sustini zato sto sam plava...pa je trebalo da mi malo kosa izraste(tj. tamniji izrastak) da bi mozak poceo da radi...
Blacksunray Verb Delikvent Posted October 20, 2005 Report Posted October 20, 2005 (edited) Aaaaaa A da otvorimo mi temu na Kulturi, umetnosti i medijima? #Delikvent - ne znam da li se ona lozila na njega ali TI drzis njegovu sliku u potpisu. edit: Ha Ha Ha slika ima poruku koja nije za devojchice sa ljubicastim fontom.... e, jasmina, jebo te, lepo je zezati se na svoj racun, medjutim ostaje chinjenica da the shit has been eaten.... Edited October 20, 2005 by Blacksunray Verb Delikvent
Recommended Posts