Zlatko Posted June 16, 2010 Report Posted June 16, 2010 Ako zelis probaj sa novijim svedskim bendovima - Gemini Five, Babylon Bombs, Vains Of Jenna, Bai Bang, Crashdiet, Hardcore Superstar... Quote
The Great Duck Posted June 17, 2010 Report Posted June 17, 2010 Ako zelis probaj sa novijim svedskim bendovima - Gemini Five, Babylon Bombs, Vains Of Jenna, Bai Bang, Crashdiet, Hardcore Superstar... Dobro da si me podsjetio...Crashdiet rula... Samo,mene više zanimaju bendovi iz 80-ih i ranih 90-ih,ove nove skandinavske bendove je lako pronaći... Quote
Download_manager Posted June 17, 2010 Report Posted June 17, 2010 (edited) http://www.youtube.com/watch?v=sQfbxl1rmLw Ko voli Skid Row svidece mu se i ovo + preporucujem bend Icon Edited June 17, 2010 by Download_manager Quote
Whitesnake_Zr Posted June 26, 2010 Report Posted June 26, 2010 Icon je jako jako dobar bend...Dobra ova stvar gore. Quote
LazaGNR Posted September 22, 2010 Author Report Posted September 22, 2010 (edited) @Great Duck:u svom prvom postu nabrojao si sve velikane 80-ih (svaka cast za listu!),ali: Britney Fox su mi bezveze... de da kazes to za Britny Fox,jaooo... OK,stvar ukusa naravno,ne znam sta si poslusao od njih,ali meni su njihova prva dva albuma (prvi pogotovo) bas dobri Ne znam koji bih ti bend jos mogao preporuciti,a da ga neko ovde vec nije naveo...mozda Blue Murder,Enuff Z'Nuff,Keel,Kixx...ne znam... Edited September 22, 2010 by LazaGNR Quote
Whitesnake_Zr Posted September 26, 2010 Report Posted September 26, 2010 Ja danas cuo ovaj Blue Blud,meni je bend vrh. Quote
kiss of death Posted September 27, 2010 Report Posted September 27, 2010 Nisu losi,slusao sam samo album The Big Noise iz '89 Quote
Whitesnake_Zr Posted September 28, 2010 Report Posted September 28, 2010 Jel imas neki link za taj album,nigde ne mogu da nadjem?! Quote
Zlatko Posted September 28, 2010 Report Posted September 28, 2010 http://www.mediafire.com/?bsgw36kqnyfa098 Quote
Whitesnake_Zr Posted September 29, 2010 Report Posted September 29, 2010 Zlatko kralju,hvala ti,svaka cast gde ti ovo sve iskopas...Da preslusam sve,pa da bacim komentar. Quote
Zlatko Posted September 29, 2010 Report Posted September 29, 2010 "Internet je cudo..." Uzivaj! Quote
Whitesnake_Zr Posted September 29, 2010 Report Posted September 29, 2010 Zaista dobar bend.Meni su sve pesme manje vise super,ali ipak bi izdvojio Don't turn out the light,Running back i Night time city.Te su mi bas bas mocne.)Aj baci link za sve stvari od njih,sad me bas zanima sta jos imaju. Quote
Zlatko Posted September 29, 2010 Report Posted September 29, 2010 (edited) Dobar je album. Evo i drugog, "Universal Language" iz 1991: http://www.mediafire...brzkm2bu0n3i5lc To je sve sto su izdali. Edited September 29, 2010 by Zlatko Quote
Whitesnake_Zr Posted September 29, 2010 Report Posted September 29, 2010 Ovaj drugi album je krsina,tj meni se nimalo ne svidja.Koliko me je prvi odusevio,drugi me je razocarao. Quote
The Great Duck Posted November 27, 2010 Report Posted November 27, 2010 Ovako ljudi,tražim neke bendove što su malo manje popasti i imaju sličnosti sa bendovima iz 70-ih tipa,LZ i DP,ili imaju elemente bluesa,npr. Great White.Kingdom Come,Blue Murder,Badlands,Cinderella,Tesla,Zebra.Ima tko još kakvih prijedloga? Isto tako me zanimaju neki bendovi da koriste dosta sintova,npr. Bon Jovi,Danger Danger,Autograph,drugi album King Kobre,Europe 1986-1992,Giuffria... Također,može tko preporučiti neke albume starijih bendova,a koji su izašli iza 1993. godine?Čuo sam da su zadnji albumi Wingera i Ratta dosta dobri,zna tko još neke? Quote
Download_manager Posted November 28, 2010 Report Posted November 28, 2010 (edited) Vidim da si dosta upućen, tako da je teško predložiti nešto što već eventualno nisi prešlusao. Youtube je najbolji za iskopavanje informacija. Ali evo nekih mojih predloga: Katmandu, Lion, Q5, Legs Diamond, Zeno, Roxus, House Of Lords ... Pogledaj ovu stranicu. Možda ovde možes pronaći nešto zanimljivo. Imaš na početku da biraš po godinama od 1980 do 2009. Mada vidim da tu ima i nekih heavy albuma. Sve u svemu pročešljaj malo ovo: http://rateyourmusic..._and_hard_rock_ Edited November 29, 2010 by LazaGNR http://www.yumetal.net/forum/topic/32159-pravilapredlozipitanjaidejeprimedbe/ 1 Quote
The Great Duck Posted December 9, 2010 Report Posted December 9, 2010 (edited) Tko bi rekao da je Michael Bolton jednom bio glammer... Edited December 9, 2010 by The Great Duck Quote
Hail Metal Posted December 10, 2010 Report Posted December 10, 2010 david lee roth ,solo albumi , ima tu kvalitetnog glam sluza ! Quote
Whitesnake_Zr Posted January 12, 2011 Report Posted January 12, 2011 Ala je dobar ovaj bend Leatherwolf,sabijaju bas onako kako je volim!Ima li neko link za diskografiju,ja trazio,nisam nasao. Quote
kiss of death Posted January 12, 2011 Report Posted January 12, 2011 Leatherwolf nema nikakve veze sa glam metalom,narocito sto se muzike tice.Postojala je tendencija narocito kod novinara `80ih da bendove tipa Leatherwolf,Fifth Angel,Banshee...svrstavaju u glam. Tema o ovom bendu postoji na forumu i nalazi se u heavy metalu. evo diskografije http://soundtracksandmore.blogspot.com/2008/03/leatherwolf-discography.html Quote
The Great Duck Posted January 12, 2011 Report Posted January 12, 2011 Nismo li već milijun puta utvrdili da glam metal kao vrsta glazbe ne postoji? 1 3 Quote
Whitesnake_Zr Posted January 13, 2011 Report Posted January 13, 2011 Aman ljudi,zvali vi to glam ili hard and heavy,meni je svejedno.TO je muzika 80-ih sa karakteristicnim rock zvukom,a ime nije bitno.Tnx za link. Quote
The Great Duck Posted January 29, 2011 Report Posted January 29, 2011 Ovako,tražim jedan slabo poznati švedski bend iz 80-ih,no zaboravio sam im ime. Znam da nije baš od neke pomoći,ali imaju stranicu na Metal Archivesu (ako nije u međuvremenu izbrisana). Tako da,slobodno nabrojite sve švedske hair bendove iz 80-ih koje znate (da nije Europe,Talisman,Treat,220 Volt,Swedish Erotica,Shotgun Messiah ni Easy Action). Quote
AuroraFallen Posted January 29, 2011 Report Posted January 29, 2011 Ovako,tražim jedan slabo poznati švedski bend iz 80-ih,no zaboravio sam im ime. Znam da nije baš od neke pomoći,ali imaju stranicu na Metal Archivesu (ako nije u međuvremenu izbrisana). Tako da,slobodno nabrojite sve švedske hair bendove iz 80-ih koje znate (da nije Europe,Talisman,Treat,220 Volt,Swedish Erotica,Shotgun Messiah ni Easy Action). Ajd' ovako.... Iz 80s: The Poodles Alien Loud 'n' Nasty Ovi nisu iz 80s, ali za svaki slucaj: Crashdiet Crucified Barbara (nije cist glam) Vains of Jenna Glitzy Glow To je sve cega mogu da se setim, a da nije vec na tvojoj listi. Valjda ce pomoci. Quote
The Great Duck Posted January 29, 2011 Report Posted January 29, 2011 Em su The Poodles i Loud N' Nasty mlađi bendovi,em sam 100 % siguran da je taj bend koji tražim iz 80-ih,ali nije Alien. Al dobro,mogao bih poslušati malo ove bendove,sad prvi put čujem za GG. Quote
Recommended Posts