Jump to content

Recommended Posts

Posted

Nista posebno njegov glas, ali da je faca covek - faca je. ASAP mi se nikad nije svideo. Medjutim, rad i zasluge za Somewhere in Time, kao i na solo Dickinson radovima su za skinuti kapu.

Posted

ASAP i Motel mi nisu nista posebno. Inace jako volim pesme koje je napisao za Maidene, bas se primeti koje su njegove i spadaju mi u omiljene.

I sasvim OK zvuci na Reach Out.

Posted

Mene je ASAP jako prijatno iznenadio. Valjda zato što nisam metalac.

Jako prijatna muzika, u par trenutaka su me neki momenti podsjetili na neki (mlatnite me kukuruzom) blagi gotik.

Simpatično. Ugodno. Svježe. Novo. Moderno. U Tropiku na drugom spratu.

• 7 months later...
Posted

Ocigledno je vec odavno da si ti zalutao na ovaj forum. icon_smile.gif

A.S.A.P. - tja, nista posebno. Adrianu respect, ali moze on i bolje.

Psycho Motel - gledao sam samo spot za naslovnu numeru i ne svidja mi se.

Posted

Nisam ih slusao, cuo sam samo reach out kako peva adrian, dobro je... Bolje od Blazea u svakom slucaju biggrin.gif

Adrian je takodje pre Maidena, ako se ne varam, svirao gitaru i pevao u Urchinu...

• 4 months later...
Posted

Iskreno, od svega sto ste naveli mnogo je bolji njegov prvi bend URCHIN. Zapravo, mozda nije prvi, ali je u njemu svirao pre nego sto je dosao u Maidene, a sa njim je tamo bio i Dejv Marej.

Posted

Cenim da si u pravu, posto su imali samo dva singla, ali im je 2004. izdata kompilacija. Istina, i ona je uradjena samo na vinilu i to u 330 primeraka, pa mislim da je uveliko rasprodata. Istini za volju, na sajtu izdavacke kuce nisam nasao nikakvu informaciju da je ta ploca ikada izdata, moracu da proverim. Ako jeste, onda moze i da se nadje. Ako moze da se nadje, nacicu je.

Inace, dva clana benda Urchin su kasnije svirala u bendu Berlyn. To cu sigurno nabaviti u skorije vreme. Dakako, Adrijan nije pevao.

• 1 year later...
Posted
Vrhunac Adrianovog pevanja - 'Reach Out'

Sto se gitare tice - solo na 'Alexander The Great'

Већина солажа на том албуму је његово дело, можда један од разлога зашто толико и волим тај албум.

Guest Brain Salad Guuuz
Posted (edited)

svirao je i na kiskeovom instant clarity

btw, jel na 12 wasted years kad ubace snimak urchina, gde smith peva prateće, a onaj dio lookalike je glavni vokal?

Edited by Brain Salad Guuuz