black_bane Posted December 30, 2007 Report Posted December 30, 2007 (edited) E sad se ubijam od White Liona, evo slusam i gledam ih na Youtubeu. Asu dobri!!! Naravno da su dobri, pa nisu za dzabe pored halena omiljeni bend!!!!imam neka 2 koncerta u NY i Japanu...nisi svestan koliko su dobri....e da imam i mp3 ali ovo nije tema Lajonceta Edited December 30, 2007 by black_bane Quote
Divlji Tigar Posted December 30, 2007 Report Posted December 30, 2007 imal' koja dobra sa tih drugih albuma? Nema, cak sta vise nijedna njihova pesma nije dobra. Bang je bila hit ali pesma je veoma glupa. Quote
_NeSa_ Posted December 31, 2007 Report Posted December 31, 2007 GP je veoma ozbiljan bend...bio. Quote
Sleaze Glammer Posted December 31, 2007 Report Posted December 31, 2007 N abilbordovom sajtu sam davno chitao review njihovog albuma. Rekli su da mora da im je neki KGBov agent koji zivi u SAD pisao tekstove, posto je cisti engleski, uz to jos i koriste sleng i americhke izraze. Quote
Wild Child Posted December 31, 2007 Report Posted December 31, 2007 da imaju ono tipichno Huaaahh ,da ne znam da su rusi,verovatno bih cekao kad ce da pocnu da govore fuck yeah Quote
black_bane Posted January 1, 2008 Report Posted January 1, 2008 da imaju ono tipichno Huaaahh ,da ne znam da su rusi,verovatno bih cekao kad ce da pocnu da govore fuck yeah hahaha Quote
Hudini Posted January 2, 2008 Report Posted January 2, 2008 Rekli su da mora da im je neki KGBov agent koji zivi u SAD pisao tekstove, posto je cisti engleski, uz to jos i koriste sleng i americhke izraze. Znači Jon Bon Jovi je bio agent KGB krajem osamdesetih? Uvek mi je bio sumnjiv... Quote
Sleaze Glammer Posted January 2, 2008 Report Posted January 2, 2008 Imam taj Moscow Music Festival i pravo da vam kazem niko me na njemu nije posebno odusevio. Da Bon Jovi zna da peva uzivo verovatno bi bili najbolji. Cinderella je svirala previse balada. Skid Row su bili ok, pogotovo oni klipovi izmedju pesama. Ma onaj lik sto svira Hound Dog je bio najbolji Quote
Rox Posted January 2, 2008 Report Posted January 2, 2008 Pa da, mislim da je album New Jersey bio prvi americki album objalvljen od Sovjetske drzavne disko-kuce. Sumnjivo. Quote
Rox Posted January 3, 2008 Report Posted January 3, 2008 Imam taj Moscow Music Festival i pravo da vam kazem niko me na njemu nije posebno odusevio. Da Bon Jovi zna da peva uzivo verovatno bi bili najbolji. Cinderella je svirala previse balada. Skid Row su bili ok, pogotovo oni klipovi izmedju pesama. Ma onaj lik sto svira Hound Dog je bio najbolji Ozzy, Scorpions, Motley Crue i Cinderella su, po meni, tu vrlo dobri. Bon Jovi, Skid Row i Gorky Park zvuce prosjecno. Ali cijeli dogadjaj je extra, jeste da su svi bili drogirani a kao cilj festivala je bila borba protiv droge tj. Doc Mcghee je morao nesto da odradi za kaznu. Quote
Sleaze Glammer Posted January 3, 2008 Report Posted January 3, 2008 Pa da, mislim da je album New Jersey bio prvi americki album objalvljen od Sovjetske drzavne disko-kuce. Sumnjivo. Prvi koji je izdat od strane jedne SSSR izdavacke kuce za domace trziste bio je od Yngwija Rising Force, prodat u 20 miliona primeraka. Quote
Rox Posted January 4, 2008 Report Posted January 4, 2008 Imas li neku referensu gdje se moze provjeriti ta cifra? Quote
_NeSa_ Posted January 4, 2008 Report Posted January 4, 2008 Da,i mene bas zanima kako je Yngwie vise prodao RF nego AC/DC Back in Black. Quote
_NeSa_ Posted January 5, 2008 Report Posted January 5, 2008 Mada,moguce je,Rusija je velika zemlja. Quote
RNA Posted January 5, 2008 Report Posted January 5, 2008 Како није могуће, Арија је своје албуме продавала у по 10-так милиона примерака, иако од тога нису видели много пара, јер је све ишло државном издавачу. Quote
_NeSa_ Posted January 5, 2008 Report Posted January 5, 2008 Da,setio sam se i da je Canak imao rock bend i da mu se album u Rusiji prodavao na milione... Quote
Sleaze Glammer Posted January 5, 2008 Report Posted January 5, 2008 mislim da je na bilbordovom sajtu taj podatak. Back In Black se prodao u preko 40 miliona primeraka u svetu, a pretprosle godie je dobio novi sertifikat zato sto je dostigao 25 miliona prodatih primeraka u SAD. Quote
_NeSa_ Posted January 5, 2008 Report Posted January 5, 2008 Back in Black se prodao kasnije toliko,a onih godina je sa 10 mil. bio jedan od najprodavanijih Quote
black_bane Posted January 6, 2008 Report Posted January 6, 2008 Da,setio sam se i da je Canak imao rock bend i da mu se album u Rusiji prodavao na milione... Quote
Guest Millica_Sixx Posted January 6, 2008 Report Posted January 6, 2008 Lichno najvishe slusham glam/hair/sweet metal, kako god ga zvali... I ne mislim da je muzika koju su stvarali bendovi tog pravca manje kvalitetna od bilo kog drugog... Bendovi kao shto su Motley Crue, Skid Row, Twisted Sister su zaista odlichni i ja stojim iza svog mishljenja... I ti bendovi nikako ne bi smeli biti markirani kao "pederasti"... Samo pogledajte da Pantera koja je poznata po trash metalu vuche korene iz glam benda... Toliko. Quote
Hobo Posted January 6, 2008 Report Posted January 6, 2008 Samo pogledajte da Pantera koja je poznata po trash metalu vuche korene iz glam benda... Ima istine. Lici na rani Kiss ili Quiet Riot, a u stvari (muzika) ne lici ni na sta. Forget it. Quote
Rehabilitovani Bagrem Posted January 6, 2008 Report Posted January 6, 2008 prvi album im se zvao power metal a pre toga bese svirase tribjut kiss-u ili tako nesto... Quote
Hobo Posted January 6, 2008 Report Posted January 6, 2008 Pa nije, to je 4. Imali su oni Metal magic, Projects in the jungle i I'm the night. Sve sam to narucio i otudjio brzinom svetlosti. Jedino mi je bitan Cowboys from hell. To je masterpiece. Quote
Sleaze Glammer Posted January 8, 2008 Report Posted January 8, 2008 ma glam konza yea dude! Rock N Roll In My Blood N Glam Metal Forever!!! Inace malo sam slusao Gorky Park u poslednje vreme. Bas mi se dopadaju!!! Ne razumem najbolje lsta peva, ali dobro lik peva Quote
Recommended Posts