Jump to content

Recommended Posts

Posted
Taj fazon. Sto je najgore, mislim da smo jedini koji tako misle, buduci da sam citao utiske i sa drugih foruma, prde ljudi samo tako :)

A jebiga,ljudi previse ocekuju.Ova serija se emituje godinama,ima gomila epizoda,i normalno je da ne moze bas svaka biti urnebesna.

Posted

Ma bzvz epizoda... :)

Elem, sledeca epizoda je poslednja u sezoni. Zakljucujem da je ovo bila najlosija SP sezona ikad. Ima par dobrih epizoda dok je ostalo bas dosadno.

Poslednja epizoda obecava! :da:

1214.jpg

Butters is sure he’s seen a Vampire at school but he can’t get anyone to listen to him. Meanwhile, the Goth Kids are angry and frustrated when the other kids can’t tell the difference between a Goth and a Vampire.

Posted
Ma bzvz epizoda... :)

Elem, sledeca epizoda je poslednja u sezoni. Zakljucujem da je ovo bila najlosija SP sezona ikad. Ima par dobrih epizoda dok je ostalo bas dosadno.

Poslednja epizoda obecava! :da:

1214.jpg

Butters is sure he’s seen a Vampire at school but he can’t get anyone to listen to him. Meanwhile, the Goth Kids are angry and frustrated when the other kids can’t tell the difference between a Goth and a Vampire.

axaaxxaxx :rockdevil:

sinstrel iskusno namirise kvalitet cim vidi goticare. :D

ne ocekujem nesto mnogo ni od ove epizode, ali jedva cekam da izadje.

i ja isto :D

Posted
Alo dosta bre... :)

Goticari, vampiri i Baters u istoj epizodi... jednostavno mora biti dobro. :da:

Хм, могла би да се направи епизода где би Азза био готичар, Синстрел вампир, а Жељко - Батерс. :)

Posted

А , не може, ти би онда морао бити онај клинац "Buwn the whowe school down to the gwound". :P