Vangelis Posted October 5, 2005 Report Posted October 5, 2005 Orgije, samo sto necu da ispadne na kraju kako sam ja nekome popushio... Quote
NeSa Posted October 5, 2005 Report Posted October 5, 2005 Orgije, samo sto necu da ispadne na kraju kako sam ja nekome popushio... ma neces,ne brini....samo meni... Quote
Crna_Dama Posted October 5, 2005 Report Posted October 5, 2005 Ma,nisam te pogresno shvatila.... Quote
Vangelis Posted October 5, 2005 Report Posted October 5, 2005 ccc....kako ste bjezobrazni pa to nema nigde...metal girl javi mi se na priv message Quote
Crna_Dama Posted October 5, 2005 Report Posted October 5, 2005 Srce,prvo mi objasni kako se šalje,jer ne mogu da ukapiram. Quote
LazaGNR Posted October 5, 2005 Author Report Posted October 5, 2005 (edited) ima li neko ko je napravio ikakav bend a da nije razmisljao o tome da ... i jebe sve u vidokrugu? Ooo,zar i menadzera Nemanja? Jedino ako nisi Max Cavalera ili Ozzy,ap da ti je zena (tj. zensko) menadzer SLIPKNOT Nisam fan Slipknota... EDIT:@Vangel|s:Posalji joj ti PM,pa joj tamo objasni kako da ona tebi posalje PM...i kako da stupite u kontakt Edited October 5, 2005 by LazaGNR Quote
NeSa Posted October 5, 2005 Report Posted October 5, 2005 ok,za party se znaci dogovaramo preko private,da ne bude sve u javnosti... Metal girl...khm,khm... Quote
Shamandalie Posted October 5, 2005 Report Posted October 5, 2005 uuuuuuuuuu,ajde da napravimo glam - sweet -kres party!!! To bi bilo previse! Zar nije dovoljno dobro drustvo i dobra muzika. A sto se svirki tice, priblizno odgovara ovom opisu svirka grupe Prorock u Kuglasu, sad u subotu. Ja cu ici sigurno, a ko je tamo vec bio, zna o cemu govorim. Quote
Guest Alex ROck Posted October 5, 2005 Report Posted October 5, 2005 (edited) HAIR METAL I TRUST AND FOR HAIR METAL I LIVE ne mogu da verujem da postoje ljudi koji su ubedjeni da su hair metal ikone bili gejevi samo zato sto su se sminkali i nosili spandexice sarene u raznim bojama.... to su prave : Face bre!!!! Pravi ROCKERI !!!! I ja cu za svoju sledecu svirku da se nasminkam kao MIck Mars ili Vince Niel ili bilo ko od Hair zvezda SVIMA "PAMETNIMA I STR8" za Inat ako ni zbog cega drugog..... Edited October 5, 2005 by Alex ROck Quote
Shamandalie Posted October 5, 2005 Report Posted October 5, 2005 Uradi to sto pre! Ja te potpuno podrzavam i kazem da su pomenuti stvarno bili muskarcine! Na zalost, ovi sadasnji, mozda nisu gejevi, ali bez obzira koliko opasni bili, mnogi su p@@@@ u dusi Mogu malo da se salim, nadam se da se u ovome niko nece prepoznati Quote
Vangelis Posted October 5, 2005 Report Posted October 5, 2005 (edited) Sale mi te volimo i zelimo tvoje dete Inace maso ajd da vas upoznam i da jednu osobu uzdignem u oblake. Alex Rock je prozvan za najboljeg mladog gitaristu Vojvodine za 2005. godinu na takmicenju u Subotici. Svaka cast, i da dobro svira, i da ne zabusava Edited October 5, 2005 by Vangel|s Quote
darijus Posted October 6, 2005 Report Posted October 6, 2005 (edited) smecje. nema ta kategorija... da ga jebem. Edited October 6, 2005 by darijus Quote
LazaGNR Posted October 6, 2005 Author Report Posted October 6, 2005 Imas neke argumente za to (vidim da je onaj Sinstrel odustao )? Quote
Vangelis Posted October 6, 2005 Report Posted October 6, 2005 To je ono kao, Laza navaljuje na foru bring it on, bitch Quote
Crna_Dama Posted October 6, 2005 Report Posted October 6, 2005 ok,za party se znaci dogovaramo preko private,da ne bude sve u javnosti... Metal girl...khm,khm... Ajde,sta ti sad to znaci?!? Quote
NeSa Posted October 6, 2005 Report Posted October 6, 2005 Ajde,sta ti sad to znaci?!? ma nista,lepo vreme... Quote
darijus Posted October 6, 2005 Report Posted October 6, 2005 Imas neke argumente za to (vidim da je onaj Sinstrel odustao )? aha.cetiri giga video i audio argumenata. Quote
Vangelis Posted October 6, 2005 Report Posted October 6, 2005 Sto ga onda drzis ako je smece...ja smece bacim kad mi smeta. Quote
Archibald Reiss Posted October 7, 2005 Report Posted October 7, 2005 aha.cetiri giga video i audio argumenata. auu... samo cetr giga?! Sad si me razocarao Quote
darijus Posted October 7, 2005 Report Posted October 7, 2005 Sto ga onda drzis ako je smece...ja smece bacim kad mi smeta. smecje je jako bitno... ako imas samo cekic,sve ce ti liciti na ekser... Quote
darijus Posted October 7, 2005 Report Posted October 7, 2005 (edited) auu... samo cetr giga?! Sad si me razocarao to nije dovoljno ni bonjiovani fegetliju da pokrije...istina... Edited October 7, 2005 by darijus Quote
Recommended Posts