Марија П : Posted June 30, 2006 Report Posted June 30, 2006 A šta fali ušminkanom Bon Džoviju? Otkako je nestalo dlaka na njegovim grudima, nestalo je i dobrih pjesama. Solidne su i ove nove... Quote
michelle Posted June 30, 2006 Report Posted June 30, 2006 Mogu da tvrdim - sve devojke plaču kad čuju GnR (Don't cry) Je ne znam ni jednu devojku koja place kad cuje Don't Cry Quote
Archibald Reiss Posted June 30, 2006 Report Posted June 30, 2006 (edited) ja placem al' nisam dJevojka... edit: pogresna tema... al' svakako Moglo bi da se pomene na ovoj temi i W.A.S.P. - The Great Misconceptions Of Me Edited June 30, 2006 by J0N B0N J0\/1 Quote
LazaGNR Posted June 30, 2006 Author Report Posted June 30, 2006 ...da su bili aktuelni Jon Bon Jovi i Joey Tempest,pa onda malo kasnije Axl i Sebastian Bach... Ja sada imam bludne zelje I jos posle neko kaze da ovu temu treba zatvoriti Quote
Lucio Holocausto Posted July 1, 2006 Report Posted July 1, 2006 al' svakako Moglo bi da se pomene na ovoj temi i W.A.S.P. - The Great Misconceptions Of Me E od toga mi se stvarno zaplace... Tj, skoro pa ceo album je da se zaplace... Blah, previse emocija, ali album je remek-delo! Quote
Vangelis Posted July 2, 2006 Report Posted July 2, 2006 Ahaha @Laza: Secas se moje majice Heheh Motley Crue - Too Fast For Love cover @Wild Tigar: Tigertailz heheh standard glam ekipa al pesma je mocna Lav bamb bejbe jur a lav bamb @NeSa: Eh, ti si moj drug iskreni borac za Hair Metal Aj sad neki moj komentar Dakle meni se najvise svidja Nemacka skola glam metala koja se razvijala pocevsi od scorpionsa, pa i po kog uticaja Accepta ali ni jedan bend na mene nije ostavio veci utisak u ovom pravcu nego: Bonfire! Znaci ja taj bend jako jako jako volim i jednostavno ne prodje ni dan da ne poslusam bar nekoliko razlicitih pesama sa razlicitih albuma. Ajmo, dignimo temu iz pepela ki Feniks da se razbije Quote
LazaGNR Posted July 3, 2006 Author Report Posted July 3, 2006 ...Bonfire! Znaci ja taj bend jako jako jako volim i jednostavno ne prodje ni dan da ne poslusam bar nekoliko razlicitih pesama sa razlicitih albuma. Kao niti jedan post ovde da ne psomenes kol'ko ih volis i kako planiras da ides na njihov koncert i bla,bla... Quote
_NeSa_ Posted July 3, 2006 Report Posted July 3, 2006 @NeSa: Eh, ti si moj drug iskreni borac za Hair Metal Quote
Crna_Dama Posted July 3, 2006 Report Posted July 3, 2006 Ja jesam. LOVE BOMB je super pesma, a izgled Quote
michelle Posted July 3, 2006 Report Posted July 3, 2006 Tigertailz zvuce ok na albumima, imaju cak i album iz 2003. godine - Original Sin , ali uzivo su raspad. Quote
VEPAR Posted July 3, 2006 Report Posted July 3, 2006 Ovo je jedan od najboljih HAIR METAL bendova Quote
LazaGNR Posted July 3, 2006 Author Report Posted July 3, 2006 Tigertailz zvuce ok na albumima... Jeb'o te,jos se secam kad sam ih prvi put video (u nekom starom 'Heavy Metal'-u,Jadranka Jankovic je radila intervju sa njima) - ladno sam pomislio da su ribe u pitanju (stvarno) Tek kasnije sam u tekstu procitao da su tipovi... Quote
Crna_Dama Posted July 4, 2006 Report Posted July 4, 2006 Ovo je jedan od najboljih HAIR METAL bendova Kako zvuce? Quote
