Karlo SE Posted October 6, 2007 Report Share Posted October 6, 2007 Ako sve bude u ponedeljak sa carinom ok eto i pocetka prodaje kod nas. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
catbucacat8 Posted October 7, 2007 Report Share Posted October 7, 2007 Gitarista Space Eatera(tj. ja) prodaje dve pedale: 1.MORLEY Bad Horsie 2 contur wah (150e) 2.DIGITECH DIGIDELAY (70e) ...pa ako znate nekoga... ...i, nek' nam je sa srecom sutra na carini! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Шарки Posted October 7, 2007 Report Share Posted October 7, 2007 Ау, ДигиДилеј... Мени то треба никад јаче. Штета што немам пара... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Razbijač-NAAĆI Posted October 8, 2007 Report Share Posted October 8, 2007 Ево и ја да се пријавим после дуго времена, а ко зна кад ће ме бити следећег пута, пошто у проклетом Ваљеву, грауд од 60000 становника, нема ниједан интернет центар. У Мордору ће вероватно бити, нешто сам се договарао са Бранком, али ће цена тамо бити око 720 динара, то ми је он дао процену.Ех, па ја средио са својим водником да ме у то време не дирају, забио с еу његову канцеларију и сат времена причао са човеком. Shlihta se uniformisanima, strashno. U moje vreme su takve cjebovali. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Гера Posted October 8, 2007 Report Share Posted October 8, 2007 Preslusao sam album! Do jaja je! Mada samo pedala je mogla da bude jaca! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Morphy Posted October 8, 2007 Report Share Posted October 8, 2007 Upravo sam skinuo sa torrenta u flac formatu,sad cu da konvertujem u mp3 pa da preslusam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Џрк Posted October 8, 2007 Report Share Posted October 8, 2007 Ae ga ripuj u 192 leba ti, pa ga okaci na net i daj link Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
catbucacat8 Posted October 8, 2007 Report Share Posted October 8, 2007 ukratko: uzeli diskove, cena 600din + postarina...sutra idemo u postu da se raspitamo o cenama slanja na razne destinacije, pa cemo punu cenu sutra okacitii. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sisus Posted October 8, 2007 Report Share Posted October 8, 2007 Ae ga ripuj u 192 leba ti, pa ga okaci na net i daj link +1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
darthmoog Posted October 8, 2007 Report Share Posted October 8, 2007 znaci ljudi ima vas svuda po netu...na oinku,na mediaportalu...super je to ako zelite da vas cuju...postavljaju vas ljudi koji nisu iz srbije to sam primetio... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karlo SE Posted October 8, 2007 Report Share Posted October 8, 2007 Naravno da je super, mi se ne zaludjujemo da od prvog albuma u metalu mozemo zgrnuti silne novce, dovoljno je da "zgrnemo" neke novce za dalja ulaganja u stvari oko benda, onaj ko album bude hteo da kupi taj ce kupiti u svakom slucaju, a sto vise Japanaca i Amerikanaca slusa kako klokocem basom za vreme dok spavam, to ja spavam mirnije i lepse Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Шарки Posted October 9, 2007 Report Share Posted October 9, 2007 Брате, ја се бојим да скинем овај FLAC и конвертујем у mp3 и слушам, јер ћу изазвати ваш гнев и накачићете ме о куку и поклонити Бошку као боксерски џак. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karlo SE Posted October 9, 2007 Report Share Posted October 9, 2007 A ne, slobodno skini, Bofko je sada na bezbednoj udaljenosti Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sisus Posted October 9, 2007 Report Share Posted October 9, 2007 Naravno da je super, mi se ne zaludjujemo da od prvog albuma u metalu mozemo zgrnuti silne novce, dovoljno je da "zgrnemo" neke novce za dalja ulaganja u stvari oko benda, onaj ko album bude hteo da kupi taj ce kupiti u svakom slucaju, a sto vise Japanaca i Amerikanaca slusa kako klokocem basom za vreme dok spavam, to ja spavam mirnije i lepse Ma prioritet je "zgrnuti" veliki broj fanova. I naravno kinta za makar novi album. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
catbucacat8 Posted October 9, 2007 Report Share Posted October 9, 2007 vi'ish kako covek zna...samo malo drugacije...kinta nam treba za demo, majice i eventualno narucivanje jos dikova, a za drugi album se nadamo opet nekom ugovoru pa da kuca resi finansije...mada treba para i tu za opremu...ma, para treba uvek!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sisus Posted October 9, 2007 Report Share Posted October 9, 2007 Pa, dobro. Sve zavisi sa koje tacke gledista posmatras stvari. Ulaganje u opremu je i ulaganje u bend, a samim tim, na neki nacin indirektno ulaganje u album. Na taj nacin se prosiruju mogucnosti. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Apeiron Posted October 9, 2007 Report Share Posted October 9, 2007 Istina je da sam skinuo album, ali slagacu da nisam i cekacu da mi stigne promo disk od vas ako hocete recenzije po Serbian Metalu i Butcherianu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Buddha Posted October 9, 2007 Report Share Posted October 9, 2007 kazu mi ortaci iz Terrorizer-a da ce biti intervjua u sledecem broju Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
darthmoog Posted October 9, 2007 Report Share Posted October 9, 2007 (edited) E album razbija bez zajebavanja...uzimam kopiju cim skupim novaca... Edited October 9, 2007 by darthmaul Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Buddha Posted October 9, 2007 Report Share Posted October 9, 2007 nek ti nareze Ville Valo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karlo SE Posted October 9, 2007 Report Share Posted October 9, 2007 Ma prioritet je "zgrnuti" veliki broj fanova. I naravno kinta za makar novi album. Upravo tako, to sam ovim poslednjim redom i hteo da kazem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karlo SE Posted October 9, 2007 Report Share Posted October 9, 2007 Na sledece mailove ili bilo kome na PP mozete poruciti disk postom i tako kosta 700 din(postarina uracunata), ili da se dogovorimo da se nadjemo negde u gradu, tako kosta 600 din. [email protected](Buca), [email protected](Nemanja), [email protected](Karlo), [email protected](Djiga) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Шарки Posted October 9, 2007 Report Share Posted October 9, 2007 A ne, slobodno skini, Bofko je sada na bezbednoj udaljenosti Сад јесте, шта ћу после? Бежи бре, ангажоваће ПВО, скењаће ме право међ' очи. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lemmy sixx Posted October 9, 2007 Report Share Posted October 9, 2007 Skinuh album,i odlican je.Sve pesme su super.Pored vec dobro poznatih "Bombs Away" i "Operaphobia",najvise mi se svidaju "Overkill" i "Death From Below".Dakle,pesme su super. Produkcija...gitare super,bass dobar samo da je malo glasniji,ali bubnjevi su losi.Bas pedala pogotovo.Preterano ostra i jako tiha.Nema dubinu nikakvu,a u odredjenim momentima se uopste ne cuje. Vokal je standardno dobar,i tu nema sta da se prica. Rock on. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DragonHeart Posted October 9, 2007 Report Share Posted October 9, 2007 Super album! Sve cestitke bendu i puno uspjeha u daljem radu! @Lemmy: Bass je bas izrazajan. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts