Jump to content

Recommended Posts

Posted

Да знаш да ти то није лоша идеја. Сачуваћу је за убудуће. ;)

Posted
Pravom fanu Slayera je cak i prdez bozanstven i taj isti prdez postaje san svakog obicnog smrtnika. :da:

Kolega... nemam reci... prevazisao si samoga sebe...

Posted
Mozda je doshlo do nekih razmirica, pa se sada nazivaju Boshko and the Space Eaters :)

to je kao fora ono Nemanja Savic and Atlantida band(s)

Posted

E be polako ljudovi,stici ce Space i do vas,samo polako...iscimajte ih ovde nekoliko dana pre svirke i bice...........

Ja sam sad jeebeno srecan,gledo ih po 16-i ili 15-i put,JEEEBAADAAAAAAAA ,RAZVALJIVANJE.......moram jebeni sledeci put kad bude bila neka svirka u Bgu da dodjem ,da ih viiim kako cepaju full-set! :rockdevil:

Boli me glava,jbni vrat ,odo ja da spaavam!

Posted
primetio sam da je SE bio svuda sa 202kom sem u dragom nam sapcu.

И у Сомбору, Кикинди, Зрењанину, (ајд и Врбасу и Црвенки такође), Шиду, Ужицу, Пожеги, Пожаревцу, Неготину и Лесковцу. Остатак битнијих градова смо мање-више свирали.

Posted

А шта да вам радим. Некад ни ми не можемо да идемо са њима где хоћемо, јер из неких места захтевају да не доводе метал бендове, на пример.

Posted
:da: Не. Решили смо да мало одморимо од 202-ке, сморило нас да свирамо по 4-5 песама. Мало нам је.
Posted (edited)

Kad ce da se snimi "Say your prayers" !?!!??!??!? :rockdevil:

Gde je LJubuski koj moj,jel to solo svirka ili 202!?!?!?!

P.S. I ja sam se jebeno smorio od jebenih 4-5 pesama,HOCUUU JOOOOOOOOOSSSS!!!!!!!!!!

Edited by PuPaK
Posted

Западна Херцеговина, код Мостара. Идемо тамо са Sacramental Blood.

Posted

Hm.... Slušala sam vas prvi put uživo sad u subotu, u Knjaževcu, i moram priznati da mi se dopalo, jako mi se dopalo.

Mnogo energije širite sa bine, super je to! :rockdevil:

I... moram da primetim da ovaj veliki čovek, Boško, ima EXTRA patike!!! :D

:pivopije:

Posted

Ја сам увек имао екстра патике. Имам још 2 слична пара у полураспаду у плкару. Има и Карло сличне, само ређе људи примете његове.

Posted
Ја сам увек имао екстра патике. Имам још 2 слична пара у полураспаду у плкару. Има и Карло сличне, само ређе људи примете његове.

:D:D:D