Jump to content

Recommended Posts

Guest Kriki
Posted

Prica se po Srbiji da su Karla sinoc nasli ispod stola u nekoj Zajecarskoj kafani????

;)

Posted

Ma malo smo slavili Bucin rodjendan sa zakasnjenjem, ono jedan dan, i bilo lepo drustvo i malo popili koje pifce vise, nista spektakularno...

Posted
Prica se po Srbiji da su Karla sinoc nasli ispod stola u nekoj Zajecarskoj kafani????

;)

Већ се прочуло? Добио је и црну металску кесу за повраћање на повратку назад, само што је издао, па је није искористио. Није му требала.

Posted

Ja sam se sinoc urnisao od pifa ko dve svinje odjednom! :uhoh: Al nema veze ,vazno da sam ja gledo Space! Nego sto je Olga ispala peder pa vam neje dala da odsvirate SE pesmu!!!! ????

BTW izvinjavam se vama i Frubiju ako sam vas smorio,jbg bijo sam pjan! :redface:

Na Exitu ste jebali kevu kako ste odsvirali samo da se DJigaman nije zamarao i Bole dobio onaj svadbarski eho na kraju! :bigblue:

Posted (edited)

Ах, свадбарски ехо је био закон! :)

Па, фора је била што нам је рекла да имамо 20 минута, па ми пожурили и одсвирали 4 песме за 11 и реко' имамо времена за још 2, кад моша. 5 песама и крај. У Крушевцу смо свирали 6.

Edited by RNA
Posted
Већ се прочуло? Добио је и црну металску кесу за повраћање на повратку назад, само што је издао, па је није искористио. Није му требала.

I ? Po kome se ispeglao ? histerija.gif

Posted (edited)

Jebiga, Karla je to izgleda pogodilo sto sam mu dao crnu metalsku kesu za bljuvanje, ali sta cu, moja je duznost da sve potencijalne bljuvace snabdem istim! Izvinjavam se doticnom! :pivopije: (Jel ovi piju djus, fantu ili shveps?)

NO :puke: !!!

EDIT: Bili ste prebrzi, onaj Djiga je dijabola! :)

Edited by Гера
Posted (edited)

Кад су питали децу у вртићу шта је то наркоман, једна мали рекао: "Мој деда је наркоман. Он је ДИЈАБОЛИЧАР и сваког дана се дрогира шприцем." :)

Kad ste bre svirali u Krusevcu?

У Крушевцу бејасмо пре неких месец дана, 15. марта.

Edited by RNA
Posted
Jebiga, Karla je to izgleda pogodilo sto sam mu dao crnu metalsku kesu za bljuvanje, ali sta cu, moja je duznost da sve potencijalne bljuvace snabdem istim! Izvinjavam se doticnom! :pivopije: (Jel ovi piju djus, fantu ili shveps?)

NO :puke: !!!

EDIT: Bili ste prebrzi, onaj Djiga je dijabola! :)

Ma nije me pogodilo, zajebavao sam se, u svakom slucaju znam koliko sta i kako mogu, tj. kad mi je potrebna kesa ja se na vreme sam snabdem.

Posted

Да, баш-баш... Прокоментарисао сам је пар страна раније.

Posted

E u kurac kako sam bio besan kada je bio otkazan Onslaught,sada necete nastupati u Beogradu.

Ima li shanse da vas ja IKADA vidim na nekoj svirci u Beogradu?

P.S.Vracam se sada na forum posle 4 meseca. :)

Posted

никад не реци никад.:)

него боле само да знаш да смо синоћ ушли у погрешан бус и да сам ја завршио на миљаковцу. ;)

Posted

Видео сам, само што сам скренуо у Трише Кацлеровића прошао је 401 иза мојих леђа.

Posted
Gospodari imaju svoje aprentise,koji nikada nemogu biti ispred gospodara.

tachno...zato ce prvo da nastupaju Slayeri,pa Onslaught da bi zagrejali publiku za SEater