Jump to content

Recommended Posts

Posted

Ovo će doći uskoro, za koju nedelju. Radi se o novom bendu melodičnog thrash/power usmerenja koga će sačinjavati bivši clanovi bendova After Life i Draconic. Otkrijte više uskoro.

Posted

Nikad nisam voleo Gamma Ray, a kamoli tu pesmu, ali podrzavam rad!

Lomi ga Bosko !!!

laugh.gif

Ne volim ni ja tu pesmu, ali ima da bude THRASH!!!!!!!!!!!!

Posted

Kako konačno? Ima kod nas thrash bendova. A Azazel? A Alister? A Dead Before Dying? A Rapid Force? Nemoj njih nipodaštavati. Uostlom, Azazel je jedan od najboljih thrash benodva koje sam ja čuo u zadnje vreme.

Posted

:? :?

Pijanico matora, kako si ti to bivsi clan?

I sta radis u thrash bendu (osim sto se alkoholises, u to ne sumnjam) koji se, sto je jos gore, zove po pesmi Gamma Ray-a?

:mrgreen::twisted:

Posted

Nikad nisam voleo Gamma Ray, a kamoli tu pesmu, ali podrzavam rad!

Lomi ga Bosko !!!

laugh.gif

I ja tebe prezirem.

Sa ujakom sam jači. Ua Apeirone, kralju trotoara!

Nego, mogu samo poželjeti sreću u radu ovom bendu, ali ja bih da sam na njihovom mjestu razmislio o drugom imenu (Borro Defformero mi pada na pamet)... Ovo ime mi nekako zvuči neozbiljno.

Posted

Haha...dobro. Ja sam mislio da si se ti penzionisao. Tesko je svirati black metal sa toliko godina i skakutati onako po bini  :)

Pa meni matorijem nije tesko da skakucem po bini. biggrin.gifa:

Inace, Bosko, cestitam i puno srece, pa se nadam i da cemo svirati zajedno ubuduce. :mrgreen:

Posted

Na to definitivno možeš da računaš, mada sam ja imao na umu i neka split izdanja i tako koješta. Videće se. Nadam se da ćemo konačno krenut sa radom tokom sledeće nedelje ako sve bude kako treba.

A bivši Draconic član bi bio Lazin prethodnik, da malo demistifikujem stvari, samo što će ovde svirati džitru.

• 1 month later...
Posted

Već je došlo do personalne promene u bendu. Pomenuti gitarista je u međuvremenu odusta, pa je na njegovo mesto doveden Dima iz Dungeon Bell. Poželite nam puno sreće za četvrtak.

Posted

kakve veze ima cetvrtak sa bilo cime?

anyway, sretno smile.gif (jel se kaze srecno ili sretno?!)