RNA Posted July 5, 2008 Author Report Posted July 5, 2008 Да знаш да ти то није лоша идеја. Сачуваћу је за убудуће. Quote
PuPaK Posted July 5, 2008 Report Posted July 5, 2008 JOOOOOOOOOOOOOOUuuuuuuuuuuuuuuuuuuujjjjj SUUUTRRRAA JBTTTT ,NEMOOOGUUU JBNN DA DOCEKAAAMMM! Quote
Karlo SE Posted July 5, 2008 Report Posted July 5, 2008 Pravom fanu Slayera je cak i prdez bozanstven i taj isti prdez postaje san svakog obicnog smrtnika. Kolega... nemam reci... prevazisao si samoga sebe... Quote
Totamealand Posted July 5, 2008 Report Posted July 5, 2008 JOOOOOOOOOOOOOOUuuuuuuuuuuuuuuuuuuujjjjj SUUUTRRRAA JBTTTT ,NEMOOOGUUU JBNN DA DOCEKAAAMMM! Šta je sutra? Quote
Sandman Posted July 5, 2008 Report Posted July 5, 2008 Sutra Space Eater dolazi u Pupkov rodni Knjazhevac. Quote
Grob Bez Dna Posted July 5, 2008 Report Posted July 5, 2008 primetio sam da je SE bio svuda sa 202kom sem u dragom nam sapcu. Quote
Mita Posted July 5, 2008 Report Posted July 5, 2008 Mozda je doshlo do nekih razmirica, pa se sada nazivaju Boshko and the Space Eaters to je kao fora ono Nemanja Savic and Atlantida band(s) Quote
SkullKrusheR Posted July 5, 2008 Report Posted July 5, 2008 primetio sam da je SE bio svuda sa 202kom sem u dragom nam sapcu. I Vrbasu. Bili su svi osim Spejs Itera i Hejtreda, koji su usput najvazhniji. Quote
PuPaK Posted July 6, 2008 Report Posted July 6, 2008 E be polako ljudovi,stici ce Space i do vas,samo polako...iscimajte ih ovde nekoliko dana pre svirke i bice........... Ja sam sad jeebeno srecan,gledo ih po 16-i ili 15-i put,JEEEBAADAAAAAAAA ,RAZVALJIVANJE.......moram jebeni sledeci put kad bude bila neka svirka u Bgu da dodjem ,da ih viiim kako cepaju full-set! Boli me glava,jbni vrat ,odo ja da spaavam! Quote
RNA Posted July 6, 2008 Author Report Posted July 6, 2008 primetio sam da je SE bio svuda sa 202kom sem u dragom nam sapcu. И у Сомбору, Кикинди, Зрењанину, (ајд и Врбасу и Црвенки такође), Шиду, Ужицу, Пожеги, Пожаревцу, Неготину и Лесковцу. Остатак битнијих градова смо мање-више свирали. Quote
SkullKrusheR Posted July 6, 2008 Report Posted July 6, 2008 Kod nas je samo jednom bio Hit 202-ojke, i to pre vishe od godinu dana, bez najvaznijih bendova, i od tada u Vrbasu nije bila nijedna jedina svirka. Pa vi vidite... Quote
RNA Posted July 6, 2008 Author Report Posted July 6, 2008 А шта да вам радим. Некад ни ми не можемо да идемо са њима где хоћемо, јер из неких места захтевају да не доводе метал бендове, на пример. Quote
Sandman Posted July 6, 2008 Report Posted July 6, 2008 Pa to vam je zato shto kvarite omladinu. Quote
RNA Posted July 7, 2008 Author Report Posted July 7, 2008 Не. Решили смо да мало одморимо од 202-ке, сморило нас да свирамо по 4-5 песама. Мало нам је. Quote
PuPaK Posted July 7, 2008 Report Posted July 7, 2008 (edited) Kad ce da se snimi "Say your prayers" !?!!??!??!? Gde je LJubuski koj moj,jel to solo svirka ili 202!?!?!?! P.S. I ja sam se jebeno smorio od jebenih 4-5 pesama,HOCUUU JOOOOOOOOOSSSS!!!!!!!!!! Edited July 7, 2008 by PuPaK Quote
RNA Posted July 7, 2008 Author Report Posted July 7, 2008 Западна Херцеговина, код Мостара. Идемо тамо са Sacramental Blood. Quote
KLETVA Posted July 7, 2008 Report Posted July 7, 2008 Hm.... Slušala sam vas prvi put uživo sad u subotu, u Knjaževcu, i moram priznati da mi se dopalo, jako mi se dopalo. Mnogo energije širite sa bine, super je to! I... moram da primetim da ovaj veliki čovek, Boško, ima EXTRA patike!!! Quote
RNA Posted July 7, 2008 Author Report Posted July 7, 2008 Ја сам увек имао екстра патике. Имам још 2 слична пара у полураспаду у плкару. Има и Карло сличне, само ређе људи примете његове. Quote
KLETVA Posted July 7, 2008 Report Posted July 7, 2008 Ја сам увек имао екстра патике. Имам још 2 слична пара у полураспаду у плкару. Има и Карло сличне, само ређе људи примете његове. Quote
oʞɾoƃ Posted July 7, 2008 Report Posted July 7, 2008 Ali "ovaj veliki čovek" Mada, ruku na srce, ni u jednoj kategoriji nije "najveći" u bendu. Barem ne u onim vidljivim Quote
Grobodan Posted July 8, 2008 Report Posted July 8, 2008 Opa, ti znas nesto o njihovim dimenzijama koje se ne vide na prvi pogled? Quote
Recommended Posts