necropol Posted February 12, 2006 Report Posted February 12, 2006 Panteru "Cowboys from hell", Death "Crystal Mountain", gomilu Maidena (u zavisnosti od prethodno popijene kolicine alkohola ), Dickinsona "Tower". Sta ce od toga ostati i da li cemo raditi neke nove, nemam pojma, to uglavnom ide spontano. Quote
IMMORTAL[OTROV] Posted February 13, 2006 Report Posted February 13, 2006 da obradu pantere slushah i planinu ali death metal bend NE SME SVIRATI MEJDENE,jesu mejdeni keva ali ipak death metal je death metal Quote
Шöне Мики Posted February 13, 2006 Report Posted February 13, 2006 a sto ne bi radili maidene u death metal fazonu ? Quote
Invictus Posted February 13, 2006 Report Posted February 13, 2006 Meni je to bas cool da se na probama sviraju Maideni za svoju dusu. Muzicar nikako ne smije biti ogranicen. I ja sa bendom na probama prolupavam svasta, od Deep Purple-a i Divljih Jagoda, pa do SMF-a. Druga je stvar sto to ne izvodimo uzivo. A bilo bi stvarno super kad bi ste uradili neki Maiden u death fazonu. Quote
necropol Posted February 13, 2006 Report Posted February 13, 2006 Obicno na svirkama radimo Troopera kao poslednju pemu, sto na spustenom stimu, u tempu ->200 i sa screamom zvuci zesce od svega ostalog! To bi valjda trebala da bude neka razlika izmedju obradjene i odsvirane pesme. Quote
Garrgghharrr... Posted February 13, 2006 Report Posted February 13, 2006 (edited) upravo tako...svaki bend ima neki svoj šmek po kojem se razlikuje od drugih, i čim odsvira bilokoju pesmu na svetu (ako to radi u svom fazonu), ona je već obrada... Elem, slušao sam Maidene više puta u izvedbi nekropolisa, i zvuče stvarno upečatljivo... podrška ovakvim idejama Edited February 13, 2006 by Garrgghharrr... Quote
Apeiron Posted February 13, 2006 Report Posted February 13, 2006 Postoji Sentenced verzija The Troopera, pa je pitanje koliko vasa lici na njihovu (posto na Lord Belial "blast-beat" veziju ne verujem da lici ). Nego, kad ce album? Quote
Шöне Мики Posted February 13, 2006 Report Posted February 13, 2006 (edited) btw gledao sam ovaj bend prosle godine ono kad su prebili Liturgiju,cini mi se,i Mor i Acroholia su svirali,zaista odlicna svirka.... Edited February 13, 2006 by SlavoniC Quote
GROMOVNIK Posted February 14, 2006 Report Posted February 14, 2006 Pa momci preslushao sam neshto materijala shto ste odradili i mogu da kazem da nije loshe i da imate potencijala. E sad zavisi da li hocete da pravite chisto krljanje za shutku ili neku svirku koja stvarno moze da se ceni ali u oba sluchaja moj predlog je da se bacite vishe u kreativnost jer vidim da tehnike imate. )))) Quote
Lucio Holocausto Posted February 14, 2006 Report Posted February 14, 2006 Secam se kad je jos letos bila svirka... Bese Crystal Mountain gde smo se svi poubijali, Tornado of Souls koju je Blaza skinuo jako dobro, Aces High koju je Nemanja odradio samo tako... Kasnije su imali nesto vremena (tj mi ih nismo pustali kuci) pa su odradili jos i Trooper i Iron Maiden... Pre njih je bila Kuga koja je razibijala i Angusih Sublime koji je blago smorio sve... Jbg... Quote
necropol Posted February 15, 2006 Report Posted February 15, 2006 Secam se kad je jos letos bila svirka... Bese Crystal Mountain gde smo se svi poubijali, Tornado of Souls koju je Blaza skinuo jako dobro, Aces High koju je Nemanja odradio samo tako... Kasnije su imali nesto vremena (tj mi ih nismo pustali kuci) pa su odradili jos i Trooper i Iron Maiden... Pre njih je bila Kuga koja je razibijala i Angusih Sublime koji je blago smorio sve... Jbg... Eto odgovora na pitanje sta sviramo posle 10-15 piva... Sto se albuma tice, mislim da je Davor ovih dana zavrsio (ili zavrsava) bubnjeve, tako da nam ostaje samo da nadjemo neki (arheoloshki? ) lokalitet gde cemo snimati gitare i vokale i to je to. Quote
Garrgghharrr... Posted March 2, 2006 Report Posted March 2, 2006 Jel' tacno da Nekropolis svira na onoj gitarijadi u Kuli? Neko mi rece da ce se i Anguish Sublime moci cuti tamo... Quote
necropol Posted March 3, 2006 Report Posted March 3, 2006 Prijavili smo se, trebalo bi da sviramo tamo Quote
Novelja Posted March 15, 2006 Report Posted March 15, 2006 Poz za Nekropolis! Demo je odlican skinuh ga nedavno. I muzika i produkcija. mada mi se cini da zvuci dosta energicnije uzivo. Bar ono sto sam cuo na tonskoj probi akda smo svirali zajedno u droljistu. Nisam mogao da gledam svirku jer sam bio mrtav umoran. Vidimo se u Kuli. P.S. Da, btw, tacno je da i Anguish Sublime svira tamo... Quote
SATAN-iz Batajnice Posted March 15, 2006 Report Posted March 15, 2006 Bio sam na 202 i bilo je ok. Quote
Dowla Posted April 24, 2006 Report Posted April 24, 2006 Prijavili smo se, trebalo bi da sviramo tamo Jel planirate neke svirke u skorije vreme? Quote
necropol Posted April 25, 2006 Report Posted April 25, 2006 Nishta konkretno, al` ako neko pozove, tu smo! Poz! Quote
necropol Posted July 25, 2006 Report Posted July 25, 2006 Pozdrav svima! Cast mi je da objavim da je nasa sezona lova na (drugog) gitaristu uspesno zavrsena: od pre par nedelja Drasko Pejovic (Anguish Sublime) je clan Nekropolisa! Sledeci nastup (u ovoj postavi) imamo 28.07. na festivalu Gramofonijada (?!?) u Beceju. CU there! Poz! Quote
- Trinitus - Posted July 26, 2006 Report Posted July 26, 2006 Gramofonija . It will be a pleasure to Tour with you guys again !!! See ya. Quote
Josip Posted November 4, 2006 Report Posted November 4, 2006 E ljudi, svaka chast za svirku, jebali ste kevu! Najjachi deo je bio "Hallowed Thy Name" posle standardne setliste, pa i ono Markovo trckaranje za drugom gitarom kada mu je pookla zica :D Anywayz, right on! Quote
necropol Posted November 26, 2006 Report Posted November 26, 2006 (edited) Pozdrav svima! Konacno smo zbudzili neku myspace stranicu, mozete je posetiti oVDE Takodje, konacno smo i pri kraju snimanja albuma prvenca, snimljeno je oko 90% materijala (bubnjevi, gitare i vokali). Ako sve bude (konacno ) O.K, trebalo bi da svetlo dana ugleda negde u februaru. Poz svima, vidimo se na svirci Somewhere in December! Edited November 26, 2006 by necropol Quote
SATAN-iz Batajnice Posted November 28, 2006 Report Posted November 28, 2006 Heh do jaja SUPPORT!!! Inace pravi link sa myspace je ovde Nekropolis Quote
Shamandalie Posted November 28, 2006 Report Posted November 28, 2006 Sad cu da ih dodam medju friendove. Quote
necropol Posted December 1, 2006 Report Posted December 1, 2006 Nekropolis Thanx man, zajebah se malko! A internet mi je nestao u akciji dok josh nisam cestito ni zavrsio stranicu, bice ovih dana kompletirana. Poz! Quote
necropol Posted December 17, 2006 Report Posted December 17, 2006 Hello! U subotu, 30.12. sviramo u Dvorishtu, organizacija (ponovo) The Archaic Spawn. Sa nama sviraju josh Obscured i Mingot. Vidimo se! Quote
Recommended Posts