Guest Spirit Crusher Posted March 30, 2006 Report Posted March 30, 2006 errr meni nije jasno zasto sam izostavila W... hiljaditi put prekucavam foru i uvek stavim JEW i LAW nije da se vadim... Quote
Vitamin K Experience Posted March 30, 2006 Report Posted March 30, 2006 Meni je ova nova sa oblakom SMUG-a vrh. Jedna od najboljih od devetog serijala na ovamo. Scena kada Kartman ulazi sa bio-odelom u San Francisko. Quote
michelle Posted March 30, 2006 Report Posted March 30, 2006 Dobra je epizoda, super je ovo za Dzordz Klunija i kako uzivaju u smradu svojih prdeza i pricaju sa zatvorenim ocima Quote
Jaymz Posted April 2, 2006 Report Posted April 2, 2006 AAAAAAAAAa ja mislio palite a ono stvarno 10. serijal EXTRA! Quote
fiction Posted April 6, 2006 Report Posted April 6, 2006 Dont you ever compare me to Family Guy! Jos jedna epizoda puna metafora i aluzija... Quote
Freak Kitchen Posted April 6, 2006 Report Posted April 6, 2006 jedva cekam nastavak! a i reakcije na ovu epizodu. mada, cini mi se da ce svi ipak sacekati sledecu nedelju... south park razbija, kao i uvek... Quote
PsychoGroupieCocaineCrazy Posted April 6, 2006 Report Posted April 6, 2006 a el neko moze da da neki link do 1003? Quote
ABVH Posted April 6, 2006 Report Posted April 6, 2006 Next week on South Park... Weeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee Quote
PsychoGroupieCocaineCrazy Posted April 6, 2006 Report Posted April 6, 2006 ^ anywho, nadjoh 1003 na limewire-u, pogledah epizodu.. smeshno je.. mada (ponavljam se) mi je family guy sada mnogo interesantniji.. Quote
fiction Posted April 6, 2006 Report Posted April 6, 2006 ^ anywho, nadjoh 1003 na limewire-u, pogledah epizodu.. smeshno je.. mada (ponavljam se) mi je family guy sada mnogo interesantniji.. Uopste nije smjesna, mozda sam se i najmanje smijao na ovoj od svih epizoda, ali da je dobra dobra je. Svidja mi se kako se razvija SP.Dvije epizode iz 9. serijala su zabranjene, ovo je odgovor...Bila bi fora da izhejtuju muhameda u nastavku i na kraju prospu neki moral story a tako ce i biti...ova epizoda je bila samo opipavanje pulsa. Quote
PsychoGroupieCocaineCrazy Posted April 6, 2006 Report Posted April 6, 2006 e"] Epizoda je vrh vrhova!!!! Uopste nije smjesna e sad idete iz krajnosti u krajnost.. daleko je od vrha ali stvarno ima dobrih fora a i svidja mi se kako su skinuli likove sa family guy-a (e te fore nisu loshe.. kad malo bolje razmislim, najbolje u ovoj epizodi su u stvari family guy fore) Quote
fiction Posted April 6, 2006 Report Posted April 6, 2006 (edited) Uopste nije smjesna e sad idete iz krajnosti u krajnost.. daleko je od vrha ali stvarno ima dobrih fora a i svidja mi se kako su skinuli likove sa family guy-a (e te fore nisu loshe.. kad malo bolje razmislim, najbolje u ovoj epizodi su u stvari family guy fore) Fore su dobre ali nisu smjesne...Skoro svaki dijalog vezan za Family Guy je u stvari aluzija na trenutnu situaciju sa SP-om.Kad Cartman govori kad se jedna epizoda Family Guy-a skine sa tv-a onda automatski i druga treca bla bla pa na kraju cijela serija.Znas da je Bloody Mary epizoda zabranjena pa onda Tom Cruise still wont come out of the closet epizoda.Rings a bell? Ima jos takvih primjera u ovoj epizodi... edit: mora li biti smjesna da bi bila dobra/odlicna epizoda? ako budu isli do kraja u nastavku mogla bi ovo biti top 5 epizoda Edited April 6, 2006 by Therapsid Quote
KRANG Posted April 6, 2006 Report Posted April 6, 2006 props za therapsida.. tako je. sout park postaje sve zanimljiviji.. sada postoji i velika priča koja se odmotava u pozadini. i politički komentari nikad nisu bili bolji. jedva čekam sledeću Quote
Marko, Mon_a[MOR]e Posted April 6, 2006 Report Posted April 6, 2006 e sad idete iz krajnosti u krajnost.. daleko je od vrha ali stvarno ima dobrih fora a i svidja mi se kako su skinuli likove sa family guy-a (e te fore nisu loshe.. kad malo bolje razmislim, najbolje u ovoj epizodi su u stvari family guy fore) Fore su dobre ali nisu smjesne...Skoro svaki dijalog vezan za Family Guy je u stvari aluzija na trenutnu situaciju sa SP-om.Kad Cartman govori kad se jedna epizoda Family Guy-a skine sa tv-a onda automatski i druga treca bla bla pa na kraju cijela serija.Znas da je Bloody Mary epizoda zabranjena pa onda Tom Cruise still wont come out of the closet epizoda.Rings a bell? Ima jos takvih primjera u ovoj epizodi... edit: mora li biti smjesna da bi bila dobra/odlicna epizoda? ako budu isli do kraja u nastavku mogla bi ovo biti top 5 epizoda Quote
Marko, Mon_a[MOR]e Posted April 13, 2006 Report Posted April 13, 2006 Znatno slabija od prosle (valjda zato sto su opet iste fore) ali kao celina se drzi Quote
ABVH Posted April 13, 2006 Report Posted April 13, 2006 Cowabunga, motherfucker!!!! AHAHAHHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAA HHHHHAAHHHHAHAHAHHHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA AHAHAHHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAA HHHHHAAHHHHAHAHAHHHHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAH AHAHAHHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAA HHHHHAAHHHHAHAHAHHHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAH AHAHAHHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAA HHHHHAAHHHHAHAHAHHHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA AHAHAHHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAA HHHHHAAHHHHAHAHAHHHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH AHAHAHHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAA HHHHHAAHHHHAHAHAHHHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHH AHAHAHHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAA HHHHHAAHHHHAHAHAHHHHAHAHAHAHAAHAHAHAHAH AHAHAHHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAA HHHHHAAHHHHAHAHAHHHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH Quote
Nightwing Posted April 14, 2006 Report Posted April 14, 2006 cim Cartman vodi glavnu rec - epizoda ne moze da bude losa... Quote
Tatyannahhh Posted April 14, 2006 Report Posted April 14, 2006 no good backstabbing jew.. vristala sam Quote
Nightwing Posted April 14, 2006 Report Posted April 14, 2006 donosim ti novu epizodu na RWu kad se vidimo......... Quote
Profesor Chaos Posted April 14, 2006 Author Report Posted April 14, 2006 Heh! Ova tema se baš razvila! Drago mi je da sam je započeo davne 2005 godine. Quote
Recommended Posts