black_bane Posted December 26, 2007 Report Posted December 26, 2007 Ma jednom recju ROKENROL... tu nema mnogo polemike........ Ja najvise slusam glam, i kako neko rece ponosim se time, i obozavam takodje taj stil oblacenja, jer po meni, to je pored muzike najkvalitetniji stil oblacenja koji se danas vraca pod etiketom Fancy ili full..gomila fenserki nose taj fazon, ali ne zato sto ga vole, nego zato sto je grupica modnih kuca tipa armani, guci(ne znam kako se pise:)) i ostali, izbacili, i vratili nacin oblacenja 80-tih u danasnji, savremeni tip koji ni malkice nije menjan sem marke ili nalepnice na odeci......) opet to nesto dokazuje, zar ne!? Quote
Guest stubin87 Posted December 26, 2007 Report Posted December 26, 2007 By the way,ti 'nasminkani pederi' su pojebali u zivotu vise riba neko koliko ste vi puta dosli na YU Metal ....epa dragi momce, i ja da imam milione dolara, da znam tako dobro da sviram gitaru, da imam fin glas, da putujem svake godine na desetine zemalja po turnejama, jebao bi 20 puta vise nego ti nasminkani likovi...(inace nemam nista protiv tog pravca, i volim ponekad da ga poslusam).... Quote
Download_manager Posted December 26, 2007 Report Posted December 26, 2007 Joj dokle ćete smarati sa tim istim stvarima. Glam - šminka, fensi, šljokice, takav imidz je bio tada. Tad su i heavy metal zvali rokenrol. Nije bitno ko šta kako, bitna je zika...Ako valja, sluša se, ako ne valja, zaobilazi se... i jbg... Šta se primaš. Da li sam ja napisao da imidž meni smeta ili da nije cool? Nisam. Nemožeš reći da Enuff Z'Nuff ne liče na žene kad liče. Ako si primetila prvo sam napisao da je pesma sranje što je najbitnije. A to da su Heavy Metal zvali Rock'N'Roll tu si se malo prevarila, baš je bilo obrnuto, sve je bilo Heavy Metal. AC/DC i Guns N' Roses su "bili" "Heavy Metal" do negde '93. Jedan moj ortak ima primerak nekog starog časopisa iz osamdesetih koji se zove 'ĆAO-Heavy Metal' i unjemu su naravno sve sama Heavy Metal imena kao Bon Jovi, Cinderella, Guns N' Roses, Danger Danger, Motley Crue ... Quote
LazaGNR Posted December 26, 2007 Author Report Posted December 26, 2007 ....epa dragi momce, i ja da imam milione dolara, da znam tako dobro da sviram gitaru, da imam fin glas, da putujem svake godine na desetine zemalja po turnejama, jebao bi 20 puta vise nego ti nasminkani likovi... E pa dragi stubin-e...sta cekas? (inace nemam nista protiv tog pravca, i volim ponekad da ga poslusam).... Quote
ZmYchE Posted December 26, 2007 Report Posted December 26, 2007 Ispravno danas znamo... nekad se nije obraćala pažnja na to... Znam da su za odredjene bendove već postojale žanrovske podele, pobogu.. hiljade dokumentaraca govori o tome, ali uglavnom su i muzičari i fanovi vikali "sve je to rokenrol"... u komunikaciji. Na to sam mislila. @Download_manager iskuliraj, niko se ne prima, nisi skontao šta sam htela da kažem, al ajd valjda će se sad skontati, a ako se ne skonta... life goes on :) Quote
Download_manager Posted December 26, 2007 Report Posted December 26, 2007 Meni je sve jasno, nego ti očiglednao neshvataš šta je neko hteo da kaže. Triput pročitaj, razmisli, pa onda napadaj. Uzdravlje Quote
lemmy sixx Posted December 26, 2007 Report Posted December 26, 2007 A to da su Heavy Metal zvali Rock'N'Roll tu si se malo prevarila, baš je bilo obrnuto, sve je bilo Heavy Metal. AC/DC i Guns N' Roses su "bili" "Heavy Metal" do negde '93. Jedan moj ortak ima primerak nekog starog časopisa iz osamdesetih koji se zove 'ĆAO-Heavy Metal' i unjemu su naravno sve sama Heavy Metal imena kao Bon Jovi, Cinderella, Guns N' Roses, Danger Danger, Motley Crue ... To je istina.Tada je sve bili karakterisano kao heavy metal.Faster Pussycat i Slayer,White Lion i Sepultura...a bas veze sa zivotom nema. Motley Crue ima elemenata klasicnog heavy-a u sebi,pogotovo na starijim albumima,tamo bas ima dosta. Quote
