RNA Posted November 7, 2005 Author Report Posted November 7, 2005 Пу-пу, далеко било да је задња! Quote
RNA Posted November 8, 2005 Author Report Posted November 8, 2005 УСКОРО......... Space Eater сајт Сазнаћете и на којој адреси, чим и ми будемо знали! И чим буде био готов. За сад је ту само радна верзија. Quote
Zli Meda Posted November 8, 2005 Report Posted November 8, 2005 Sta planirate da stavite sve na sajt? Quote
dr.lecter Posted December 13, 2005 Report Posted December 13, 2005 Imam ovaj Demo sa tri pjesme i dobro je. Mozda jedan i najboljih novih bendova sto sam chuo u zadnjih 10 godina. Nije to sto sam "dobar" sa Boskom nego jednostavno momci sviraju stil koji mi najvise lezi,ima tu svega Agenta,Heathena,Assaulta da nekazem Atrophy jer ce neko svrsiti u gace...nista novo,nisu izmislili tochak, ali korektno i sto je najvaznije intresantne pjesmice, favorit Merciful Angel...zacudio sam se kako je demo dobro uradjen a jos vise kad sam saznao da je uradjen "iz prve" u studiju... Da ne bude sve perfektno,najslabija karika je pjevach-dobar u "skrimingu" ali ima glas koze koja mutira Ochekujem mnogo od vas,snimanje albuma i to...samo nemoj da vas SLAVA slomi,zenske,groupis i te stvari pa da iskilavite Quote
Kali Agna Posted December 13, 2005 Report Posted December 13, 2005 Jel ima neke sanse da dobijem vas demo? Quote
RNA Posted December 13, 2005 Author Report Posted December 13, 2005 Биће у неко скорије време прави демо готов, али ако хоћеш могу да ти дам и овај снимак. Пази, то је лајв који је рађен на прошлом суперфиналу Демо мастерса у Студију 6 (па се зато и зове "Live at Studio 6"), те има и неких испадања због проблема са звуком. Али, сад смо урадили 3 песме у истом студију са регуларним наснимавањем и појединачно све звучћи супер, само се још ове недеље ради микс, а тамо после Нове године треба да буде готов и омот. Ако баш желиш и ово да чујеш, могу да ти срежем. Јави се само на ПП да се договримо где и како. Мени најбоље у четвртак негде око 15.30, пошто после идемо на тонску за суперфинале. Quote
RNA Posted December 13, 2005 Author Report Posted December 13, 2005 (edited) И да не заборавим најважнију ствар: ЗВАНИЧНИ САЈТ БЕНДА SРАСЕ EАТЕR ЈЕ ГОТОВ. Тренутно се води на адреси www.yumetal.com/spaceeater али до краја ове недеље бисмо требали да га региструјемо на неки памтљивији, лични домен. Edited December 13, 2005 by RNA Quote
Guest 10 dinara Posted December 18, 2005 Report Posted December 18, 2005 A kako da se dodje do tog vaseg dema? Quote
RNA Posted December 18, 2005 Author Report Posted December 18, 2005 (edited) Свима крајње једноставна информација: Ко год жели да добије примерак оног лајв дема само нека се јави да срежем. Може ПП мени или басисти Карлу (Rizzen). Само назначите одакле сте и ако нисте из Београда да буде адреса. Edited December 18, 2005 by RNA Quote
RNA Posted December 18, 2005 Author Report Posted December 18, 2005 Basista vam je prodana dusha На основу чега си то закључио? Quote
NeSa Posted December 18, 2005 Report Posted December 18, 2005 На основу чега си то закључио? Ne smem da ti kazem javno .Ja bih to tako izbacivao iz benda . Karlo rules Quote
Karlo SE Posted December 19, 2005 Report Posted December 19, 2005 Brate ne verujem, ja mislio da se zajebavas one veceri. Ehm, doticni basista je na jednom 18. rodjendanu popio koje pivce vise i uz dobro drustvo pokazao znake slabosti prema srpskom densu '90. sto ostrom Nesinom oku nije promaklo i odmah je zapretio s yumetalom. Mrtvak dj-evski, nije hteo da mi pusti "oci boje duge"... Ajmo sad ozbiljno, ko zeli demo neka poslusa RNU i slobodno se obrati na pp bilo kome od nas dvojice. Quote
