Jump to content

Recommended Posts

Posted

South Park uvek gledam sa engleskim titlovima, prvenstveno zbog Kennyja. :) Ali mnoge sezone nemaju titlove (koji mogu da se nađu na netu), a one koje imaju često nemaju Kennyjeve opaske. :(

Posted

Sad se setih azzinog avatra "go to hell with your raspberrYs" :lol:

Da, zbilja, sve stvari su najbolje u izvornom obliku. Osim duska dugouska i ostalih crtaca tog tipa, tu je nasa sinhronizacija rulala :rockdevil:

kenny zapravo govori nesto?? ja sam mislila da je bas fora da mi ne kontamo nista a oni ga shatro super razumeju :)

Posted
:)

Glupani...

Биједниче... :)

Иначе, овде можеш наћи доста тога што ти треба, што на српском, што на модификованом српском који се говори у Хрватској.

Такође, ако ти треба превод ХР-а, само реци. Капирам да је зајебано сналазити се са свим тим file, settings, run зајебанцијама. :)

Поздравчић :mrgreen:

kenny zapravo govori nesto??

Pppmmmpffmmmfpmpppppf mpmmmm mfmppffpmppfpffmff.

Posted
kenny zapravo govori nesto?? ja sam mislila da je bas fora da mi ne kontamo nista a oni ga shatro super razumeju :)

Sve što govori su zamućene smislene rečenice. Po pisanijima na internetu, na DVD-evima se nalaze engleski subtitle-ovi, i svaki sadrži i ono što Kenny govori. Ako se malo potrudiš, možeš i sama da ukapiraš neke reči/rečenice. :da:

Posted
Биједниче... :)

Иначе, овде можеш наћи доста тога што ти треба, што на српском, што на модификованом српском који се говори у Хрватској.

Такође, ако ти треба превод ХР-а, само реци. Капирам да је зајебано сналазити се са свим тим file, settings, run зајебанцијама. :)

Поздравчић :mrgreen:

Pppmmmpffmmmfpmpppppf mpmmmm mfmppffpmppfpffmff.

Bijednik ti u hlachama! :evotigana:

Znam za prijevode ali tamo nema za one serijale koji meni trebaju.

Inace prevod je uvek dobar u slucaju da ih nesto nerazumes ili tako nesto.

Nije mi jasno to sto kazete da vise volite orignal... pa necu ja sihronizaciju vec jebeni prevod, glasove slusam. :)

:meshuggah:

Posted
kad pominjete prevod... ovaj sa B92 je brutalno iskren..

Кад гледам СП на Б92 доњу шестину екрана прекривам непровидном тканином, тако да не знам какав је превод. :)  

Објасни мало то "искрен".

Posted
npr prevode psovkom tamo i gde nije preko potrebno a same psovke su jako kvalitetne :) na to sam mislila pod "iskren" koristeci ovdasnji yumetal recnik :)

А, то...

Екипа са Б92 која је задужена за синхронизацију и превод цртаћа се баш труди, хоћу рећи баш искрено обављају свој посао. Сви преводи су им сјајни, а неки су чак и бољи од оригинала. :):)

Posted

Počeo sam da gledam 10. sezonu. Jebote, ona prva epizoda je baš... baš. Kapiram da je cela priča urađena zbog Isaaca Hayesa i njegovog odlaska iz South Parka nakon pljuvanja po Scientology-ju, ali brate... epizoda je mnogo mračna. A Chef je (bio) jedan od najboljih likova. :(

Posted

Secham se da su Hrvati imali vrlo solidan prevod SPa...U tom pogledu, epizoda u kojoj Butters otkriva da mu ga chale prima u bulju me je posebno odushevila...Kada zatekne chaleta kako posechuje gej bioskope film Fisting Firemen 9 je preveden kao Vatrogusci 9 :):):)

Posted
Počeo sam da gledam 10. sezonu. Jebote, ona prva epizoda je baš... baš. Kapiram da je cela priča urađena zbog Isaaca Hayesa i njegovog odlaska iz South Parka nakon pljuvanja po Scientology-ju, ali brate... epizoda je mnogo mračna. A Chef je (bio) jedan od najboljih likova. :(

Ali tesko da su mogli da nadju pricu koja je vise u duhu South Parka da ga isprate iz serije.

film Fisting Firemen 9 je preveden kao Vatrogusci 9

Buahahaha, genijalno! Ne secam se da je to kod nas uopste i prevodjeno.

• 2 weeks later...