Sgt.Splatter Posted July 17, 2010 Report Posted July 17, 2010 Super je cover! A i nova stvar ;> Quote
Шарки Posted July 17, 2010 Report Posted July 17, 2010 Ау, убијају снимци. Тихи је одвалио бубањ, ако мене питате, већ је прешишао Ђигу. Quote
Totamealand Posted July 17, 2010 Report Posted July 17, 2010 Sviđa mi se cover, sad ću da poslušam pesmu... Quote
Thrasher Posted July 17, 2010 Report Posted July 17, 2010 Omot je bas cool. Nova pesma razvaljuje koliko je dobra! Quote
Mita Posted July 18, 2010 Report Posted July 18, 2010 koliko je ovo predrkana pesma anti psihijatrija u fazonu AJDE KURVO PUSI MAMU TI JEBEM DOK POVRACAM NA TEBE 1 4 Quote
dimmu1 Posted July 18, 2010 Report Posted July 18, 2010 odlicne su mi sve 3.prijatno sam se iznenadio za anti-psychiatry,pesma stvarno razbija i sto je vise slusam to mi se vise svidja.malo mi ne lezi kako zvuce starije pesme sa onih klipova na jutjubu ali to bas nisam ni posteno odgledao..sve u svemu album ce sigurno biti odlican i morace se posedovati na originalu. Quote
Ајлин Posted July 29, 2010 Report Posted July 29, 2010 Ihaaaa, Sunce vam kalajsano Žderačko!!!!! Dobro ga ispekoste momci, svaka čast. FAA... šta reći.. vraćam se stalno na treći minut i na 4.40... Terce na kraju... Ne sećam se da li napisah posle one svirke u onom glupavom klubu, Marko pojeo bubanj za užinu, zinula sam u čudu! Za Crush Kill verovatno Boško ne bi bio zadovoljan ni izbliza vokalom, ali sad šta je - tu je... Ove tri stvari na Stormspell stranici koje su okačene su dobrano začinjene slejerovski. Čije li je to maslo Lukin vokal na Anti-psy zvuči opako. Tu ste udrobili neki krosoverovski začin malkice. Naslovka mi se ne dopada previše, ali ne zbog boja već mi je nekako banalna (izvin'te sad na odabiru reči). Jasno mi je šta je bila zamisao, da se nadoveže "priča" sa slike omota prvog albuma, ali možda bi trebalo zaokružiti sad sa 9/11, Pobednikom itd. Samo još jednom da se vratim na to da su svirački granice dobrano pomerene, Nemanja i Marko a vas dvojica u domenu očekivanog naravno ništa manje (dobro neki su bili i picajzle ). Ako beležite rezervacije negde, dodajte me na spisak smesta. 2 Quote
PuPaK Posted August 11, 2010 Report Posted August 11, 2010 Jebendisu ponovo snimljene stvari,anti psihic jee hmmmmmmmmmmmmmm,drugaciji,pozitivno,drugacijiii! Kad stignu diskovi iz momenta me zovete na mobitel da mi prosledite,vec sam odvojio kintu! I BRE AJDE SVIRAJTE NEGDE,NEKAKOOOO,STA SE STE SE UPRCVANILI(ULENJILIII)!!!!!!!!!! !!!!! Luka je domac! Quote
Karlo SE Posted August 11, 2010 Report Posted August 11, 2010 E moj Pupak, nismo mi lenji, ne sviramo jer ovde ljudi kad prave svirke nisu u stajnu da ispostuju najosnovnije stvari i dogovore, plate put, pice i hranu i minimalno korektnu opremu (da nije kucni hi-fi ili sobno pojacalo od 30w), naravno, ogromna cast izuzecima (npr.momci iz benda Raze iz Kikinde mi prvo padaju napamet), al prosto, mi ovo radimo zato sto mnogo volimo, i kad sviramo hocemo da nam je lepo i necemo sami placati gorivo da bi negde svirali, i necemo se cenkati kao na jebenoj pijaci za 500-1000 din, a cim prdnes preko prve granice odmah je sve normalno i opusteno, a tvoje je samo da sviras i da uzivas, tako nam je bilo u Ljubuskom, Sarajevu i Sofiji. Za disk ne brini, dobijas ga prvi, veruj mi. Na kraju krajeva, tebi je Sofija bliza od Beograda, naidji 24. sept, bices na spisku :-) Quote
Шарки Posted August 11, 2010 Report Posted August 11, 2010 (edited) 24. септембар, Карлито? Ће ме водиш в България? Односно: Ще ме вземат в България? Edited August 11, 2010 by Шарки Quote
Karlo SE Posted August 11, 2010 Report Posted August 11, 2010 Няма място в колата, ако дойдеш с влак може при нас в хоcтел Quote
PuPaK Posted August 12, 2010 Report Posted August 12, 2010 Sarki ajde didemo vozom,ja ti se prikljucim u Nisu i kad stignemo svi idemo u Onaj Sofija hostel da sljokamo,izalili smo stek sa rakijama u kuhinji kad smo isli Sonispheare i otrovali se sa nekim Bjeogradzanima i jednim amerikancem kog smo zvali Leprikon! xD jel svirka da bude u Boxu ponovo!?!?!?! Quote
PuPaK Posted August 12, 2010 Report Posted August 12, 2010 Jebo vas kurac u dupe,konacno,Nadimac i Iter zajedno,fala kurcu,ideemoooooooooo,biceee jebanjeee!!!! seeeksss naa ekksss ii saa sireemm gibaaniicaaa!!!!!!!11 Quote
Karlo SE Posted August 16, 2010 Report Posted August 16, 2010 Album je pre nekoliko dana i zvanicno izasao, a delove svih pesama mozete cuti ovde http://www.theomegaorder.com/SPACE-EATER-Aftershock Quote
Night Prowler Posted August 16, 2010 Report Posted August 16, 2010 Je l' ima kod nas da se kupi? Quote
excel fan Posted August 16, 2010 Report Posted August 16, 2010 Nisu Storm spell mutavi,znaju oni šta uzimaju pod ugovor.Moram reći da sam prijatno iznenađen kvalitetom produkcije a koliko sam zaključio po ovim odlomcima,ovo će biti definitivno album po ukusu svih trešera!I ja bih ovo da pazarim!Svaka čast momcima,samo napred! Quote
Karlo SE Posted August 16, 2010 Report Posted August 16, 2010 Bice poslednje nedelje septembra/prve nedelje oktobra. Fala vi na podrsku, posle svega sto se desilo mnogo znaci. Quote
Recommended Posts