Shores Of Antartica Posted October 12, 2005 Report Posted October 12, 2005 Meni odlican death metal bend . Na http://www.soundclick.com/bands/pageartist.cfm?bandID=399028 imate da skinete njihov demo Quote
IMMORTAL[OTROV] Posted October 12, 2005 Report Posted October 12, 2005 gledao ih jednom na 202 nisam odusevljen Quote
Secracon Posted October 12, 2005 Report Posted October 12, 2005 Pazite se u prvim redovima, to Marko sve jebe redom... Cheerz!!! Quote
LazaGNR Posted October 12, 2005 Report Posted October 12, 2005 Po meni momci sviraju OK Ej,Nemanja,sem tog demoa 'ocete li raditi jos nesto? Quote
Blood_Sprinklerka Posted October 12, 2005 Report Posted October 12, 2005 naravno da oce....mora se neshto raditi wazo Quote
Garrgghharrr... Posted October 13, 2005 Report Posted October 13, 2005 Ej,Nemanja,sem tog demoa 'ocete li raditi jos nesto? i mene zanima!! ovo je strava bend...one tri pesme su im odlicne!! svidja mi se kako u death metalu objedinjuju različite pravce (obrade Death, Pantera, Iron Maiden, Megadeth...) ...jos sa Blazom pivopijom Quote
necropol Posted October 13, 2005 Report Posted October 13, 2005 Poz svima! Kako stvari trenutno stoje, nece vise biti demo snimaka. Kada dovrsimo pesmu na kojoj sada radimo (deveta po redu) idemo u studio da snimimo "pravi" album. Quote
LazaGNR Posted October 13, 2005 Report Posted October 13, 2005 Pizdarija Ej,a ko je trenutno u bendu? Quote
necropol Posted October 30, 2005 Report Posted October 30, 2005 E, pa ovako... Rale Dubljevic vise nije clan Nekropolisa. Na predstojecoj svirci ispred Vital Remains bubnjeve ce nam svirati Damir Adzic. Quote
Novelja Posted October 30, 2005 Report Posted October 30, 2005 Ove prve tri stvari su vam odlicne.. jedva cekam da stigne ostatak... samo napred... Quote
LazaGNR Posted October 30, 2005 Report Posted October 30, 2005 Jebi ga,nisam otisao veceras u BG da vas vidim,al' bice jos prilika Uskoro...nadam se Quote
Garrgghharrr... Posted November 2, 2005 Report Posted November 2, 2005 e pa Lazo, mogu ti reci da si se solidno zajeb'o. Meni je Nekropolis zvucao nikad bolje. Izbor pesama: Crystal Mountain, tri autorske (mislim da su sve sa onog promo diska) i Cowboys from Hell.... mozda mi je bio i najjaca domaca predgrupa. U stvari oni uvek zvuce bolje od drugih, jer imaju jednu gitaru. Svi misle da je to mana, a to je prednost jer se ta jedna gitara tada mnogo bolje cuje osim ako se recimo nesto svira u tercama pa je onda sve nadrkanije u dve (ili vise). Da ne spominjem onog loodaka na bubnju, stvarno je profi...Blaza mi rece da su imali samo dve probe pre nastupa i lik je sve otprasio kako treba (skoro sve, ispao je u jednoj njihovoj stvari, ali se to nije mnogo kontalo). Sve u svemu: sjajan natup... Quote
Lady Jane Posted November 2, 2005 Report Posted November 2, 2005 Da ne spominjem onog loodaka na bubnju, stvarno je profi...Blaza mi rece da su imali samo dve probe pre nastupa i lik je sve otprasio kako treba (skoro sve, ispao je u jednoj njihovoj stvari, ali se to nije mnogo kontalo). Pa, valjda ga zato drze u Alogiji... Quote
Garrgghharrr... Posted November 2, 2005 Report Posted November 2, 2005 (edited) pa, valjda Edited November 2, 2005 by Garrgghharrr... Quote
LazaGNR Posted November 3, 2005 Report Posted November 3, 2005 Ma da,Damir stvarno ne da lupa bubnjeve nego jebe kevu Quote
Apeiron Posted November 5, 2005 Report Posted November 5, 2005 Meni je Nekropolis zvucao nikad bolje. Izbor pesama: Crystal Mountain, tri autorske (mislim da su sve sa onog promo diska) i Cowboys from Hell.... mozda mi je bio i najjaca domaca predgrupa. U stvari oni uvek zvuce bolje od drugih, jer imaju jednu gitaru. Svi misle da je to mana, a to je prednost jer se ta jedna gitara tada mnogo bolje cuje osim ako se recimo nesto svira u tercama pa je onda sve nadrkanije u dve (ili vise). Da ne spominjem onog loodaka na bubnju, stvarno je profi... Sve u svemu: sjajan natup... Potpisujem svako slovo napisano Quote
Invictus Posted November 5, 2005 Report Posted November 5, 2005 Odlicna je bila svirka u SKC-u. Quote
necropol Posted November 5, 2005 Report Posted November 5, 2005 Hvala svima na podrsci u BGu! Nama je takodje bilo preterano, mozda i najbolji koncert koji smo ikad svirali! Nadam se da se vidimo uskoro, pa da sviramo malko duze! Poz! Quote
Garrgghharrr... Posted November 6, 2005 Report Posted November 6, 2005 e a kako tece prica o snimanju albooma?? jel mogu neke pesme negde da se cuju (osim one tri)? Potpisujem svako slovo napisano Quote
D.E.A.D. Posted November 6, 2005 Report Posted November 6, 2005 e pa Lazo, mogu ti reci da si se solidno zajeb'o. Meni je Nekropolis zvucao nikad bolje. Izbor pesama: Crystal Mountain, tri autorske (mislim da su sve sa onog promo diska) i Cowboys from Hell.... mozda mi je bio i najjaca domaca predgrupa. U stvari oni uvek zvuce bolje od drugih Sve u svemu: sjajan natup... Pa ne bih bas rekao da je bio najbolja predgrupa. Ne mozes se kititi tudjom slavom. Kada im autorske pesme budu bile poput kristalne planine i kauboja iz pakla onda cu im skinuti kapu. Momci sviraju ok, ali tudje stvari. Quote
LazaGNR Posted November 7, 2005 Report Posted November 7, 2005 Sto je opet za pohvalu (kako ih sviraju) Mislim,ni te stvari nije bas lako svirati... Quote
ruhmeez Posted November 25, 2005 Report Posted November 25, 2005 Hvala svima na podrsci u BGu! Nama je takodje bilo preterano, mozda i najbolji koncert koji smo ikad svirali! Nadam se da se vidimo uskoro, pa da sviramo malko duze! Poz! Žao mi je što nisam bio. Xebiga! Quote
Invictus Posted November 25, 2005 Report Posted November 25, 2005 (edited) Na svirci u SKC-u, meni ste se licno najvise svidjeli. A i zvuk je bio dobar. Nadam se da cemo nekad u buducnosti zasvirati zajedno. Edited November 25, 2005 by Invictus Quote
necropol Posted February 12, 2006 Report Posted February 12, 2006 Pozdrav svima! Konacno mogu da objavim da smo nasli bubnjara! Covek se zove Dejan Cetkovic, imali smo tri probe sa njim i do sada smo uradili polovinu nasih pesama kao i neke obrade ("standardne" i one koje sviramo iskljucivo posle 10ak piva ). Za par nedelja bi trebalo da imamo prvu svirku u ovoj postavi. Cheerz! Quote
IMMORTAL[OTROV] Posted February 12, 2006 Report Posted February 12, 2006 koje obrade beshe sviruckate? Quote
Recommended Posts