Bukowski Posted October 30, 2007 Report Posted October 30, 2007 RNA vash album je na netu(originalan snimak) uploadovan od nekog lika iz Amerike skinuo sam nije loshe....jel imam dozvolu da nakachim link da ljudi mogu da chuju tvoje pesme dok ne stigne album u Srbiju??? Quote
Guest Brainsaladsandar Guuuz Posted October 30, 2007 Report Posted October 30, 2007 ima da se kupi album odavno, a i linkovi su bili kačeni ovde više puta Quote
voodoo_ Posted October 30, 2007 Report Posted October 30, 2007 (edited) Eno ga i na demonoidu. Nije da podržavam pirateriju al moram da poslušam pre kupovine, reko sam sebi da domaće albume više ne uzimam na neviđeno. edit: mašala, ripovala vas je scene grupa, respect znači da ste interesantni warez sceni Edited October 30, 2007 by voodoo84 Quote
voodoo_ Posted October 31, 2007 Report Posted October 31, 2007 Nešto se vuče ko strvina ovaj download, ali so far - odlično! Produkcija na nivou, tehnički odsvirano sjajno, za ovo vredi dati pare. Što ću i učiniti Quote
White Man Posted October 31, 2007 Report Posted October 31, 2007 Merciful Angel je jedan od retkih albuma koji sam kupio na slepo tj. "na gluvo" (bez prethodnog slusanja) i totalno se odusevio. album je postao klasika cim je izasao. Quote
voodoo_ Posted October 31, 2007 Report Posted October 31, 2007 Sad ga slušam i ono, vrh brate, što bi rekao onaj zeldi. Sve je odlično. Quote
Гера Posted October 31, 2007 Report Posted October 31, 2007 (edited) Сјајан је албум! Узгред, један офтопик: Карло, пошто је у Новом Саду неко полу трибјут вече, или тако нешто, ето теби прилике да се жив напеваш! Видиш да оно не би био последњи пут. Увек улети овако нешто, што ја не одобравам, али се повинујем над већином. Edited October 31, 2007 by Гера Quote
Youndivian Posted November 1, 2007 Report Posted November 1, 2007 Super je album! Sto bi rekli kao da nisu nasi Moj favorit overkil! Quote
Karlo SE Posted November 1, 2007 Report Posted November 1, 2007 Pozdrav iz zemlje Paulanera, BMWa, Bayerna, Kreatora i cega jos ne! Deutschland über alles! Quote
Шарки Posted November 1, 2007 Report Posted November 1, 2007 Допутовао си? И већ си се закачио на ЈуМетал. А Немице, а пиво? Quote
ThePowerhead Posted November 2, 2007 Report Posted November 2, 2007 Sinoć preslušah album kompletno po treći put, odlična stvar, još uvek mi se čini da je najbolja stvar na istom Space Eater (najjači rif, snažno otpevana, catchy refren), a pored nje, The One, Afterlife i Death From Below su mi lični favoriti! Keep rockin'!!! Quote
manjane7 Posted November 9, 2007 Report Posted November 9, 2007 Sviracemo u Paracinu 16.11.2007 sa radiom 202!!! Quote
Bernard Panasonik Posted November 10, 2007 Report Posted November 10, 2007 Dobar je album, sve pohvale.. Imali li ikakvih sansi da izadje na vinilu? Quote
manjane7 Posted November 14, 2007 Report Posted November 14, 2007 Jos uvek ne znamo nista, sve zavisi od prodaje i nadamo se da cemo uskoro saznati nesto vise o tome! Svi bi jako voleli da se pojavi na vinilu!!! Quote
Bernard Panasonik Posted November 14, 2007 Report Posted November 14, 2007 Drzim vam palceve za vinil. Dobar je album, zasluzuje da se nadje na vinilu. Quote
Шарки Posted November 15, 2007 Report Posted November 15, 2007 Брате опет свирате а ја опет не идем. Quote
PuPaK Posted November 16, 2007 Report Posted November 16, 2007 A be jel se javlja Rna,kako mu je ,jel gusla vojnicki pasulj!?!?! Quote
RNA Posted November 16, 2007 Author Report Posted November 16, 2007 Ако ћемо искрено, избегавам га кад год имам алтернативу, али овај у Милановцу и није толико лош, само му увек фали соли. Quote
Grobodan Posted November 16, 2007 Report Posted November 16, 2007 http://www.voicesfromthedarkside.de/ ima recenzija, pogledajte pod S Quote
PuPaK Posted November 16, 2007 Report Posted November 16, 2007 Ако ћемо искрено, избегавам га кад год имам алтернативу, али овај у Милановцу и није толико лош, само му увек фали соли. Gde si bre,si dobro , ima novo!?!?! http://www.voicesfromthedarkside.de/ ima recenzija, pogledajte pod S Zna ovaj moj k***c, j***m li ga u usta,recenzija je na fazonu ja ovo ne slusam pa je zato lose i ne svidja mi se i ovo ce samo da slusaju die hard fanovi njanja blabla majmuncina.....! :mad: Quote
RNA Posted November 17, 2007 Author Report Posted November 17, 2007 Хм, од неког ко иначе не слуша такав звук, ово је сасвим солидна рецензија. Quote
Tower... Posted November 22, 2007 Report Posted November 22, 2007 Dobar je album, sve pohvale.. Imali li ikakvih sansi da izadje na vinilu? U Srbiji sigurno ne, jer je jedini "pravljač vinila" prodat Englezima '99. godine za 300000 maraka... E, ovaj album vam je nešto najbolje što se pojavilo na domaćoj sceni... verovatno ikada. Quote
catbucacat8 Posted November 23, 2007 Report Posted November 23, 2007 Na nasem Myspace-u imate gomilu recenzija, pa koga zanima... Quote
Recommended Posts