RNA Posted November 24, 2007 Author Report Posted November 24, 2007 Dobar je album, zasluzuje da se nadje na vinilu. Верованто ће и бити, наравно у Шведској, не овде. Ако будемо могли да се договоримо међусобно и са издавачем, имам сјајних идеја за винил за други албум, што за омот, што за садржај, али о том потом. Да видимо како ће овај албум да прође, јер је то предуслов и винила и било какве даље сарадње. Ево, Дрис ван Дам из бенда After All ми рече да нас је пуштао у својој радио емисији у Белгији. Млого лепо од њега. Quote
Guest Brainsaladsandar Guuuz Posted November 24, 2007 Report Posted November 24, 2007 kakve su mogućnosti praćenja prodaje, tj. broja prodatih cedejova/zemalja??? Quote
RNA Posted November 24, 2007 Author Report Posted November 24, 2007 Па, као и увек, скоро никакве. Мораш да верујеш издавачу на реч. Али, пошто ми не добијамо проценат од продатих дискова, не морамо да бринемо за то. За сада су били довољно поштени око свега, па ако буду дорађивали диск верујем да ћемо уредно добити наших 10% који нам следе по уговору. Ми само можемо да пратимо продају дискова које ми имамо и које људи од нас и наруче. Али, што смо добили сјајну рецензију у Kerrang!-у! Quote
dudi Posted November 24, 2007 Report Posted November 24, 2007 Па, као и увек, скоро никакве. Мораш да верујеш издавачу на реч. Али, пошто ми не добијамо проценат од продатих дискова, не морамо да бринемо за то. За сада су били довољно поштени око свега, па ако буду дорађивали диск верујем да ћемо уредно добити наших 10% који нам следе по уговору. Ми само можемо да пратимо продају дискова које ми имамо и које људи од нас и наруче. Али, што смо добили сјајну рецензију у Kerrang!-у! Dobro pa to se tako radi , koliko ste diskova dobili? i u kolio je primeraka izdat ovaj album? Quote
Guest Razbijač-NAAĆI Posted November 26, 2007 Report Posted November 26, 2007 Gde si bre,si dobro , ima novo!?!?! Zna ovaj moj k***c, j***m li ga u usta,recenzija je na fazonu ja ovo ne slusam pa je zato lose i ne svidja mi se i ovo ce samo da slusaju die hard fanovi njanja blabla majmuncina.....! :mad: Šta se primaš ko mlad majmun na koru od hrasta? Šta fali recenziji, sexy je. Iskrenija je od pola onih hvalospevnih...čovek je bar rekao šta misli. Ima pravo mišljenja. Ne slušaju svi stari thrash...Iskuliraj lečke. Quote
Karlo SE Posted December 1, 2007 Report Posted December 1, 2007 Evo novosti, danas naidjoh na "nas" broj Terrorizera pa evo linka za skeniranu stranu s intervjuom. http://blog.myspace.com/index.cfm?fuseacti...logID=333781933 Quote
RNA Posted December 9, 2007 Author Report Posted December 9, 2007 Šta fali recenziji, sexy je. Iskrenija je od pola onih hvalospevnih...čovek je bar rekao šta misli. Ima pravo mišljenja. Ne slušaju svi stari thrash...Iskuliraj lečke. Истина... једино што бендови које је поменуо као референце за наш звук доказују да човек или није уопште преслушао албум или нема везе са металом. Мислим, Primal Fear од свих бендова на планети! Quote
Шарки Posted December 11, 2007 Report Posted December 11, 2007 Зн'чи, зипа кад морам да довучем гузицу у Панчево. Quote
Karlo SE Posted December 11, 2007 Report Posted December 11, 2007 Ima jedna kafana jako lepa koju smo provalili proslog puta, pa da ti je pokazem taman. Quote
Гера Posted December 12, 2007 Report Posted December 12, 2007 Где смо седели Буца, Немања, Сара, К-ли, Карло и ја, и пили рогоње! Quote
Karlo SE Posted December 12, 2007 Report Posted December 12, 2007 (edited) ... i bockali pomfrit, e bas ta! Edited December 12, 2007 by Rizzen Quote
Guest Razbijač-NAAĆI Posted December 12, 2007 Report Posted December 12, 2007 Recenzija na live4metal ih al je recenzija, moglo je malo jos pristrasnije. neki drug im napiso recenziju...ili je toliko potkovanit taj recenzor kad zna da pevca zovu rna i da je u vojsci...i da ni u jednom trenu recenzije nema ama zere kritike, malo je humoresno. imam album, onako, nista opako ko sto ovaj tutumrak serenjda. eto pevac malo bolje peva od onog celavog iz sjekred stila. Quote
Divlji Tigar Posted December 12, 2007 Report Posted December 12, 2007 ih al je recenzija, moglo je malo jos pristrasnije. neki drug im napiso recenziju...ili je toliko potkovanit taj recenzor kad zna da pevca zovu rna i da je u vojsci...i da ni u jednom trenu recenzije nema ama zere kritike, malo je humoresno. imam album, onako, nista opako ko sto ovaj tutumrak serenjda. eto pevac malo bolje peva od onog celavog iz sjekred stila. I na disku i na sajtu i na myspace stranici pise da je nadimak pevaca RNA. A za vojsku stoji na sajtu. Quote
RNA Posted December 15, 2007 Author Report Posted December 15, 2007 Занимљиво да је тај баја једини који ме је назвао надимком. Нисам видео папир који издавачка кућа шаље уз промосе, али чисто сумњам да су тамо ставили мој надимак. А на сајту има кад отвараш страну са профилима, као и у самом мом профилу. То значи, између осталог, и да је човек био довољно добар да оде и провери сајт, као и да види колико имамо година, јер је и то поменуто у рецензији. Quote
RNA Posted December 16, 2007 Author Report Posted December 16, 2007 Одлична свирка у Панчеву, много више људи него првог пута и много боља атмосфера. Quote
Шарки Posted December 16, 2007 Report Posted December 16, 2007 О, тешко мени. Сутра ми нема изласка из кревета, већ ме стеже у врат... Quote
RNA Posted December 16, 2007 Author Report Posted December 16, 2007 Тако ти и треба кад се упушташ у нешто што ти не одговара. Quote
Karlo SE Posted December 16, 2007 Report Posted December 16, 2007 E bre Bole, nikad neces shvatiti, kada uradis nesto, a to boli samo sutradan(ili nekoliko dana) a ostavlja pozitivne posledice vise dana(meseci, godina), onda to nije da ne odgovara, vec ima svoju cenu. Primer: Ja@gitarijada 2006, Ja@Slayer_sziget 2003, Ja@Slayer_exit 2005... Quote
lemmy sixx Posted December 17, 2007 Report Posted December 17, 2007 Ja@Slayer_exit 2005... U potpunosti te razumem. Quote
azal Posted December 17, 2007 Report Posted December 17, 2007 Ja@gitarijada 2006 ovde se prvi put karlo pokazao kao pravi thrasher...a drugi put kad smo izvalili na cynic-u da nosi otvarac na kljucevima. Quote
Sgt.Splatter Posted December 21, 2007 Report Posted December 21, 2007 pravi thrasher otvara flashu bilo chime prigodnim Quote
RNA Posted December 22, 2007 Author Report Posted December 22, 2007 (edited) Истина, сваки ћошак је нова прилика. Edited December 22, 2007 by RNA Quote
Recommended Posts