PetarA Posted May 27, 2006 Report Share Posted May 27, 2006 Bas ste przili! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
oNe Posted May 29, 2006 Author Report Share Posted May 29, 2006 hehehe....fala kolega!!! I vi ste bili dobri, samo me je kasnije Sava u vozu prepao svojim umornim pogledom!!! hahaha Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TOOL Posted May 29, 2006 Report Share Posted May 29, 2006 Oni su industrijal ? industrijal kao nin ? industrijal kao ministry ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest حسين Posted May 29, 2006 Report Share Posted May 29, 2006 Definitivno ne. Ali nazire se negde iz daljine da ima uticaja industrije. Mislim da ni ne teže da budu industrial. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
oNe Posted May 30, 2006 Author Report Share Posted May 30, 2006 tezimo da budemo nesto izmedju industriala i nekog new wavea. hehehe.... ma...tezimo mi ka nechemu samo ni sami ne znamo a kada se dogodi videcemo....lalalal Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
oNe Posted May 31, 2006 Author Report Share Posted May 31, 2006 Evo malo slikica iz Sombora!!! Beshe krvavo i znojavo kao i uvek! Evo jos jedna vest: 4.juna.2006. u Novom Sadu (Muzej Modernih Umetnosti) u 19h!! Svirka grupe dreDDup i performans studenata dizajna. Bice puno golotinje u samom bendu, nekoliko sexualnih aktivnosti u sali i odlicna atmosfera industrije pa svratite...jer ulaz je.... BESPLATAN!!!!! 8-) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
oNe Posted June 7, 2006 Author Report Share Posted June 7, 2006 ljudi!! Svirka, sad u petak na BeerBar brodu!!! Pored nas nastupaju jos i: - FORMAT:A3 (synth pop) - SLAPTRAP (funky) - REFLECTIONS OF INTERNAL RAIN (hardcore) pocetak je ravno u 21h! Ulaz je besplatan!!!! (u slucaju kishe, koncert se pomera za subotu - dan posle) WWWWWWWWWEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
oNe Posted June 8, 2006 Author Report Share Posted June 8, 2006 ej mala ispravka!!! zbog kise - koncert ce se odrzati 10.tog (znaci sutradan) ali na EXIT GRADILISTU!!!!! Idalje je ulaz besplatan i ceo program stoji pa dodjite!!!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
oNe Posted June 24, 2006 Author Report Share Posted June 24, 2006 EJ,,,, ovo je za neverovati! Primili nas na Exit i sviramo na FUTURE SHOCK STAGE-u, prvi dan u 21h!!! Svirka ce trajati samo pola sata ali ko moze nek dodje da nas cuje!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MudriPanj Posted June 26, 2006 Report Share Posted June 26, 2006 zasto za neverovati? svaka cast! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
oNe Posted June 26, 2006 Author Report Share Posted June 26, 2006 Zato sto obicno ljudi sa debelom vezom upadaju na neki stejdz. Mi materijal predali i potpuno izbacili iz glave da bi mogli da nas prime, kad ono!!! primili nas.... Jedino je sranje sto sviramo prvi pa ce na nama da namestaju zvuk jer nema tonskih proba.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
oNe Posted July 11, 2006 Author Report Share Posted July 11, 2006 pa jel neko uopste gledao nas nastup? DAJTE NEKI KOMENTAR?!?!?!? Zivo me zanima kako je to zvucalo! ??? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sugar Overdose Posted July 11, 2006 Report Share Posted July 11, 2006 nisam stigla da vas gledam,al' sam tebe videla na svkom koraku!!! ja sam treci dan bila u drushtvu bojana gotha,pa si me video,nerojatno Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
oNe Posted July 12, 2006 Author Report Share Posted July 12, 2006 Bojana Gotha? Mislis Bokija Atari Mad MAxa? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Шарки Posted July 12, 2006 Report Share Posted July 12, 2006 Vi svirate 18.08. na Paliću! Kapiram da ću ponovo da zaspim. Šalim se, vidimo se tamo! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
oNe Posted July 12, 2006 Author Report Share Posted July 12, 2006 lalala Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
