Jump to content

Recommended Posts

Posted

Izmontiran je koncert "Back to 219" koji ce se naci na bonus DVD-u novog albuma. Traje punih 50 minuta a sadrzi video materijale sa 5 koncerata: Danguba (2008), D:S After Dark (2008), Aut (2008), Cudna Shuma (2008) i Samhain 2007 (2007). Mislim da cete uzivati. Takodje, dokumentarac o bendu je dopunjen.

Posted (edited)

Evo listinga predstojecih dreDDup koncerata pa se potrudite da dodjete na neki od njih! :D :D

15.11.2008. - Novi Sad - "Valhala"

20.11.2008. - Beograd - "Akademija"

06.12.2008. - Kikinda - "TerraRossa"

15.03.2009. - Novi Sad - "CK13"

u fazi dogovaranja su jos cetiri koncerta: Subotica, Selenca, Senta i Beograd (promocija novog albuma u januaru 2009).

Takodje, ako bi zeleli da dreDDup nastupi u vasem gradu, dostavite nam e-mail kluba koji bi bio spreman na koncert

ovog tipa.

Edited by duruman
Posted

Evo jedna lepa vest.

witness%203.jpg

dreDDup je izasao u Francuskoj na etiketi "Chabane's Records" na jednom od dva diska posvecenom grunge/post rock bendu Witness. U pitanju je tribute album "We Were Born To Destroy".

Originalni CD mozete poruciti za 5Evra na oficijalnom sajtu kompilacije:

http://www.borntodestroy.c.la/

a izdavac nudi i mogucnost besplatnog downloada sa sledeceg linka (fajl je velik 400mb):

http://www.megaupload.com/fr/?d=9TBU8C1P

eto pa uzivajte!

Posted (edited)

Dakle, vidimo se prekosutra u Novom Sadu na Dark:Scene miniFESTu III :

Plakat15-11-2008SMALL.jpg

pocetak koncerta ce biti RAVNO u 21:30 !!

Upad na koncert ce biti simbolicnih 50 din.

Posto je klub "Valhala" dosta nov, evo i mape da ga lakse nadjete:

Plakat15-11-2008SMALL12.jpg

Edited by duruman
Posted (edited)

nekoliko fotki sa koncerta D:S Apocalyptic Shelter iz kluba "Valhala" u Novom Sadu:

l_f465f031158b43aba65589dd33ee79b0.jpg

l_4de04c71ccdd4cc2a6a1579fb651172a.jpg

l_01d2fd24851c4eb7803c3a5dfbfe9b6c.jpg

l_7252d0d9bfe8423b8bd855b738dc153a.jpg

l_e699b46327c0425fb8d9ef84322e9e1d.jpg

takodje, evo i kratkog video dokumenta od 20 min, gde se nalazi po jedna pesma od svakog izvodjaca koji je

naastupio na D:S 3 festu pa i nas! Uzivajte! :D

http://www.divshare.com/download/5837556-020

Edited by duruman
Posted (edited)

ne znam da li sam ovaj plakat vec postavio,

vidimo se u cetvrtak na Akademiji.

Ukoliko neko hoce majicu da ponesem, neka mi se javi na PM.

EH DA I VAZNA STVAR JE DA MI SVIRAMO PRVI - pocinjemo ravno u 22:30

PA KO ZELI DA NAS CUJE NEKA DODJE MALO RANIJE. :) :)

Plakat20-11-2008.jpg

Edited by duruman
Posted

kakav uzasan koncert u Beogradu. Publika katastrofa. Izvinjavamo se svima koji su dosli samo nas da cuju jer ono stvarno nije bilo ni 10% onoga kako to treba da izgleda i zvuci. Imali smo dosta tehnickih problema i vecina nasih efekata na kraju nije radila a masa je bila kao na sahrani. Da ne kazem da je najveci aplauz bio kad smo zavrsili svirku. Strashno...

Anyway, drugari iz Kikinde! Spremite se za 6. decembar. Dolazimo u punoj borbenoj spremnosti. Ocekujte 120 minuta industrije.

Posted

Posle uzasne svirke u Beogradu gde nas je grunge i garage rock publika gledala sa pola oka i jedva se pomerala milimetar tamo/vamo, evo sad jos jedne svirke koja je zakazana sa bendovima koji opet nisu naseg zvuka ni priblizno. Onaj put smo svirali sa 2 garage rock benda a ovaj put sviramo sa 4 metal-core benda. Ne znam samo kako ce nas ta masa prihvatiti ali valjda nece biti strashno.

Dakle, sviramo na MetalCore festu koji ce se odrzati u kultnom Novosadskom klubu "Droljiste". Ne znam imena bendova sa kojima sviramo ali znam da ce u pitanju biti neki metal i neki pakao sa nitnama i rutavim grudima. :D

Evo, plakata koji najbolje opisuje o cemu se radi. Mi sviramo 26. decembra. Pa dodjite da nas cujete i udahnete znoj dlakavih metal ljudi u publici! :D

DvoristeFestival.jpg

Posted
kakav uzasan koncert u Beogradu. Publika katastrofa. Izvinjavamo se svima koji su dosli samo nas da cuju jer ono stvarno nije bilo ni 10% onoga kako to treba da izgleda i zvuci. Imali smo dosta tehnickih problema i vecina nasih efekata na kraju nije radila a masa je bila kao na sahrani. Da ne kazem da je najveci aplauz bio kad smo zavrsili svirku. Strashno...

Anyway, drugari iz Kikinde! Spremite se za 6. decembar. Dolazimo u punoj borbenoj spremnosti. Ocekujte 120 minuta industrije.

drugari iz kikinde vas cekaju! :) majicu ne zaboravi!