Blacksunray Verb Delikvent Posted December 19, 2005 Report Posted December 19, 2005 zasto tema nije na domacem sranju? Quote
NeSa Posted December 19, 2005 Report Posted December 19, 2005 @Rizzen - nisam ja nista rekao sta si radio,samo sam skrenuo paznju na to da si prodana dusa .Ne brini,RNA,poznajem ja jos dosta basista,ako ti zatrebaju . Quote
RNA Posted December 19, 2005 Author Report Posted December 19, 2005 Их, брате, провалио сам ја то кад сам био код њега скоро, али ми је искрено донекле и пао камен са срца. Мислио сам да човек не слуша ништа сем треш метал, што уопште није здраво. Нема бољег од Карла. Можда бољег басисте, али басисте и човека - нема шансе! Quote
RNA Posted December 19, 2005 Author Report Posted December 19, 2005 zasto tema nije na domacem sranju? Зато што нас тамо нико не јебе 5%. Овде бар на нас обраћају пажњу они који воле ову музику. Quote
bojan j. Posted December 20, 2005 Report Posted December 20, 2005 Da, a kad bi bili na sve & svasta, sigurno bi ova tema imala i preko 20 strana Quote
Karlo SE Posted December 20, 2005 Report Posted December 20, 2005 Их, брате, провалио сам ја то кад сам био код њега скоро, али ми је искрено донекле и пао камен са срца. Мислио сам да човек не слуша ништа сем треш метал, што уопште није здраво. Нема бољег од Карла. Можда бољег басисте, али басисте и човека - нема шансе! Joooooo , mene sramota da dodjem sutra na probu, ovde su neke teske reci pale... Quote
Гера Posted December 20, 2005 Report Posted December 20, 2005 srecno na probi sa djigom! PS: karlo, jel vazi onaj dogovor da idemo za sledeci vikend u TREZOR na ex-yu hitove 90-ih?! DR.IGGY RULEZ! jebes slayer, daj cecu! Quote
NeSa Posted December 20, 2005 Report Posted December 20, 2005 Их, брате, провалио сам ја то кад сам био код њега скоро, али ми је искрено донекле и пао камен са срца. Мислио сам да човек не слуша ништа сем треш метал, што уопште није здраво. Нема бољег од Карла. Можда бољег басисте, али басисте и човека - нема шансе! Ma kolje se on sa ovim mojim,pravo da ti kazem. Sto ne slusa Bajagu,nego bas mora dance 90-tih?? Karlo - Bajaga - P.S. Bombs Away - Quote
RNA Posted December 20, 2005 Author Report Posted December 20, 2005 Извини, али ја сам одрастао на Зорану Калезићу, тј. то су ми моји пуштали док сам нисам открио Чорбу. Истина, данас не падам у севдах на Зоћу, али знам његове песме, као и комплетан рани опус Мирослава Илића и Милана Бабића. Али, шта да се ради кад је треш метал закон. То слушам последњих 10 година и не бих мењао ни за шта на свету! Quote
Karlo SE Posted December 20, 2005 Report Posted December 20, 2005 Ni za sta na svetu!!! Uzgred, ajd kao da ozvanicimo, danas je Djiga imao prvu probu s nama i eto, on nam je sada bubnjar. Thrash 'till death! Quote
Kali Agna Posted December 21, 2005 Report Posted December 21, 2005 Uzgred, ajd kao da ozvanicimo, danas je Djiga imao prvu probu s nama i eto, on nam je sada bubnjar. Thrash 'till death! U jebo ga, svaka cast Djigi kako sve postize... Thrash on! @RNA - sta bi sa demom? Quote
RNA Posted December 21, 2005 Author Report Posted December 21, 2005 Немам кредита, а касно сам видео твоју поруку. Звах те са фиксног, али си ми стално прекидала. Ајде пошаљи ми поруку, па да ти то доставим. Quote
Recommended Posts