oNe Posted July 17, 2006 Author Report Share Posted July 17, 2006 od svih 30 bendova koji su svirali na Future Shock stageu i koje je snimala televizija, jedino su nas nastup uspeli da presnime i sad ne mogu ljudi da ga gledaju u okviru DemoNs Exit emisije..... ne verujem..... to je znak..... da.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
oNe Posted July 25, 2006 Author Report Share Posted July 25, 2006 evo najava za jedan festival u Subotici koji nikako moderatori nece da mi okace u rubriku sa koncertima pa evo ja onda kacim ovde: "String 02" Festival u Subotici - 18.avgust.06. evo mali copy-paste: Obaveštavamo vas da su završene prijave bendova za ovogodišnje takmièenje neafirmisanih bendova "String" i da je napravljen finalni izbor najboljih deset bendova, koji ulaze u takmièarski deo programa, a to su: - Plug'n'Play (Novi Sad) - dreDDup (Novi Sad) - Shoplifters (Novi Sad) - Slaptrap (Novi Sad) - Butcher (Subotica) - Complain (Sombor) - Tona (Novi Sad) - Ground Zero (Novi Sad) - Žexon 5 (Novi Sad) - NoYz? (Beograd) Oèekujemo vas 18. avgusta, od 17 èasova, na muškom štrandu na Paliæu. ulaz je besplatan!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
oNe Posted August 9, 2006 Author Report Share Posted August 9, 2006 evo vam jedna slikica sa GO FESTA iz Odzaka...... prosudite sami kako je bilo.... a jos gomilu sa istog koncerta imate na www.dreddup.co.nr ( i posle kazu da nemamo veze i sa punkom, pored ostalog...) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ljubisa Samardzic-Smoki Posted October 4, 2006 Report Share Posted October 4, 2006 Sranje I totaly support this opinion! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
أصحاب Posted October 4, 2006 Report Share Posted October 4, 2006 I totaly support this opinion! Agree ! 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
oNe Posted October 5, 2006 Author Report Share Posted October 5, 2006 Resili smo da uploadujemo kompletan album na net za free download. Stavili smo ga u format .mp3 i to 44Khz128bps. Moguce je downloadovati pesmu po pesmu (mislili smo i na one sa dial-upom! ) - evo uputstva: odete na ovu adresu: http://up-file.com/usr_tmp/3609f0718969.php i ulogujete se (personal page): Login: dreddup Password: dreddup a zatim skidate pesme opusteno!!!! uzdravlje!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
oNe Posted October 11, 2006 Author Report Share Posted October 11, 2006 daklem: SVIRKA - 21. oktobar, BECEJ, klub "FLOYD" pocetak u 22h. Svira samo dreDDup i to po prvi put sa novim basistom. Naravno, svi ste pozvani da dodjete i prisustvujete krvavim fronclama polnim organima i mrezastim carapama.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
oNe Posted October 23, 2006 Author Report Share Posted October 23, 2006 evo jos jedan brzi nacin za skidanje (za one koji ne zele da skidaju pesmu po pesmu): odes na: http://rapidshare.com/files/321516/dreDDup...st2005.zip.html zatim u dnu ekrana kliknes na free, zatim sacekas 40tak sekundi, upises u prazno polje tri slova koja ti se pojave i kliknes download. uzivajte! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
oNe Posted November 26, 2006 Author Report Share Posted November 26, 2006 postavljeno je 6 spotova na YouTube. Evo vam linkovi pa ih slobodno pogledajte/downloadujte....ne ujedamo... ERASER http://www.youtube.com/watch?v=lxNxzMgF1sQ 3010 http://www.youtube.com/watch?v=vRIl6r3fH9c PLATICA http://www.youtube.com/watch?v=QKRADhHvppc YOUR WORLD http://www.youtube.com/watch?v=Eel1ml8T6W4 PROBLEMATIC MEMORIES http://www.youtube.com/watch?v=MVoDpMCxXoo HAEEKOO http://www.youtube.com/watch?v=LYWIPGHKpxE SVIRKA!!!!!! 2. decembar (subota) klub "AUT" u Somboru SVIRKA!!!! 1) G.R.O.B. (sombor) 2) Neverhood (subotica) 3) dreDDup (novi sad) upad je 80din. pa DODJITE!!!! :) :) :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts