oNe Posted October 26, 2008 Author Report Share Posted October 26, 2008 evo, upravo su mi javili da imamo i XXL velicine majici. Pa ako je neko zainteresovan neka se javi! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
oNe Posted October 27, 2008 Author Report Share Posted October 27, 2008 danas u novinama "Blic" mozete naci intervju sa bendom dreDDup u odeljku za kulturu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
oNe Posted October 29, 2008 Author Report Share Posted October 29, 2008 Izmontiran je koncert "Back to 219" koji ce se naci na bonus DVD-u novog albuma. Traje punih 50 minuta a sadrzi video materijale sa 5 koncerata: Danguba (2008), D:S After Dark (2008), Aut (2008), Cudna Shuma (2008) i Samhain 2007 (2007). Mislim da cete uzivati. Takodje, dokumentarac o bendu je dopunjen. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
oNe Posted October 29, 2008 Author Report Share Posted October 29, 2008 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
oNe Posted November 2, 2008 Author Report Share Posted November 2, 2008 zakazan jos jedan koncert u Beogradu ukoliko ne budete u prilici da dodjete 2. novembra na Samhain: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VoivodBG Posted November 2, 2008 Report Share Posted November 2, 2008 20. novembar Red Wave to The Blocks, Dreddup, Straft " Akademija Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Сталкер Posted November 2, 2008 Report Share Posted November 2, 2008 Crevni val na blokove \m/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
oNe Posted November 5, 2008 Author Report Share Posted November 5, 2008 deo atmosfere sa koncerta dreDDupa iz Akademije: Dve pesme: Inside Out i Here (Where Dead Walk) (gost nam HWDW je Erekta) http://www.youtube.com/watch?v=fGwgPXwd4fc Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
oNe Posted November 7, 2008 Author Report Share Posted November 7, 2008 (edited) Evo listinga predstojecih dreDDup koncerata pa se potrudite da dodjete na neki od njih! :D 15.11.2008. - Novi Sad - "Valhala" 20.11.2008. - Beograd - "Akademija" 06.12.2008. - Kikinda - "TerraRossa" 15.03.2009. - Novi Sad - "CK13" u fazi dogovaranja su jos cetiri koncerta: Subotica, Selenca, Senta i Beograd (promocija novog albuma u januaru 2009). Takodje, ako bi zeleli da dreDDup nastupi u vasem gradu, dostavite nam e-mail kluba koji bi bio spreman na koncert ovog tipa. Edited November 7, 2008 by duruman Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chicken Little 420 Posted November 8, 2008 Report Share Posted November 8, 2008 ej.. to u ck13 je definitivan datum? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
oNe Posted November 8, 2008 Author Report Share Posted November 8, 2008 nije definitivno ali mozda dan manje vise. Znacemo u januaru! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
oNe Posted November 10, 2008 Author Report Share Posted November 10, 2008 Evo jedna lepa vest. dreDDup je izasao u Francuskoj na etiketi "Chabane's Records" na jednom od dva diska posvecenom grunge/post rock bendu Witness. U pitanju je tribute album "We Were Born To Destroy". Originalni CD mozete poruciti za 5Evra na oficijalnom sajtu kompilacije: http://www.borntodestroy.c.la/ a izdavac nudi i mogucnost besplatnog downloada sa sledeceg linka (fajl je velik 400mb): http://www.megaupload.com/fr/?d=9TBU8C1P eto pa uzivajte! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chicken Little 420 Posted November 11, 2008 Report Share Posted November 11, 2008 jbt, procitao sam choban's records Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
oNe Posted November 13, 2008 Author Report Share Posted November 13, 2008 (edited) Dakle, vidimo se prekosutra u Novom Sadu na Dark:Scene miniFESTu III : pocetak koncerta ce biti RAVNO u 21:30 !! Upad na koncert ce biti simbolicnih 50 din. Posto je klub "Valhala" dosta nov, evo i mape da ga lakse nadjete: Edited November 13, 2008 by duruman Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