Sleaze Glammer Posted December 26, 2007 Report Posted December 26, 2007 Neki bendovi jesu izgledali malo bezveze, ali sve je bilo podredjenu HAVING NOTHING BUT A GOOD TIME!!!! Quote
lemmy sixx Posted December 26, 2007 Report Posted December 26, 2007 ....epa dragi momce, i ja da imam milione dolara, da znam tako dobro da sviram gitaru, da imam fin glas, da putujem svake godine na desetine zemalja po turnejama, jebao bi 20 puta vise nego ti nasminkani likovi... Uuu,da ne preterujes malo? I inace,taj komentar se odnosio na ono "Nasminkani pederi".Ljudi koji karaju toliko riba,tesko da su pederi. Quote
Џејсон Њустед Posted December 26, 2007 Report Posted December 26, 2007 Šta se primaš. Da li sam ja napisao da imidž meni smeta ili da nije cool? Nisam. Nemožeš reći da Enuff Z'Nuff ne liče na žene kad liče. Ako si primetila prvo sam napisao da je pesma sranje što je najbitnije. A to da su Heavy Metal zvali Rock'N'Roll tu si se malo prevarila, baš je bilo obrnuto, sve je bilo Heavy Metal. AC/DC i Guns N' Roses su "bili" "Heavy Metal" do negde '93. Jedan moj ortak ima primerak nekog starog časopisa iz osamdesetih koji se zove 'ĆAO-Heavy Metal' i unjemu su naravno sve sama Heavy Metal imena kao Bon Jovi, Cinderella, Guns N' Roses, Danger Danger, Motley Crue ... A Gorki Park? Uostalom sve to moze i danas da se slusa a oni iz podpravaca distorzija motorne testere,mumlam duboko i niko me ne razume sta "pevam" i oni "ala sam brz,jebo mamu ala sam brz" pasce u zaborav istom brzinom kojom su se i pojavili. Uzgred, ko smislja tako idiotska imena tolikim bendovima na mnogim stranicama ovog foruma? Quote
Sleaze Glammer Posted December 26, 2007 Report Posted December 26, 2007 A Gorki Park? Uostalom sve to moze i danas da se slusa a oni iz podpravaca distorzija motorne testere,mumlam duboko i niko me ne razume sta "pevam" i oni "ala sam brz,jebo mamu ala sam brz" pasce u zaborav istom brzinom kojom su se i pojavili. Uzgred, ko smislja tako idiotska imena tolikim bendovima na mnogim stranicama ovog foruma? Na koja imena mislis? Quote
sleazyrocker Posted December 28, 2007 Report Posted December 28, 2007 pa tako ide jedna pesma od Gorky parkl Quote
Sleaze Glammer Posted December 28, 2007 Report Posted December 28, 2007 aaa... mislim da znam, onaj njihov najveci hit... kako se zove... Beng beng ) Quote
Download_manager Posted December 29, 2007 Report Posted December 29, 2007 samo "Bang", sta vam je. kakvi Gang Bang Bang Da Da Da i gluposti. a pesma je baš dobra Quote
Rox Posted December 29, 2007 Report Posted December 29, 2007 Mene odmah asocira na Moscow Peace Festival. Quote
Sleaze Glammer Posted December 29, 2007 Report Posted December 29, 2007 Esu li napravili ista dobro sem te pesme? Quote
Rox Posted December 29, 2007 Report Posted December 29, 2007 Napravili su ok cover My Generation od The Who. Quote
sleazyrocker Posted December 29, 2007 Report Posted December 29, 2007 beng beng da da da tako ide refren ili nesto slicno ,znam ja da se pesma zove samo beng,ma nije ni bitno,a moscow peace je bio fenomenalan fest,sto kod nas to nisu pravili i mi smo bili komunjare,mada i da jesu koju bi ja vajdu od toga imao Quote
Hudini Posted December 30, 2007 Report Posted December 30, 2007 Esu li napravili ista dobro sem te pesme? Imaju oni 4-5 albuma, samo posle tog prvog (na kome je "Bang") nije se čulo za njih na zapadu. Quote
black_bane Posted December 30, 2007 Report Posted December 30, 2007 imal' koja dobra sa tih drugih albuma? Quote
Sleaze Glammer Posted December 30, 2007 Report Posted December 30, 2007 imal' koja dobra sa tih drugih albuma? E sad se ubijam od White Liona, evo slusam i gledam ih na Youtubeu. Asu dobri!!! Quote
Recommended Posts