RNA Posted June 30, 2005 Author Report Posted June 30, 2005 Нећеш, нећеш. Ја сам Буци обећао да ћу на свакој песми да му певам гитарске деонице (што њега, је л' те, ужасно нервира) док не урадимо то и Agent Steel. Quote
Karlo SE Posted June 30, 2005 Report Posted June 30, 2005 U bre Bole ajd onda Ride the sky, mislim, dobar je i Agent Steel, ali mi je Ride ipak zesca pesma. Quote
must be between Posted July 1, 2005 Report Posted July 1, 2005 Bole a sta kazes za ANGEL DUST-BLEED to je tako mocan album a i pesma.To bik bio BUMMMM .Oduvali biiiiiiiii Quote
RNA Posted July 3, 2005 Author Report Posted July 3, 2005 Управо сам нас додао на metal-archives. Не знам када ће нас унети на списак. Quote
Karlo SE Posted July 3, 2005 Report Posted July 3, 2005 Jao, stavili su nas, sa sve logoom, bas fino. Quote
RNA Posted July 4, 2005 Author Report Posted July 4, 2005 Јао, зајебао сам се, ставио сам онај шугави лого. Мораћу да им пријавим да га избришу, па да ставим лепи. Quote
Karlo SE Posted July 4, 2005 Report Posted July 4, 2005 (edited) Inace, danas smo se na probi zajebavali pa je sviran she wolf koji je pevala Sara i data je zapovest da se za sledecu probu skida Ride The Sky, nema tu cile mile i dogovora, jel si dao disk sa obradama, jesi, i jel se podrzumeva da se te pesme skidaju, podrazumeva se, tako da to je to, sto bi Bata Stojkovic u varljivom letu rekao-samo cvrsta ruka! Salim se naravno, al kako demokratija nikome nije nista dobro donela, lepo dodjes kazes skida se to i to, ako niko nema nista izricito protiv, nema problema. Edited July 4, 2005 by Rizzen Quote
RNA Posted July 5, 2005 Author Report Posted July 5, 2005 sto bi Bata Stojkovic u varljivom letu rekao-samo cvrsta ruka! Мање вина, мање вина, мање вина, мање вина! Quote
Karlo SE Posted July 29, 2005 Report Posted July 29, 2005 Space Eater ce svirati u nedelju 7. avgusta u basti skc-a na kvalifikacionom turniru za gitarijadu, dodjite da malko thrashujemo! Quote
Postmortal Posted July 29, 2005 Report Posted July 29, 2005 Space Eater ce svirati u nedelju 7. avgusta u basti skc-a na kvalifikacionom turniru za gitarijadu, dodjite da malko thrashujemo! Брате, осећам се као да умирем полако... Од 2. сам на мору, иначе бих се побио с неким у првим редовима кад би кренуо BOMBS AWAY и не бих могао на Гитаријаду... Стварно ми је бедак... Quote
Bane_FlusH Posted August 8, 2005 Report Posted August 8, 2005 Bravo, momci, sinoć ste rušili kuću!!! Kad prođete na gitarijadu častite pivo!!! Ali ozbiljno! Quote
NeSa Posted August 8, 2005 Report Posted August 8, 2005 Bravo, momci, sinoć ste rušili kuću!!! Kad prođete na gitarijadu častite pivo!!! Ali ozbiljno! ko kaze da ce proci? salim se,bilo bi nepravedno da ne prodjete,slusao sam vas sinoc,extra... samo,previse brzih pesama za moj ukus...nema veze,energija je tu... Quote
Pharmaceut Posted August 8, 2005 Report Posted August 8, 2005 Људи,могу ли се скинути неке ствари преко нета? Quote
bradati_simce Posted August 9, 2005 Report Posted August 9, 2005 jebali ste tetku u kst-u samo.....sto tri pesme jebote to je malo,jako malo taman sam hteo da zapocnem sutku, kad ono....."ovo je bio space eater, aplauz za momke" Quote
Karlo SE Posted August 9, 2005 Report Posted August 9, 2005 Hvala ljudi svima! @Bane: Flushovci imate pivo kad prodjemo! @Nesa: Brate mora brzo, thrash je to, upravo sto si rekao-energija! @Simce: To je u kvalifikacijama samo 3 pesme na zalost, bice ludilo kad napravimo u septembru neku svirku pa za sat i po odsviramo sav repertoar autorskih i obrada! Veliki pozdrav i hvala svima! Quote
bradati_simce Posted August 9, 2005 Report Posted August 9, 2005 @Simce: To je u kvalifikacijama samo 3 pesme na zalost, bice ludilo kad napravimo u septembru neku svirku pa za sat i po odsviramo sav repertoar autorskih i obrada! ma znam sve kasnije mi je bane(flush) sve objasnio jebi ga...a mogli ste da zamolite za jos 2-3 "kratke pesmice" sta da ti kazem....vidimo se u septembru Quote
bradati_simce Posted August 11, 2005 Report Posted August 11, 2005 (edited) uuu do jaja prosli ste cestitam cestitam Edited August 11, 2005 by bradati_simce Quote
Гера Posted August 11, 2005 Report Posted August 11, 2005 svaka cast momci! vi ste jedini metal bend iz beograda koji je prosao! cestitam! veliki pozdrav za bucu! Gera (UNDERDEATH) Quote
Bane_FlusH Posted August 11, 2005 Report Posted August 11, 2005 Evo i ja zvanično da čestitam Space Eater-u na prolasku na gitarijadu!!! Bravo, momci, prevrnućemo Zaječar naopačke! I kad se vrnem sa Srebrnog jezera vodite na pivo! Pozdrav celoj ekipi! Quote
Karlo SE Posted August 11, 2005 Report Posted August 11, 2005 Hvala svima na cestitkama i pozdravima, i Bane, o da, izvrnucemo Zajecar naopacke! Quote
Youndivian Posted August 11, 2005 Report Posted August 11, 2005 Poz za ekipu i sve najbolje na gtarijadi. Gledacemo vas Hatred Quote
Geozee Posted August 12, 2005 Report Posted August 12, 2005 Svaka chast, sve najbolje na gitarijadi. Quote
RNA Posted August 15, 2005 Author Report Posted August 15, 2005 Главна награда Гитаријаде је - ОБАЈВЉИВАЊЕ АЛБУМА ЗА КИТУ РЕКОРДС! Биће весело ако победимо. Шта онда? Ма, идемо да се зезамо, да се појавимо на Пинку, да нас види родбина и да се зезамо са Флашовцима! Quote
Postmortal Posted August 16, 2005 Report Posted August 16, 2005 Главна награда Гитаријаде је - ОБАЈВЉИВАЊЕ АЛБУМА ЗА КИТУ РЕКОРДС! Биће весело ако победимо. Шта онда? Ма, идемо да се зезамо, да се појавимо на Пинку, да нас види родбина и да се зезамо са Флашовцима! Спејс итр енд Флаш ар страјкинг аген! Још су Брокен стрингси легли... МИЛИНА! Што би њихов гитариста Ђоле рек'о: ''Идемо да РУИНИРАМО тај јебени хотел!'' Цан'т ваит! Поздрав за све! Quote
Recommended Posts