Elvis Posted March 29, 2007 Report Share Posted March 29, 2007 Totalno ne kapiram ovo sa zatamljenjem.Sto bi neko pisao nesto ako ce da zatamni.Inace i nema nekih momenata koji mogu sve da otkriju.Nije toliko napeto. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Minerva_SD Posted March 29, 2007 Report Share Posted March 29, 2007 Ubedljivo je najjaca ona u kojoj napljuvavaju PETA-u! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
niking Posted March 29, 2007 Report Share Posted March 29, 2007 (edited) da bi mogli da procitaju ljudi koji su gledali epizodu, a da ne bi morali da procitaju oni koji ne zele... a ja ne volim da procitam nista o epizodi pre nego sto je pogledam cak i ako niej napeto... onda znam da nije napeto i ne osecam se kao da gledam nesto novo... EDIT: a pretpostavljam i da si video raspravu na prethodne dve strane, tako da ne kapiram cemu pitanje uopste... Edited March 29, 2007 by niking Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hand banana Posted March 29, 2007 Report Share Posted March 29, 2007 ne znam koliko će ova nova biti smešna ljudima koji nisu gledali "24", ali meni je bila genitalna. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elvis Posted March 29, 2007 Report Share Posted March 29, 2007 da bi mogli da procitaju ljudi koji su gledali epizodu, a da ne bi morali da procitaju oni koji ne zele... a ja ne volim da procitam nista o epizodi pre nego sto je pogledam cak i ako niej napeto... onda znam da nije napeto i ne osecam se kao da gledam nesto novo... EDIT: a pretpostavljam i da si video raspravu na prethodne dve strane, tako da ne kapiram cemu pitanje uopste... Ja se izvinjavam.Citao sam prosle dve strane ali do malo pre nisam shvatio kako se gleda to napisano ako hoces da gledas.Moja greska.Ispao sam glup. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dr NIK@ Posted March 30, 2007 Report Share Posted March 30, 2007 www.mrtwig.net zakon sajt. inace, da se ne bi mucili sa trazenjem i sa torrentima i ostalim p2p-ovima, evo nekoliko linkova za 11x04 epizodu (avi su oko 175MB, a RM nemam pojma. njih ne skidam samo znam da su dosta manji): AVI: http://www.mypersonaldomain.info/sp/list.php?id=3 http://howto.com.au/sp/south.park.1104.dsr.xvid.notv.avi http://bestsexsites.net/sp/south.park.1104.dsr.xvid.notv.avi http://www.bigupload.com/d=CC1B3257 RM: http://www.mypersonaldomain.info/sp/list.php?id=4 http://howto.com.au/sp/SPEpisode1104_-_The...rc.tveps.net.rm http://bestsexsites.net/sp/SPEpisode1104_-...rc.tveps.net.rm i da. dobra je epizoda, ima dobrih fora i sve, ali su od 10-og serijala previse poceli da vuku na neki fazon koji mi bas i ne lezi preterano. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fiction Posted March 30, 2007 Report Share Posted March 30, 2007 The Snuke je SP u svom najboljem izdanju.Kompletan paket.top 10 epizoda ever... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kent Posted March 30, 2007 Report Share Posted March 30, 2007 Zaista sam vrh SP-a, ali ipak daleko smesnija epizoda ako se bolje poznaje 24. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elvis Posted March 30, 2007 Report Share Posted March 30, 2007 Ma moze da se poznaje 24 koliko hocete ali ja uvek riknem od smeha na neke sitnice.Na samom pocetku izlazak debelog iz one njegove klupe mi je toliko smesan da sam se valjao na podu kao on kad se smeje.I naravno kad uleti korz prozor i lezi na zemlji, umro sam od smeha.Dakle zakljucak ima neceg i u sitnicama. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hand banana Posted March 30, 2007 Report Share Posted March 30, 2007 tebi su smešne stvari koje uopšte nisu smešne Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elvis Posted March 31, 2007 Report Share Posted March 31, 2007 Ne znam sta da ti kazem ali ja jedini imam pravo u Lazi Lazarevicu da gledam South Park. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sinstrel Posted March 31, 2007 Report Share Posted March 31, 2007 Odgledao... odlcina epizoda. Cetvrti serijal je fenomenalno poceo! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RNA Posted April 1, 2007 Report Share Posted April 1, 2007 Четврти серијал? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hand banana Posted April 1, 2007 Report Share Posted April 1, 2007 on misli da je četvrti serijal nešto što nije četvrti serijal Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RNA Posted April 1, 2007 Report Share Posted April 1, 2007 Ко зна каква је то сад нова подела. Ја сам мислио да то иде по сезонама. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tatyannahhh Posted April 1, 2007 Report Share Posted April 1, 2007 ja mislim da se jednostavno covek zajeb'o ova cetvrta epizoda mi je najbolja do sad Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kent Posted April 1, 2007 Report Share Posted April 1, 2007 Ко зна каква је то сад нова подела. Ја сам мислио да то иде по сезонама. Jedan serijal = 3 sezone ---> 11. sezona = 4.serijal, tako da su svi u pravu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sinstrel Posted April 2, 2007 Report Share Posted April 2, 2007 Jed'te shita... zajebao sam se... Jedino Dodjavola! nije glupa pa je skontala sta hocu da kazem! Jedanaesta sezona je fenomenalno pocela! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dr NIK@ Posted April 2, 2007 Report Share Posted April 2, 2007 :) :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baal Posted April 5, 2007 Report Share Posted April 5, 2007 Što se tiče nove epizode: Ahahaha.. St. Peter was a rabbit! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elvis Posted April 5, 2007 Report Share Posted April 5, 2007 Ne znam kako da prokomentarisem ovu epizodu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
niking Posted April 5, 2007 Report Share Posted April 5, 2007 HAHAHAHAHA! Da Vinci Code got pwnd! LOL! obozavam ovu epizodu! mozda i meni najbolja u 11. serijalu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elvis Posted April 5, 2007 Report Share Posted April 5, 2007 Ko ne voli Kartemena, prava epizoda za njega. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marko, Mon_a[MOR]e Posted April 5, 2007 Report Share Posted April 5, 2007 fantasticna epizoda! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
niking Posted April 5, 2007 Report Share Posted April 5, 2007 sad ce ljudi da misle da vodimo neku pametnu diskusiju o epizodi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts