Sgt.Splatter Posted February 27, 2007 Report Posted February 27, 2007 I ovdi blic-repriza odusevljenja od mene ! Oduvali ste me svirkom u Beogradu sad u nedelju! Mnogo mi je drago sto sam vas prvi put u zivotu cuo bas uzivo, bar meni to mnogo vise znaci od demo snimaka. Quote
necropol Posted February 27, 2007 Report Posted February 27, 2007 Hvala care! Btw, jebesh demo, sa` ce album! Cheerz!!!! Quote
Sugar Overdose Posted February 27, 2007 Report Posted February 27, 2007 eee,zbog washe swirke u droljishtu poslednji put,mi se ekshli dopao det metal ^^, hwaja x* Quote
RNA Posted February 28, 2007 Report Posted February 28, 2007 Kad se malo bolje izanalizira, ima tu jos mnogo cega osim death metala, ali kombinacija je odlicna. licno smatram da su neke pesme predugacke za njihovo dobro, kara za svirke. Mozda bolje zvuce kad se slusaju kod kuce. Ali, da e budem previse analan, sjajno, sjajno, sjajno! Quote
necropol Posted March 3, 2007 Report Posted March 3, 2007 Kad se malo bolje izanalizira, ima tu jos mnogo cega osim death metala, ali kombinacija je odlicna. licno smatram da su neke pesme predugacke za njihovo dobro, kara za svirke. Mozda bolje zvuce kad se slusaju kod kuce. Ali, da e budem previse analan, sjajno, sjajno, sjajno! Jebem li ga, nama se vecina pesama cini prekratkim...Par komada od pet minuta, ostale su sve (znatno) krace. Na novom materijalu koji radimo se trudimo da ubacimo mnogo vise tema u jednoj pesmi a da to i dalje ima smisla. Inace, album prv(ij)enac je definitivno gotov, trazimo izdavaca, tako da je svaka pomoc na tu temu u smislu preporuka/kontakata vise nego dobrodosla Quote
RNA Posted March 4, 2007 Report Posted March 4, 2007 Evo par adresica nekih kuca koje bi mogle biti zainteresovane: Agonia Records P.O.Box 273 64-920 Pila 1 Poland [email protected] Ibex Moon Records P.O. Box 5321 Johnstown, PA 15904 USA [email protected] Listenable Records BP 73 62930 WIMEREUX FRANCE [email protected] Quote
RNA Posted March 5, 2007 Report Posted March 5, 2007 Nema na cem'. Ako se setim jos neke, ostavicu ovde. Quote
necropol Posted March 18, 2007 Report Posted March 18, 2007 Dobar dan! U subotu, 31.03. sviramo u London undergroundu (Novi Sad). Sa nama nastupaju josh Daggerspawn i Nadimac. Vidimo se! Cheerz! Quote
Arak Dai Posted March 19, 2007 Report Posted March 19, 2007 Dobar dan! U subotu, 31.03. sviramo u London undergroundu (Novi Sad). Sa nama nastupaju josh Daggerspawn i Nadimac. Vidimo se! Cheerz! Looking forward! ...da malo razigramo publiku u NS!! pozdrav! :rockdevil: Quote
Sugar Overdose Posted April 1, 2007 Report Posted April 1, 2007 jaaaw,bila sam na svirci,medju prvim redovima (htela sam i blizhe,ali bi me umlatili ovi sa shutkama) svaka chast momci ^^ Quote
Lunatic Posted April 28, 2007 Report Posted April 28, 2007 Vidimo se 05.05 u SKC-u... Neka Drale pobedi Quote
dr NIK@ Posted May 10, 2007 Report Posted May 10, 2007 gledao sam vas po prvi put na metal battle-u i ne mogu da verujem da niste prosli... posto ste zavrsili sa svirkom bio sam ubedjen da cete da prodjete, al eto, moralo je "iskustvo/starost" da pobedi.... u svakom slucaju sve pohvale... bas do jaja zvucite... Quote
necropol Posted May 10, 2007 Report Posted May 10, 2007 gledao sam vas po prvi put na metal battle-u i ne mogu da verujem da niste prosli... posto ste zavrsili sa svirkom bio sam ubedjen da cete da prodjete, al eto, moralo je "iskustvo/starost" da pobedi.... u svakom slucaju sve pohvale... bas do jaja zvucite... Koja starost, keve ti? Samo su Crni i Arpad stariji al nam je prosek godina u bendu isti... Inace, hvala na podrsci Nadam se da se uskoro ponovo vidimo! Cheerz!!! Quote
dr NIK@ Posted May 10, 2007 Report Posted May 10, 2007 ne mislim na vas, vec na ljude iz "Anguish Sublime"-a i "Odium Inc."-a... oni imaju neke bas starije clanove, pa kazem da je "iskustvo/starost" moralo da pobedi (posto su, izmedju ostalih, oni i prosli)... u svakom slucaju, boce jos prilika za vece stvari i dostignuca Quote
RNA Posted May 13, 2007 Report Posted May 13, 2007 u svakom slucaju sve pohvale... bas do jaja zvucite... Нису прошли? Жири, јебем вас у уши! Прво Азазел, сад ово. Quote
dr NIK@ Posted May 13, 2007 Report Posted May 13, 2007 evo jedne slike sa vaseg nastupa na WOA. imam jos 3, pa ako hocete mogu naknadno da vam posaljem. Quote
Apeiron Posted May 13, 2007 Report Posted May 13, 2007 (edited) Нису прошли? Жири, јебем вас у уши! Прво Азазел, сад ово. Hm, ako se dobro secam, ti nisi bio na koncertu, stoga... Ziri valjda i postoji zato da izabere ko treba da ide dalje, inace nema svrhe od takmicenja. Idiotski je sada po forumima forsirati price kako je nesto namesteno, kako prolaze stariji itd. Nema to apsolutno nikakve veze, niti bi iko imao ikakav razlog da nesto nekome namesta. Ako je sta namesteno, to je pobeda Marije Serifovic na Eurosongu Sve najbolje Nekropolisu u radu, u svakom slucaju. Ovo takmicenje ne treba da ima veze sa tim stvarima Edited May 13, 2007 by Apeiron Quote
LazaGNR Posted May 13, 2007 Report Posted May 13, 2007 ne mislim na vas, vec na ljude iz "Anguish Sublime"-a i "Odium Inc."-a... oni imaju neke bas starije clanove, pa kazem da je "iskustvo/starost" moralo da pobedi (posto su, izmedju ostalih, oni i prosli)... Ne znam za Anguish Sublime,al' sto se tice Odium-a Vlada,Moma i Draske su tu negde '78-'79-'80,a Seba i Romana '85-'86,pa im prosek dodje '83 Tako da ne znam sta ti tu lupetas oko godina Inace,i ja sam mislio da ce Necropolis da prodje,al' eto...tako je ispalo... Ma bice jos svirki Quote
dr NIK@ Posted May 13, 2007 Report Posted May 13, 2007 (edited) pa nisam ni mislio da su svi po 30+ godina, ali je vecina clanova po tvojoj prici izmedju 27-29, sto nije da je bas malo, a u poredjenju sa drugim bendovima je osetno, a i prosek im je oko 81-82... i kod "Anguish Sublime"-a, vokal i jedan gitarista imaju oko 30 po mojoj proceni (mozda je i bubnjar malo stariji, ne secam se), ali sta je tu je, mrzi me da se raspravljam... imam pametnija posla. nego, evo ostalih slika... mada ona prva je po mom misljenju najbolja. Edited May 13, 2007 by dr NIK@ Quote
necropol Posted May 13, 2007 Report Posted May 13, 2007 (edited) Odlicne fotke! Hvala! Edited May 13, 2007 by necropol Quote
М Posted May 13, 2007 Report Posted May 13, 2007 Niste proshli? E izem ti 'lebac. Najbolji NS bend da ne prodje... c c c Uzdravlje. Quote
Recommended Posts