LazaGNR Posted October 7, 2005 Author Report Posted October 7, 2005 aha.cetiri giga video i audio argumenata. A sem toga? Quote
michelle Posted October 7, 2005 Report Posted October 7, 2005 aj, be lazo, decko ne voli, pusti ga bre Quote
darijus Posted October 7, 2005 Report Posted October 7, 2005 A sem toga? ne razumem... jel ti pitas samo da bi pitao...ili... sta hoces vise od toga... ja nisam pravnik...ali cak i ja znam da je video i audio zapis necega najaci dokaz... slozices se...??? Quote
LazaGNR Posted October 7, 2005 Author Report Posted October 7, 2005 Pitam to zato sto ti 'ti' dokazi idu pod 'licni ukus/stav' (tj. subjektivni,odnosno (uslovno receno) 'ne-pravi'). Zato pitam dal' (se, tog 'laznog') imas jos neki dokaz? @michelle:A ne Necu da ga manem,k'o ni onog Sinstrela Quote
LazaGNR Posted October 7, 2005 Author Report Posted October 7, 2005 (edited) Dupli post Al' to je zato sto mi je prvo 'izbacena' poruka: Sorry...bla,bla...you have to wait 40 seconds to post... Mada ne znam kako je mi se to desilo (da mi to izadje,a nisam jos ni postovao (pre toga)) (???) Edited October 7, 2005 by LazaGNR Quote
Vangelis Posted October 7, 2005 Report Posted October 7, 2005 NaJJaci se pise sa dva j, druze.... Quote
NeSa Posted October 7, 2005 Report Posted October 7, 2005 mozda je hteo da kaze na jaci...pa je slucajno napisao spojeno...kao,jaca je neko brdo,pa na-jaci sta serem ja Quote
darijus Posted October 7, 2005 Report Posted October 7, 2005 (edited) NaJJaci se pise sa dva j, druze.... crkni... posle "ovim zelim da prozovem sledece osobe" idu dve tacke,a ne tacka... Edited October 7, 2005 by darijus Quote
Vangelis Posted October 7, 2005 Report Posted October 7, 2005 Ne ako je u pitanju novi pasus ili pocetak nove konverzacije u kojoj se neka materija objektivno opisuje ili joj se direktno obraca, kao pismo koje se pishe ruchno. Ali ovo se uci malo kasnije, najaci se uci u prvom osnovne.... Ma sta se ja koj kurac svadjam, ovde sam da pricam o glamu a ne da se raspravljam sa nekim ko smatra glam djubretom. Ja slusam ono sto ocu a da ta savrshena muzika nije smece mogu da svedoce mnoge osobe sa ovog foruma Cheers Quote
Crna_Dama Posted October 7, 2005 Report Posted October 7, 2005 (edited) dobro Ne ljuti se na mene,Nesho.... Edited October 7, 2005 by Metal girl Quote
NeSa Posted October 7, 2005 Report Posted October 7, 2005 Ne ljuti se na mene,Nesho.... ma opushteno Quote
Sinstrel Posted October 7, 2005 Report Posted October 7, 2005 Da skratimo diskusiju... http://www.pinksteel.org/home.html Quote
darijus Posted October 7, 2005 Report Posted October 7, 2005 Ne ako je u pitanju novi pasus ili pocetak nove konverzacije u kojoj se neka materija objektivno opisuje ili joj se direktno obraca, kao pismo koje se pishe ruchno. Ali ovo se uci malo kasnije, najaci se uci u prvom osnovne.... Ma sta se ja koj kurac svadjam, ovde sam da pricam o glamu a ne da se raspravljam sa nekim ko smatra glam djubretom. Ja slusam ono sto ocu a da ta savrshena muzika nije smece mogu da svedoce mnoge osobe sa ovog foruma Cheers ... bori se...ne daj se junace...treba neko da udje u te ljubicaste kozne pantalone. Quote
Crna_Dama Posted October 7, 2005 Report Posted October 7, 2005 Alo,bre,stvarno ste dosadni! Ako imaš nešto protiv glam metala,napišeš to u jednoj rečenici,i tačka.Ako te nešto iritira,lepo napustiš temu,i ne gledaš.Ništa mudro. A ta vaša prepucavanja su glupa i dosadna,posebno jer mi se čini da se više radi o udaranju kontre onom drugom,a manje o temi. Quote
NeSa Posted October 7, 2005 Report Posted October 7, 2005 ... bori se...ne daj se junace...treba neko da udje u te ljubicaste kozne pantalone. da,i da pojebe sve one ribe...eh,nije lako kad ih ima tako mnogo Quote
NeSa Posted October 7, 2005 Report Posted October 7, 2005 Da skratimo diskusiju... http://www.pinksteel.org/home.html brate,ti ovim linkom nisi nista rekao... to je samo jedan od retkih izuzetaka,a ne klasican glam bend... nemoj ja sad da izbacujem mansonove slike Quote
Sinstrel Posted October 7, 2005 Report Posted October 7, 2005 Manson je trash radi trasha! Izbacuj slobodno, lik je umetnik za razliku od glam tegzarosa! Quote
darijus Posted October 7, 2005 Report Posted October 7, 2005 da,i da pojebe sve one ribe...eh,nije lako kad ih ima tako mnogo glam metalci su jebali...??? Quote
Vangelis Posted October 7, 2005 Report Posted October 7, 2005 Neso, ne brini bice ih jos, sad radim na Hrvatskim Playboy zecicama...inace nemam ljubicaste kozne pantale ali imam crne, mnogo su lepe. Glam metalci nisu jebali...tu si apsolutno u pravu...oni su RAZVALJIVALI Quote
darijus Posted October 8, 2005 Report Posted October 8, 2005 Neso, ne brini bice ih jos, sad radim na Hrvatskim Playboy zecicama...inace nemam ljubicaste kozne pantale ali imam crne, mnogo su lepe. Glam metalci nisu jebali...tu si apsolutno u pravu...oni su RAZVALJIVALI nastavi da pricas junace... nemoj sad da posustanes... treba nesto da me zasmejava u ove sitne sate... Quote
NeSa Posted October 8, 2005 Report Posted October 8, 2005 darijus i Sinistrel,ok rekli ste svoja misljenja i mogli biste da prestanete malo da serete,tj. da pustite vodu... da,Manson je pravi umetnik i glam metalci nisu jebali nista,nego su drkali u prazno Quote
Recommended Posts