Herr_Wolf Posted October 9, 2005 Report Posted October 9, 2005 Winger (?!) su vise gay. Imaju skroz pederske frizure. I odabir slika ti je stvarno odlican. Elem da skratim. Stvarno mi nije do rasprave o muzici sa likom koji drzi u avataru Divlje Jagode . Hehehehe Nemoj tako oni imaju onu zajebanu pesmu sa motorima... Sve je Marfy lepo rek'o, dobro je to zezanje Moj omiljeni glam metal bend je Pantera Quote
Vangelis Posted October 9, 2005 Report Posted October 9, 2005 (edited) @LazaGNR: Back in Black z'k! @Dark Sonja: Znam...nazalost...ali sa tim imidzom su mnogo postigli. I dan danas se pitam kako?! za WASP @Marty F aka Tony Soprano aka Bora Drljacha lookalike: A ko to slusa?! Na koju grupu ljudi ciljas? @estranged: Onda jesam devojcica i bash me zabole. Edited October 9, 2005 by Vangel|s Quote
Марија П : Posted October 9, 2005 Report Posted October 9, 2005 volim glam, ali imidz je grozan.... Kako za koga...meni je imidz jebozovan. Quote
darijus Posted October 9, 2005 Report Posted October 9, 2005 Moj omiljeni glam metal bend je Pantera ...i moj. Quote
Mr. Smarty Posted October 9, 2005 Report Posted October 9, 2005 @LazaGNR: Back in Black z'k! @Dark Sonja: Znam...nazalost...ali sa tim imidzom su mnogo postigli. I dan danas se pitam kako?! za WASP @Marty F aka Tony Soprano aka Bora Drljacha lookalike: A ko to slusa?! Na koju grupu ljudi ciljas? @estranged: Onda jesam devojcica i bash me zabole. Ciljam na "Jugonostaligicare" poput Vepra i slicnih Quote
darijus Posted October 9, 2005 Report Posted October 9, 2005 Ciljam na "Jugonostaligicare" poput Vepra i slicnih ja ne bi preso preko ovog "bora drljaca look-alike" odma da ti kazem... . Quote
Dark Sonja Posted October 9, 2005 Report Posted October 9, 2005 (edited) Milos Soprano.....devojacki Drljaca Edited October 9, 2005 by Dark Sonja Quote
Vangelis Posted October 9, 2005 Report Posted October 9, 2005 U svakom slucaju, ja se takodje onda ubrajam u tu grupu Jagodasha, Putnika i Kerbera. Quote
Blood_Sprinklerka Posted October 9, 2005 Report Posted October 9, 2005 aaaaaaa...............sve vas volim dok god mi ne dirate nikki sixxa...... Quote
LazaGNR Posted October 10, 2005 Author Report Posted October 10, 2005 Ej,nemoj da te Sanja siluje sad... Quote
Archibald Reiss Posted October 10, 2005 Report Posted October 10, 2005 nEGO, zasto je ova tema na Hard rock forumu? metal........ jeste ili nije........ koga zabole ako je ok mjuza Quote
blondie Posted October 10, 2005 Report Posted October 10, 2005 aaa, to je moj poster iz 89. jebote patak, iz BRAVO magazina!!! Quote
NeSa Posted October 10, 2005 Report Posted October 10, 2005 Nemoj tako oni imaju onu zajebanu pesmu sa motorima... ti si neki veoma pametan lik,a? Boze,oprosti mu,nije on kriv Quote
Blood_Sprinklerka Posted October 10, 2005 Report Posted October 10, 2005 Ej,nemoj da te Sanja siluje sad... vish ti lazo koliko je trnovit put do nikkija...ccc,koliko ljudi li cu morati da silujem Quote
Crna_Dama Posted October 11, 2005 Report Posted October 11, 2005 (edited) Ajao,koliko sam stvari propustila..... Prvo:stvarno mislim da su pojedinci smorili,lepo sam već rekla,ako ne vole glam,nek okrenu stranu,i tačka.A ne da otezu jedne iste glupe rasprave . Drugo:šta fali "Divljim jagodama"?!? Nemojte me nervirati..... Treće:što se imidza tiče,stvar je ukusa,ne mozemno svi misliti isto,i zato mislim da je sve rečeno u ovoj temi! Ja lično volim neke od tih bendova-W.A.S.P.,Motley crue,Cinderell....I,da,svidja mi se kako izgledaju......A s druge strana ne volim HIM....Znači,stvar ukusa.... Edited October 11, 2005 by Metal girl Quote
Crna_Dama Posted October 11, 2005 Report Posted October 11, 2005 Niko ne raspravlja o HIM-u,ja sam samo rekla da mi se ne svidjaju,i to je to. Quote
Archibald Reiss Posted October 11, 2005 Report Posted October 11, 2005 a oni su kao glam jeli? oni nisu ni postojali u to vreme Quote
LazaGNR Posted October 12, 2005 Author Report Posted October 12, 2005 Prvo:stvarno mislim da su pojedinci smorili,lepo sam već rekla,ako ne vole glam,nek okrenu stranu,i tačka. Ne,pazi,ovo je diskusija/rasprava (ono,otprilike,za i protiv glama).Pa svako ima pravo da iznese svoje misljenje...ma kol'ko (ako je protiv glam metala) bilo @Sanja:Da,da,vidim moraces mnoge da silujes A vidim i to da ce ti to taaaaaaaako tesko pasti 1 Quote
Recommended Posts