PuPaK Posted September 27, 2009 Report Share Posted September 27, 2009 A kad si mogla da napises na netu da si cula tu pricu neku koju god sad ces i da je ispricas jer mmene me ubi znatizelja ,pocela kosa da mi opada od znatizelje,sta ,kakva prica,za koga,za Luku,pricaj ,ae,ae,ae,ae,ae,ae,ae,ae,ae,ae,ae,ae,ae,ae,ae,ae,ae,ae,ae,ae,ae,ae,ae........................aeeeeeeeeeeeee,ae Tea! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lemmy sixx Posted September 27, 2009 Report Share Posted September 27, 2009 Muska alapaca. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ајлин Posted September 27, 2009 Report Share Posted September 27, 2009 Pa ništa, to što je Luka već napisao mi je Karlo ispričao pre par sati. Baš me interesovalo čija je pesma, i kad sam čula kako je nastala oduševila sam se. Eto to je. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Djole_Centurion Posted September 28, 2009 Report Share Posted September 28, 2009 neopisivo mi je drago sto ste nastavili sa radom!!!nova pesma je odlicna!!!zelim samo da cestitam mom dobrom drugu Luki i da pozelim srecu u daljem radu!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Totamealand Posted September 28, 2009 Report Share Posted September 28, 2009 Naložio sam se opasno na ovu novu stvar. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Djole_Centurion Posted October 8, 2009 Report Share Posted October 8, 2009 eee,sta se desava sa spejsom???ne vidim ni jednu vasu pesmu,jel to do mog neta nesto ili...?jel moze neki link za download Relationshita???jbg,navuko sam se...xD Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manjane7 Posted October 8, 2009 Report Share Posted October 8, 2009 Nemam pojma sta se desilo sa spejsom, promenio neka podesavanja i opet vratio ista i sad radi... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spaskerock Posted October 8, 2009 Report Share Posted October 8, 2009 Pesma je odlicna , i muzicari su dobri i super sviraju , a pevac je takodje odlican i Space Eater mi se cak vise svidja sada nego ranije. Pevanje je odlicno , i nek pevac samo nastavi sa takvim pevanjem jel mu lezi , i nema potrebe da bilo sta menja u stilu , a kamoli da se ugleda , sto neko rece na na nase thrash pevace. Vokal me najvise podseca na Metallicu , cak u nekim trenucima primecuju se i elemeti koje koriste pevaci grupa Rage ,Sentenced , pa i Exodus. Za nekog je to malo komercijalno , za nekog ne. Podrzavam novog pevaca , samo mu treba dati prostora , iskustvo ce doci , i vremena da bolje izgradi svoj sopstveni stil pevanja i bice vrhunski domaci pevac kao i sam bend. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlladimir Posted October 10, 2009 Report Share Posted October 10, 2009 šta je sa pesmom koja je trebala da ide na ''Bombarder'' tribute, je l' će se i ona negde naći? ako je završena. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkullKrusheR Posted October 10, 2009 Report Share Posted October 10, 2009 zavrshena je valjda, ishla je na 202-ojci. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mita Posted October 10, 2009 Report Share Posted October 10, 2009 ja je imam i turio sam ja na megaupload valjda evo ako neko nije skinuo: http://www.megaupload.com/?d=C80LYFEI inace u Real Media Formatu je Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkullKrusheR Posted October 10, 2009 Report Share Posted October 10, 2009 skinuo sam ja josh prvi put kad si kachio. obrada bolja i od originala. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ајлин Posted October 11, 2009 Report Share Posted October 11, 2009 Ček ček... pa jel izašao taj disk? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Djole_Centurion Posted October 11, 2009 Report Share Posted October 11, 2009 Nemam pojma sta se desilo sa spejsom, promenio neka podesavanja i opet vratio ista i sad radi... a jel moz negde da se skine relationshit? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karlo SE Posted October 11, 2009 Report Share Posted October 11, 2009 Nije jos izasao Bombarder tribute, bas me dobro podsetiste da pitam Rakica sta s tim bese. A Relationshit nema da se skine jer je tu samo kao info, i pesma je u vrlo demo fazi, bice kad je zavrsimo i snimimo kako treba. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Djole_Centurion Posted October 11, 2009 Report Share Posted October 11, 2009 Nije jos izasao Bombarder tribute, bas me dobro podsetiste da pitam Rakica sta s tim bese. A Relationshit nema da se skine jer je tu samo kao info, i pesma je u vrlo demo fazi, bice kad je zavrsimo i snimimo kako treba. ok!jedva cekam!hehe... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ајлин Posted October 11, 2009 Report Share Posted October 11, 2009 Nije jos izasao Bombarder tribute, bas me dobro podsetiste da pitam Rakica sta s tim bese. Pitaj odmah i za kanale tj gde će biti distribuiran. Boško je imao baš pozitivne impresije o tome pa bi bilo šteta ne nabaviti. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PuPaK Posted October 12, 2009 Report Share Posted October 12, 2009 Taj Bombarder tribjut ima da bude do jajca ,ja sam cuo Kugu i SE obrade ,kidaju bee,na tri lice meesta!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sadomator Posted October 12, 2009 Report Share Posted October 12, 2009 Totalno drugacije, meni se iskreno ne svidja. Ipak, podrska u daljem radu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ајлин Posted October 13, 2009 Report Share Posted October 13, 2009 Khm ovaj.. pa, ne može da bude isto... nema više dvojice da drže protivtežu Karlu.. sad će da raspiči po slejerastim rifovima, da dog on the loose ne znam samo kakvo je Lukino opredeljenje po pitanju Slejera? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Divlji Tigar Posted October 13, 2009 Report Share Posted October 13, 2009 (edited) Ne voli on Slejer. Edited October 13, 2009 by Divlji Tigar Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drogarito Posted October 13, 2009 Report Share Posted October 13, 2009 Steta.Ali je zato odsvirao raining blood riff na svirci u Zajecaru.Sutka od 15-ak sekundi,ne moze da bude bolje Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tower... Posted October 13, 2009 Report Share Posted October 13, 2009 ne znam samo kakvo je Lukino opredeljenje po pitanju Slejera? Ne voli on Slejer. x) Steta.Ali je zato odsvirao raining blood riff na svirci u Zajecaru.Sutka od 15-ak sekundi,ne moze da bude bolje Jeste, beše to najboljih 15 sekundi svirke, ali sam odsvirao i Holy Wars. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drogarito Posted October 13, 2009 Report Share Posted October 13, 2009 I peace sells Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manjane7 Posted October 26, 2009 Report Share Posted October 26, 2009 Ovo je plakat za svirku u Bugarskoj 26.12. Uskoro ce se znati i datum Beogradske svirke u Decembru. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts