Shamandalie Posted October 8, 2005 Report Posted October 8, 2005 Sta je ovo- tema o Glam metalu ili jebanju? Quote
Dark Sonja Posted October 8, 2005 Report Posted October 8, 2005 Meni se bas dosta stvari dopada.... SVIDZA MI SE! Quote
Vangelis Posted October 8, 2005 Report Posted October 8, 2005 Jos jedan poklonik ljepe nashe mjuzike. Kako mi ije drago, boze Elem, ne pricamo o jebanju nego o pravoj muzici medjutim uvek se nadje neko ko ce ceo topic da pokvari svojim neumesnim komentarima i sta onda...nema ko da postuje normalne stvari. Laza je u NS pa ne moze da dopre do rachunara dok se ne vrne u Zrenjanin, ali eto...sta se moze.. Elem, jel neko cuo album Tony-ja MacAlpine-a Eyes of The World iz 1990...totalno eighties stil Quote
Sinstrel Posted October 8, 2005 Report Posted October 8, 2005 darijus i Sinistrel,ok rekli ste svoja misljenja i mogli biste da prestanete malo da serete,tj. da pustite vodu... da,Manson je pravi umetnik i glam metalci nisu jebali nista,nego su drkali u prazno Ja cu da serem sve dok ti ne zatvoris usta, pa sad ti to shvati kako hoces. Mansonov album "Mechanical Animals" se zasniva na glam rock/metal zvuku, naravno upakovano u moderan i inovativan aranzman. Quote
NeSa Posted October 8, 2005 Report Posted October 8, 2005 Ja cu da serem sve dok ti ne zatvoris usta, pa sad ti to shvati kako hoces. Mansonov album "Mechanical Animals" se zasniva na glam rock/metal zvuku, naravno upakovano u moderan i inovativan aranzman. meni su usta sve vreme zatvorena dok kucam za mansona me bole kita jer (na stranu sto izgleda kao gej klovn) mu je muzika trash zivi,kako vi to govorite...... inace,nisu se svi glam metal bendovi sminkali...neki su to radili cisto iz fazona,a,ako vama to smeta,idite da slusate mansona i slipknot,nemam nista protiv ko vam ovde izgleda vise gay,a???? jedino sto je prva slika malo manja,ali mislim da je sve dovoljno jasno Quote
Sinstrel Posted October 8, 2005 Report Posted October 8, 2005 (edited) Winger (?!) su vise gay. Imaju skroz pederske frizure. I odabir slika ti je stvarno odlican. Elem da skratim. Stvarno mi nije do rasprave o muzici sa likom koji drzi u avataru Divlje Jagode . Nista licno. Edited October 8, 2005 by Sinstrel Quote
NeSa Posted October 8, 2005 Report Posted October 8, 2005 Winger (?!) su vise gay. Imaju skroz pederske frizure. I odabir slika ti je stvarno odlican. Elem da skratim. Stvarno mi nije do rasprave o muzici sa likom koji drzi u avataru Divlje Jagode . Nista licno. znas kako,svi vi koji imate nesto protiv jagoda ste neki opasni likovi koji slusaju opasnu muziku... winger je odlican bend... nemoj da izbacujem jos slika,bre!!! Quote
-Abraxas- Posted October 8, 2005 Report Posted October 8, 2005 Haha jete ovo zabavno de nastavite! Quote
LazaGNR Posted October 8, 2005 Author Report Posted October 8, 2005 Ma jos bolje da izbacis onog 'gay heavy metal at his worst' HIM-a @Sinstrel:Ne znam sta si hteo sa onim linkom? Da pokazes neku sprdacinu od benda? By tje way,jel' ti se svidjaju ti likovi (kad si ih vec iskop'o iz ko-zna-gde)? @darijus:Pa covek je u pravu sto te je korigovao,zar ne? Quote
Sinstrel Posted October 8, 2005 Report Posted October 8, 2005 @Neso ... @LazaGNR Da svidjaju mi se mnogo, dopisujem se svakodnevno sa njima i slusam glam metal. Quote
Jellybelly Posted October 8, 2005 Report Posted October 8, 2005 Ma ovo je zakon. Divlje jagode ponajvise. Juce idem ulicem sretnem dva glamera tuku se oko laka za kosu. Quote
RNA Posted October 8, 2005 Report Posted October 8, 2005 Све је то лепо што ви написасте овде, само сте заборавли једну чињеницу. ТО никад није био МЕТАЛ, тачка. Quote
VEPAR Posted October 8, 2005 Report Posted October 8, 2005 LJUDI ZTVARAJTE OVU TEMU AKO BOGA ZNATE ! ! ! Quote
Mr. Smarty Posted October 8, 2005 Report Posted October 8, 2005 Glam Metal vam je isto kao i Turbo Folk u nas ...a zna se ko to slusa Quote
greeter of the rising sun Posted October 8, 2005 Report Posted October 8, 2005 Glam Metal vam je isto kao i Turbo Folk u nas ...a zna se ko to slusa e, nemoj tako...turbo-folk je subkultura, a glam hvala bogu, jos nije stigao dotle Quote
LazaGNR Posted October 9, 2005 Author Report Posted October 9, 2005 (edited) Super si... @Marty F:Al' ti je poredjenje... @VEPAR:A zasto? (jebi ga,ja ne odustajem od argumenata ) @RNA:Odakle ti ta ideja? Edited October 9, 2005 by LazaGNR Quote
Mr. Smarty Posted October 9, 2005 Report Posted October 9, 2005 Pazi ja donekle i gotivim taj Glam, bilo je tu dosta dobrih pesama ...ali cinjenica je da je to bio nista vise nego produkt izopacenog metala pomesanog sa primesama razne komercijalne mjuze...kao sto je Turbo Folk svojevremeno bio produkt izopacene narodne muzike pomesane...you get the point Quote
Nightwing Posted October 9, 2005 Report Posted October 9, 2005 Juce idem ulicem sretnem dva glamera tuku se oko laka za kosu. cute Све је то лепо што ви написасте овде, само сте заборавли једну чињеницу. ТО никад није био МЕТАЛ, тачка yep..rokic za devojcice Quote
StarbreakeR Posted October 9, 2005 Report Posted October 9, 2005 Skroz se slazem s Martijem...od Glama podnosim samo Bon Jovia...ostalo bi sve dao na Lomacu... Quote
Dark Sonja Posted October 9, 2005 Report Posted October 9, 2005 volim glam, ali imidz je grozan.... Quote
Recommended Posts