Jump to content

Recommended Posts

Posted
slika ima poruku koja nije za devojchice sa ljubicastim fontom.... icon_smile.gif

e, jasmina, jebo te, lepo je zezati se na svoj racun, medjutim ostaje chinjenica da the shit has been eaten.... icon_smile.gif

ja apsolutno nemam nikakvih problema sa svim tim... icon_da.gif ...so... icon_rockdevil.gif

• Replies 131
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 2 weeks later...
Posted (edited)

@ everyone:

a da ja nekom jebem mater, a?

LJudi,najebali ste icon_mrtav.gif

Lestate pravi reda ovde...nema vise zezanja sad.gif

EDIT:Eno ga ide i zakljucava teme ph34r.gificon_frown.gif

Edited by LazaGNR
Posted

slike skinute, nova serija ide, zivot se vraca u normalu, nema vise potrebe za iluzornim razgovorima, tako da mladi citaoci mogu da se posvete komentarisanju ove simpaticne price.

• 1 month later...
Posted
slike skinute, nova serija ide, zivot se vraca u normalu, nema vise potrebe za iluzornim razgovorima, tako da mladi citaoci mogu da se posvete komentarisanju ove simpaticne price.

hail to you... musik20.gif

Posted

Jako mi se dopada. Cini mi se da sam citala vec jednu tvoju pricu. Onu u kojoj se Lestat nadovezao. Jako mi se dopada atmosfera koju napravis. Vrlo psihoticno. Intimno. A opet, nekako u spidu i previse "moderno". Lepo.

• 2 years later...
Posted

PRELEPO!!!!zato sam i stavila na blog na mom accountu na myspaceu :) nadam se da se autor ne ljuti?potpisala sam ga!

Posted
PRELEPO!!!!zato sam i stavila na blog na mom accountu na myspaceu :) nadam se da se autor ne ljuti?potpisala sam ga!

ja kao PR autora kazem da to stvarno nije u redu..zabranjeno je koriscenje i najmanjeg dela teksta ovog autora bez mog odobrenja. ubuduce se prvo meni obrati za dozvolu. i da se dogovorimo oko novca.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...