oNe Posted November 17, 2008 Author Report Share Posted November 17, 2008 (edited) nekoliko fotki sa koncerta D:S Apocalyptic Shelter iz kluba "Valhala" u Novom Sadu: takodje, evo i kratkog video dokumenta od 20 min, gde se nalazi po jedna pesma od svakog izvodjaca koji je naastupio na D:S 3 festu pa i nas! Uzivajte! http://www.divshare.com/download/5837556-020 Edited November 17, 2008 by duruman Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
oNe Posted November 18, 2008 Author Report Share Posted November 18, 2008 (edited) ne znam da li sam ovaj plakat vec postavio, vidimo se u cetvrtak na Akademiji. Ukoliko neko hoce majicu da ponesem, neka mi se javi na PM. EH DA I VAZNA STVAR JE DA MI SVIRAMO PRVI - pocinjemo ravno u 22:30 PA KO ZELI DA NAS CUJE NEKA DODJE MALO RANIJE. :) Edited November 18, 2008 by duruman Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Теша Тешановић Posted November 18, 2008 Report Share Posted November 18, 2008 ajde dogovorio sam se sa drugom da navratim do akademije u cetvrtak da vas cujem uzivo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
oNe Posted November 19, 2008 Author Report Share Posted November 19, 2008 lepooo... Inace, sviracemo nekih vrlo starih pesama koje nismo odavno.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
oNe Posted November 22, 2008 Author Report Share Posted November 22, 2008 kakav uzasan koncert u Beogradu. Publika katastrofa. Izvinjavamo se svima koji su dosli samo nas da cuju jer ono stvarno nije bilo ni 10% onoga kako to treba da izgleda i zvuci. Imali smo dosta tehnickih problema i vecina nasih efekata na kraju nije radila a masa je bila kao na sahrani. Da ne kazem da je najveci aplauz bio kad smo zavrsili svirku. Strashno... Anyway, drugari iz Kikinde! Spremite se za 6. decembar. Dolazimo u punoj borbenoj spremnosti. Ocekujte 120 minuta industrije. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
oNe Posted November 24, 2008 Author Report Share Posted November 24, 2008 Posle uzasne svirke u Beogradu gde nas je grunge i garage rock publika gledala sa pola oka i jedva se pomerala milimetar tamo/vamo, evo sad jos jedne svirke koja je zakazana sa bendovima koji opet nisu naseg zvuka ni priblizno. Onaj put smo svirali sa 2 garage rock benda a ovaj put sviramo sa 4 metal-core benda. Ne znam samo kako ce nas ta masa prihvatiti ali valjda nece biti strashno. Dakle, sviramo na MetalCore festu koji ce se odrzati u kultnom Novosadskom klubu "Droljiste". Ne znam imena bendova sa kojima sviramo ali znam da ce u pitanju biti neki metal i neki pakao sa nitnama i rutavim grudima. Evo, plakata koji najbolje opisuje o cemu se radi. Mi sviramo 26. decembra. Pa dodjite da nas cujete i udahnete znoj dlakavih metal ljudi u publici! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chicken Little 420 Posted November 24, 2008 Report Share Posted November 24, 2008 kakav uzasan koncert u Beogradu. Publika katastrofa. Izvinjavamo se svima koji su dosli samo nas da cuju jer ono stvarno nije bilo ni 10% onoga kako to treba da izgleda i zvuci. Imali smo dosta tehnickih problema i vecina nasih efekata na kraju nije radila a masa je bila kao na sahrani. Da ne kazem da je najveci aplauz bio kad smo zavrsili svirku. Strashno... Anyway, drugari iz Kikinde! Spremite se za 6. decembar. Dolazimo u punoj borbenoj spremnosti. Ocekujte 120 minuta industrije. drugari iz kikinde vas cekaju! majicu ne zaboravi! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
oNe Posted November 24, 2008 Author Report Share Posted November 24, 2008 necu zaboraviti. Mislim da je samo tvoja i ostala. Sledeci tiraz ide uskoro, ali sa drugim motivom! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chicken Little 420 Posted November 25, 2008 Report Share Posted November 25, 2008 tiraz vam bio 10 majica, priznaj! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
oNe Posted November 25, 2008 Author Report Share Posted November 25, 2008 jok. 30 majica. Sve otislo za 4 nedelje. Sto je stvarno veliko iznenadjenje. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chicken Little 420 Posted November 25, 2008 Report Share Posted November 25, 2008 a, sto se vi tripujete da svirate sa metal i metalcore bendovima? umete i vi da ga zaprzite! evo, ja na sve strane oglasavam za cert u ki, ali, videcemo kako ce proci.. mi smo ipak selo.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts