Grobodan Posted March 17, 2006 Report Posted March 17, 2006 Ma jasta,skidaju oni po narudzbini ko na svadbi.Sledeci put na svirci pljunes,zalepis po 100 jevreja svakom na celo i kazes sta 'oces. Quote
RNA Posted March 17, 2006 Author Report Posted March 17, 2006 Е, трт, ја већ ставио цену од 100 кинти без поштарине и 150 са поштарином за демо на сајт, чисто да бисмо покрили трошкове и надокнадили контингент који ћемо делити за џ ортацима и које ћемо слати за рецензије и фестивале. Али, причаћу са осталима, па ако променимо одлуку изменићемо и податак на сајту. Онај податак за наручивање из иностранства (то вас не интересује) ће сигурно остати. Quote
RNA Posted March 17, 2006 Author Report Posted March 17, 2006 Kako bi bilo to da space eater skine neki annihilator. npr. pesmu bloodbath ili human insecticide? Разматрано, и ова друга је узета у обзир, уз 'W.T.Y.D.', тј. 'Welcome To Your Death'. Али, нећемо ништа ново радити од обрада барем док не средимо ове 3 нове наше до краја. После, мислим да је први на листи Forbidden 'Chalice Of Blood'. Quote
RNA Posted March 17, 2006 Author Report Posted March 17, 2006 Ma jasta,skidaju oni po narudzbini ko na svadbi.Sledeci put na svirci pljunes,zalepis po 100 jevreja svakom na celo i kazes sta 'oces. Ух, да хоће неко тако да ради, одмах на следећој свирци би била нека од тих песама. Овако, мислим да немамо довољно подстицаја. Папирна аргументација је увек добродошла да погура ствари мало напред. Quote
StarbreakeR Posted March 18, 2006 Report Posted March 18, 2006 E a na tom novom demu ima onaj video od 211mb?...ajd od ponedeljka cu ja poslati tu kintu za taj demo...pa se Quote
Grobodan Posted March 18, 2006 Report Posted March 18, 2006 Ceke,ja sam malko glup izgleda...?Jel izasao demo konacno? Quote
_Grotesque_ Posted March 18, 2006 Report Posted March 18, 2006 Evo, upravo sam svuk`o "Afterlife". Ljudi, meni ovo puuuuno vuce na stari Blind Guardian.. `bem li ga! Ali, nevertheless, dobra je stvar. Quote
StarbreakeR Posted March 18, 2006 Report Posted March 18, 2006 ...Ne znam nisam primetio tu slicnost sa BG...ali ako kazes...inace pesma je carska...ali mi je najaca Merciful Angel... Inace ko pise Lyricse...svi ili neko? Quote
RNA Posted March 18, 2006 Author Report Posted March 18, 2006 Ја пишем све текстове, зашто? Ставио сам инфо за демо, иако још није скроз готов, али ће бити неки дан следеће недеље. Баш сам сад однео омоте на штампу, па ћемо видети тачно ког дана, али до свирке у недељу 90%. Quote
RNA Posted March 18, 2006 Author Report Posted March 18, 2006 E a na tom novom demu ima onaj video od 211mb?...ajd od ponedeljka cu ja poslati tu kintu za taj demo...pa se Да, тај снимак је на дему. Још једном, хвала на подршци. То нам пуно значи! Quote
_Grotesque_ Posted March 18, 2006 Report Posted March 18, 2006 ...Ne znam nisam primetio tu slicnost sa BG...ali ako kazes...inace pesma je carska...ali mi je najaca Merciful Angel... Inace ko pise Lyricse...svi ili neko? Pa, ne znam.. tako, vokal mi je bas u tom maniru. A i rifovi. Inace nema sporrrra oko toga da li je pesma dobra! Cak sta vise odlicna. Sa` cu skinem i tu ..ang.. pa da cujem i nju. E, da! Super je snimak! Sacuvaj i meni jedan demo/promo, whatever, sad za nedelju. Quote
STARSHOOTER_SUPREME Posted March 18, 2006 Report Posted March 18, 2006 (edited) Odlican vocal odavno nisam cuo bolji kod nas.....Mislim da bi im islo npr Antrax-indians to niko nije obradio El imate prevozno sredstvo i ste zainteresovani za svirku npr u Krusevcu? E da beyond time isti ko evil dead manje jedan ton?? mislim na uvod al dobro ispalo Edited March 18, 2006 by STARSHOOTER_SUPREME Quote
Karlo SE Posted March 18, 2006 Report Posted March 18, 2006 (edited) Hvala svima na podrsci, komentarima i pohvalama, znaci mnogo! Na zalost prevozno sredstvo nemamo, ali smo zainteresovani da sviramo svuda pa i u Krusevcu mestu skrovitome . Ajd videcemo da mozda ipak organizujemo nesto nekako, bicemo u kontaktu u svakom slucaju. Pozdrav. E da, zaboravih, sutra(nedelja) sviramo na 202-ojikinom hitu nedelje u Vranju pa ko hoce neka od 19c pocuje 104.oo mhz. THRASH 'TILL DEATH!!! Edited March 18, 2006 by Rizzen Quote
Гера Posted March 19, 2006 Report Posted March 19, 2006 (edited) sretno u vranju danas! ne moj da vam vranjanke popiju mozak! PS: kad polazite? za sat vremena? do tamo ima 3 dana jahanja! i nazad! PPS: bas mi krivo sto i mi ne idemo, a trebali smo... jebena kostina skola! dabogda se zapalila! Edited March 19, 2006 by Jaymz Doofy Neegroothin Quote
RNA Posted March 19, 2006 Author Report Posted March 19, 2006 Мени се чини да ми идемо уместо вас, не верујем да би нас оба бенда позвали. Јер, Стефан је мене звао након што сте ви одустали, тако да... Quote
StarbreakeR Posted March 19, 2006 Report Posted March 19, 2006 Ја пишем све текстове, зашто? Ma onako...interesujem se cisto... E da sto kaze Grotesque mnogo je dobar snimak na ovom Downloadovanom... A sto se tice vokala i meni se mnogo svidja...bas se uklapa...keep on E da samo jos jedna stvar...novi omot = Quote
Kali Agna Posted March 19, 2006 Report Posted March 19, 2006 e pa posto vidim da vam svi nesto narucuju za onu svirku 26.3, ja bih da narucim nesto od king diamond-a po izboru, taman da se malo zagrejemo pred koncert p.s. a taj promo demo sto cete 26. deliti publici - jel ima na njemu pesma space eater? pitam da znam da li da se grabim ili ne Quote
Bane_FlusH Posted March 20, 2006 Report Posted March 20, 2006 p.s. a taj promo demo sto cete 26. deliti publici - jel ima na njemu pesma space eater? pitam da znam da li da se grabim ili ne Grabi se, ima! E, omot je stvarno dojajčan, moćno izgleda! Meni je Karlo već dao snimke, al' ću da kupim demo cd samo zbog omota! Quote
Гера Posted March 20, 2006 Report Posted March 20, 2006 vec oni sviraju nesto od diamond-a, ali to nije thrash, pa nece biti na thrash veceri, verovatno! Quote
RNA Posted March 20, 2006 Author Report Posted March 20, 2006 Не, Мајо, на том што ћемо делити нема 'Space Eater'. Тај већ имаш и то је онај живи снимак из Шестице са финала демо мастерса који је стављен за скидање на сајт. Овај нови ће бити донесен да га поделимо одређеним људима којима то треба поделити, а остатак ћемо да продајемо. Quote
Гера Posted March 20, 2006 Report Posted March 20, 2006 (edited) i, kako je bilo u vranju? djiga kaze da je bilo do jaja! kaze da je napokon bila extra bina! jebote... svaki put kad mi ne odemo bude do jaja... PS: jeste pitali olgu za UB, i za zakazivanje one svirke? Edited March 20, 2006 by Jaymz Doofy Neegroothin Quote
ALEXIE_AIC Posted March 20, 2006 Report Posted March 20, 2006 Ej, Eateri, samo da vam kazem da ste zvucali MNOOOOOOOOGO dobro preko radija! Ja - odusevljena! I svaka cast za Operaphobiu! Quote
Kali Agna Posted March 20, 2006 Report Posted March 20, 2006 vec oni sviraju nesto od diamond-a, ali to nije thrash, pa nece biti na thrash veceri, verovatno! pa kakve ima veze, kad je diamond donekle blizak njihovom fazonu, posebno vokalno... a sad, ako cepidlacimo, pa i vase pesme imaju uplive heavy rifova, pa vam niko ne kaze da niste thrash Овај нови ће бити донесен да га поделимо одређеним људима којима то треба поделити, а остатак ћемо да продајемо a ko spada u te "odredjene ljude"? i stvarno, sta bi vise sa onim split ud-se cd-om? Quote
StarbreakeR Posted March 20, 2006 Report Posted March 20, 2006 Ne znam kako je bilo...nisam cuo...ali nadam se da ste se lepo proveli... Quote
Recommended Posts