RNA Posted October 22, 2006 Report Posted October 22, 2006 (edited) Pardon Slusao i 'nako su. Sa iste izdavacke kuce mnogo su mi bolji Seventh Key. Nisam bolji hard rock slusao u poslednjih 10 godina, a mozda i vise. Edited October 22, 2006 by RNA Quote
_NeSa_ Posted October 23, 2006 Report Posted October 23, 2006 'nako su? Stvarno ne znas sta valja Quote
LazaGNR Posted October 25, 2006 Author Report Posted October 25, 2006 Znaci niko ne zna sta je to i (ko je to) 'country metal'? Quote
Vick Tim Posted October 25, 2006 Report Posted October 25, 2006 Pardon Odlichno,vrlo dobro.Demons Down album shutira dupeta. Quote
Vangelis Posted October 25, 2006 Report Posted October 25, 2006 Jel njihov album beshe The Power and the Myth? Quote
RNA Posted October 27, 2006 Report Posted October 27, 2006 Jel njihov album beshe The Power and the Myth? Bas taj sam i slusao i nije ostavio preterano jak utisak na mene. Mozda zato sto je upao sa gomilom prosecnih Frontiers izdanja, dakle se kvalitetom izdvojio SEVENTH KEY! Quote
_NeSa_ Posted October 27, 2006 Report Posted October 27, 2006 Bas taj sam i slusao i nije ostavio preterano jak utisak na mene. Mozda zato sto je upao sa gomilom prosecnih Frontiers izdanja, dakle se kvalitetom izdvojio SEVENTH KEY! Seventh Key je do jaja ,ali trebalo je da slusas starije HOL albume Quote
Osmi Putnik Posted November 4, 2006 Report Posted November 4, 2006 Bilo je dosta bendova svojevremeno,mda svaka cast iskopali ste dosta nebitnih bendova :) Salim se...Kick Axe nije los bio svojevremeno...'rishcani(Stryper) su bili glam,ali su bili masTni po distu na nekim pesmama i nikako LIVE Wingerov poslednji album WINGER IV me razocaro,nema dodirnih tacaka sa prethodnom pricom... Bend Vice je meni keva Nemachki glam imali su album Made for pleasure...po meni je to jedan od naj naj nemachkih rock bendova i shtos je u tome shto sam u skcu slucajno natrapo na plochu koju mi lik prodade za 200 kinti Quote
Divlji Tigar Posted January 23, 2007 Report Posted January 23, 2007 Mislio sam da je odavno zatvorena, manje vise sve smo ispisali. Quote
B.A.D. Posted March 5, 2007 Report Posted March 5, 2007 Ma to je prava muzika!!! Piće ,žene,rock'n'roll Quote
ZmYchE Posted March 7, 2007 Report Posted March 7, 2007 Ova tema treba da se nastavlja itekako! : P~~~ Quote
Brace Posted March 28, 2007 Report Posted March 28, 2007 Zanimljiva tema. Malo je taj imidz previshe, ali nemam nista protiv toga. I kozne lone i uzane farmerke su super, samo bih preskocio helanke i slicne stvari koje su PREVISHE trnasvestitkse. Ima ok mjuze tu, ali to su pretezno albumi sa 1, 2 ili 3 hita. Samo nemoj da neko gura Guns N' Roses u ovu kategoriju i nece imati problema samnom. Mada su pojebali vishe riba nego svi glameri zajedno. Quote
Download_manager Posted March 31, 2007 Report Posted March 31, 2007 Danas sam skinuo s neta bend Roxus, album Nightstreet iz '92. Prva pesma 'Rock'N'Roll Nights' je tako prejaka da sam je slusao zaredom 15-ak puta. Ceo album je dobar a izdvojio bih jos i pesmu 'Midnight Love' Quote
Vlaja Buraz Posted April 1, 2007 Report Posted April 1, 2007 http://www.ew.com/ew/article/0,,20016362__20016359,00.html Quote
TheBigBadRedRaven Posted April 4, 2007 Report Posted April 4, 2007 Glam metal... Aerosmith, Alice Cooper, Bon Jovi, The Cult, Europe, Guns N' Roses, KISS, Mötley Crüe, Ozzy Osbourne, Scorpions, Survivor, Twisted Sister, Van Halen, Whitesnake, Yngwie Malmsteen... Kako ovo da bude sranje??? Quote
-Abraxas- Posted April 4, 2007 Report Posted April 4, 2007 Jesi li ti stvarno siguran da su Van Halen i jos neki iz tvoje liste glam metal??? Quote
TheBigBadRedRaven Posted April 4, 2007 Report Posted April 4, 2007 Da, vrlo siguran... Mozda nisu totalno Glam, ali u pojedinim delovima postojanja su svi oni gore navedeni bili u Glam vodama... Quote
Vick Tim Posted April 4, 2007 Report Posted April 4, 2007 mozda sam to samo ja ali meni se cini da nesto od toga nije ni metal.ja kapiram da je glam glam ako je glam a to znachi likovi obuceni i nasminkani kao zene. Quote
Recommended Posts