Jump to content

Recommended Posts

• Replies 140
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted
Ej,Nemanja,sem tog demoa 'ocete li raditi jos nesto?

i mene zanima!!

ovo je strava bend...one tri pesme su im odlicne!! icon_da.gif

svidja mi se kako u death metalu objedinjuju različite pravce (obrade Death, Pantera, Iron Maiden, Megadeth...) ...jos sa Blazom pivopijom icon_smile.gif

Posted

Poz svima!

Kako stvari trenutno stoje, nece vise biti demo snimaka. Kada dovrsimo pesmu na kojoj sada radimo (deveta po redu) idemo u studio da snimimo "pravi" album.

• 3 weeks later...
Posted

e pa Lazo, mogu ti reci da si se solidno zajeb'o. icon_da.gif

Meni je Nekropolis zvucao nikad bolje. Izbor pesama: Crystal Mountain, tri autorske (mislim da su sve sa onog promo diska) i Cowboys from Hell.... mozda mi je bio i najjaca domaca predgrupa. U stvari oni uvek zvuce bolje od drugih, jer imaju jednu gitaru. Svi misle da je to mana, a to je prednost jer se ta jedna gitara tada mnogo bolje cuje osim ako se recimo nesto svira u tercama pa je onda sve nadrkanije u dve (ili vise).

Da ne spominjem onog loodaka na bubnju, stvarno je profi...Blaza mi rece da su imali samo dve probe pre nastupa i lik je sve otprasio kako treba icon_confused.gif (skoro sve, ispao je u jednoj njihovoj stvari, ali se to nije mnogo kontalo).

Sve u svemu: sjajan natup...

Posted

Da ne spominjem onog loodaka na bubnju, stvarno je profi...Blaza mi rece da su imali samo dve probe pre nastupa i lik je sve otprasio kako treba icon_confused.gif (skoro sve, ispao je u jednoj njihovoj stvari, ali se to nije mnogo kontalo).

Pa, valjda ga zato drze u Alogiji...

Posted
Meni je Nekropolis zvucao nikad bolje. Izbor pesama: Crystal Mountain, tri autorske (mislim da su sve sa onog promo diska) i Cowboys from Hell.... mozda mi je bio i najjaca domaca predgrupa. U stvari oni uvek zvuce bolje od drugih, jer imaju jednu gitaru. Svi misle da je to mana, a to je prednost jer se ta jedna gitara tada mnogo bolje cuje osim ako se recimo nesto svira u tercama pa je onda sve nadrkanije u dve (ili vise).

Da ne spominjem onog loodaka na bubnju, stvarno je profi... Sve u svemu: sjajan natup...

Potpisujem svako slovo napisano pivopije.gif

Posted

Hvala svima na podrsci u BGu! pivopije.gif

Nama je takodje bilo preterano, mozda i najbolji koncert koji smo ikad svirali!

Nadam se da se vidimo uskoro, pa da sviramo malko duze! musik19.gifmusik19.gifmusik19.gif

Poz!

Posted
e pa Lazo, mogu ti reci da si se solidno zajeb'o. icon_da.gif

Meni je Nekropolis zvucao nikad bolje. Izbor pesama: Crystal Mountain, tri autorske (mislim da su sve sa onog promo diska) i Cowboys from Hell.... mozda mi je bio i najjaca domaca predgrupa. U stvari oni uvek zvuce bolje od drugih

Sve u svemu: sjajan natup...

Pa ne bih bas rekao da je bio najbolja predgrupa. Ne mozes se kititi tudjom slavom. Kada im autorske pesme budu bile poput kristalne planine i kauboja iz pakla onda cu im skinuti kapu. Momci sviraju ok, ali tudje stvari.

• 3 weeks later...
Posted
Hvala svima na podrsci u BGu! pivopije.gif

Nama je takodje bilo preterano, mozda i najbolji koncert koji smo ikad svirali!

Nadam se da se vidimo uskoro, pa da sviramo malko duze! musik19.gifmusik19.gifmusik19.gif

Poz!

Žao mi je što nisam bio.

Xebiga!

Posted (edited)

Na svirci u SKC-u, meni ste se licno najvise svidjeli. A i zvuk je bio dobar.

Nadam se da cemo nekad u buducnosti zasvirati zajedno.

Edited by Invictus
  • 2 months later...
Posted

Pozdrav svima!

Konacno mogu da objavim da smo nasli bubnjara! Covek se zove Dejan Cetkovic, imali smo tri probe sa njim i do sada smo uradili polovinu nasih pesama kao i neke obrade ("standardne" i one koje sviramo iskljucivo posle 10ak piva pivopije.gifmusik19.gificon_rockdevil.gifpukeface.gif ). Za par nedelja bi trebalo da imamo prvu svirku u ovoj postavi.

Cheerz!