Fake City Posted December 30, 2008 Report Posted December 30, 2008 11. sezona mi je bila skroz dobra, 12tu nisam jos gledao ali po komentarima vidim da je promasaj, pa sam zato rekao da zavrsavaju dok nisu skroz uprskali. Quote
Mita Posted December 30, 2008 Report Posted December 30, 2008 (edited) Najloshija sezona do sad...Inache sebe smatram #1 fanom South Park-a... ne to sam ja Edited December 30, 2008 by Mita Quote
Hamsun Posted December 30, 2008 Report Posted December 30, 2008 Poslednja? Zvanicno? Rekli su da će da rade do 2011. godine, koliko im traje ugovor... Quote
Kratkovidi Magarac Posted December 30, 2008 Report Posted December 30, 2008 ne to sam ja svako sebe smatra najvecim fanom Quote
Dead Man Walking Posted December 30, 2008 Report Posted December 30, 2008 Kenjate, dobra je i zadnja. Nek prave još 100 godina što se mene tiče. Quote
niking Posted December 30, 2008 Report Posted December 30, 2008 ljudi treba mi hitno repid za epizodu More Crap, da pokazhem kevi, fanu Bono Vox-a xD boze kako sam se smejala xD http://rapidshare.com/files/175060471/South_Park_-_S11E09_-_More_Crap.mkv posto je Nova godina, ne treba ni pusenje zauzvrat Quote
Killing Hand Posted January 1, 2009 Report Posted January 1, 2009 (edited) ne to sam ja Ne, nisi, ja sam gledao sauth park kada si ti srao u gace i jeo pacija govna Nego, jel moze neko da mi kaze koje su ono pesme (prve 2, jedna je oko 8min, a druga je malo kasnije ne secam se sada) u onoj epizodi sa goticarima Edited January 1, 2009 by Killing Hand Quote
Mita Posted January 1, 2009 Report Posted January 1, 2009 (edited) TI OCES BATINE retarde stariji sam od tebe kao drugo RETARDE tebi tad nisu davali da gledas TV u tako kasno vreme(JER TI SI SRAO U GARCE I JEO PACIJA GOVNA DA TI JEBEM MATER ) tako da nemoj da lupas inace evo ovoga mi krsta ubicu te prvom prilikom!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Edited January 1, 2009 by Mita Quote
Dead Man Walking Posted January 1, 2009 Report Posted January 1, 2009 (edited) edit: Ili još bolje: Edited January 1, 2009 by Dead Man Walking Quote
Rehabilitovani Bagrem Posted January 1, 2009 Report Posted January 1, 2009 ciji je veci na kraju? Quote
Killing Hand Posted January 1, 2009 Report Posted January 1, 2009 TI OCES BATINE retarde stariji sam od tebe kao drugo RETARDE tebi tad nisu davali da gledas TV u tako kasno vreme(JER TI SI SRAO U GARCE I JEO PACIJA GOVNA DA TI JEBEM MATER ) tako da nemoj da lupas inace evo ovoga mi krsta ubicu te prvom prilikom!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Nisi u pravu, ja sam tada bio 4 razred, i gledao sam na kompu Dok si ti tada slusao rep Quote
זאבים Posted January 10, 2009 Report Posted January 10, 2009 ne znam dal je bilo, ali http://allsp.com/ Quote
זאבים Posted January 11, 2009 Report Posted January 11, 2009 Owa 12. sezona ima ok momenata, ali predvidivih. Bolje stream nego skidanje. Quote
Queen_of_the_ryche Posted January 17, 2009 Report Posted January 17, 2009 Ma "more crap" je najjaca epizoda u sezoni a mozda i "sire"...genijalno! Uvek mi isao Bono na nerve... Quote
Lunar Posted January 18, 2009 Report Posted January 18, 2009 (edited) Evo sada pogledah onu Imaginationland trio epizoda. I nesecam se kada sam poslednji put gledao neku SP epizodu i tako uzivao uz nju. Epizoda je smeshna, kreativna, interesantna i oreginalna, a pricha te drzi do kraja, chak ima i neih napetih momenata. Stvarno fantastichan epizoda. XD ne znam dal je bilo, ali http://allsp.com/ icon_smile.gif a sto tako? Kada mozete isto to samo bolje preko njihovog pravog sajta, iliti http://www.southparkstudios.com/ Edited January 18, 2009 by Lunar Quote
Mita Posted January 18, 2009 Report Posted January 18, 2009 (edited) kolko ti kasnis ako si sad gledao Imaginationland edit mnogo je lakse gledati preko njihovog sajta Edited January 18, 2009 by Mita Quote
Mita Posted March 2, 2009 Report Posted March 2, 2009 SLEDECI CETVRTAK NOVI SOUTH PARK JEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEee Quote
Vic Rattlehead Posted March 4, 2009 Report Posted March 4, 2009 Ali ove epizode sa Obamom i onim plesačem što ne da sinu da igra košarku... :) Trej i Met još imaju "to" u sebi! Quote
Uruk Posted March 4, 2009 Report Posted March 4, 2009 o obama you're so fine, you're so cool you blow my mind :) najaci momenat u epizodi(ko je gledao znace) kad rendi kaze shefu:"obama wasn't talking about you, you piece of s*it" Quote
lemmy sixx Posted March 4, 2009 Report Posted March 4, 2009 Ali ove epizode sa Obamom i onim plesačem što ne da sinu da igra košarku... :) Trej i Met još imaju "to" u sebi! Imaju,itekako. Meni poslednja sezona uopste nije toliko losa koliko ljudi ovde pricaju.Cak naprotiv,jako je dobra.Ima nekoliko zaista genijalnih epizoda. Quote
Recommended Posts