gnrkoncerti Posted July 4, 2006 Report Posted July 4, 2006 kako ne postoji,pa bon jovi je jedan od najvecih glam bendova svih vremena Po mom nekom vidjenju glam metal je dominirao glam muzikom,do apetite for destruction,a apetite style je dominirao do nevermind,a nevermind po meni nikad nije dominirao jer posle njega rocknroll je prestao biti mainstream Quote
VEPAR Posted July 4, 2006 Report Posted July 4, 2006 Kako zvuce? Kao Europe kada su u formi. Uz Europe i TNT ,najveci i najbolji Skandinavski bend osamdesetih. Quote
Crna_Dama Posted July 4, 2006 Report Posted July 4, 2006 Kao Europe kada su u formi. Uz Europe i TNT ,najveci i najbolji Skandinavski bend osamdesetih. Moracu da potrazim Quote
LazaGNR Posted July 4, 2006 Author Report Posted July 4, 2006 kako ne postoji,pa bon jovi je jedan od najvecih glam bendova svih vremena Da,ali i oni su sad 'zastranili' Nije to vise k'o ranije... Quote
Dushan S Posted July 4, 2006 Report Posted July 4, 2006 Imam negde prvi album ploču, izdao PGP kod nas Ne važe se Tigertailz, to je ono treća liga sweet metal-a, britanci sa uvezenim bubnjarem iz usa koji su imali pola hita, i to pesmu Love Bomb Baby koja je jedinstvena jer nema ništa drugo osim refrena u sebi. Potpuno nebitna pojava. Evropljani nikad nisu uspeli da adekvatno prihvate tu muziku, Europe jesu slično izgledali ali su svirali drugačiji trip, i bili su mi mnogo pop po zvuku, čisto i jasno. Pokušali su se prešaltati sa "prisoners..." albumom ali neuspešno. Ima dosta bendova koji su napravili bum u jednom trenutku i posle imali silaznu putanju ili ih niko ovde nije skapirao a bili su popularni u americi, tipa Cinderella, L.A. Guns, Slaughter i slično. Kakav god bio imidž ipak sam više voleo tu američku malo agresiviniju varijantu nego evropski kastrirani pop metal, postoji jako velika razlika, makar i da su frizure bile slične. Bendovi iz sredine osamdesetih su za to vreme rokali iz sve snage, jedino što im je imidž bio takav kakav jeste. Mada smorilo je to, sećam se čitam neki muzički magazin tipa 91 i na temu intrvjua sa RHCP koji je bio u prethodnom broju, čitalac piše kako je jako zadovoljan što su objavili intervju sa nekim ko svira muziku sa malo muda, i dodaje nešto što je zvučalo otprilike "If I hear another band with blond castrato singer wearing spandex and singing "Oh lord, I'm a sensitive guy" ballad I am going to throw up!" Quote
VEPAR Posted July 4, 2006 Report Posted July 4, 2006 E a ja vise volim tu Evropsku skolu. Taj melodicniji, meksi, osecajniji pristup. Quote
LazaGNR Posted July 4, 2006 Author Report Posted July 4, 2006 Meni je bolja americka varijanta toga... OK,ni evropska nije za bacanje,al' americka rules Quote
Vangelis Posted July 5, 2006 Report Posted July 5, 2006 Pa slabo da ima nekih 1. liga bendova iz Evrope koji su pripadali ovom zanru, uglavnom su to bili bendovi iz Amerike, da ne pricam o Sunset Stripu i cuvenim klubovima Troubadour, Rainbow i Whiskey Quote
Divlji Tigar Posted July 10, 2006 Report Posted July 10, 2006 Ima stvarno odlicnih bendova (KISS,TNT, Winger, Tyketo, Europe, Bon Jovi...) a ima i teskog sranja kao sto su Warrant, Posion koji ima sao 3 ok pesme(balade), to nije ni rock a kamoli metal to je po meni neki los pop bend sa hard rock gitarom. Quote
Recommended Posts