Feniks . Posted May 3, 2008 Report Posted May 3, 2008 Na zalost, zakasnio sam na vas nastup...sta da se radi, bice prilike... Quote
Bejbe Kompajler Posted May 3, 2008 Report Posted May 3, 2008 dobri su svaka cas za glas мој глас је бољи, мрш!!!:) заиста, овако "објективно" да ве кажем, били сте одлични!! А посебан аплауз за оног малог који је трпао вугла у звучнике нонстоп!!! Quote
Vlladimir Posted May 3, 2008 Report Posted May 3, 2008 U ''Politici'' je izasao clanak o koncertu, doduse sa pravopisnim greskama pa je tako za Space Eater pisalo Spejs Siter, a za Decontrolled - Dip Kontrol... Mogli su barem malo da se informisu.... Quote
RNA Posted May 3, 2008 Author Report Posted May 3, 2008 Спејс Ситер... хахахахахаха... :) :) Кад смо били на Гитаријади пре 3 године бар су писали фину транскрипцију, тј. Спејс Итер, али у Новостима. Quote
Amphitritê Posted May 4, 2008 Report Posted May 4, 2008 Спејс Ситер... хахахахахаха... :) :) Кад смо били на Гитаријади пре 3 године бар су писали фину транскрипцију, тј. Спејс Итер, али у Новостима. Nemojte da sitnicarite Bar su NESTO napisali, sto je za svaku pohvalu...e, sad, sto salju likove koji ne prate metal, to je posebna priča... Quote
Karlo SE Posted May 4, 2008 Report Posted May 4, 2008 I to je negde tacno, ali taj lik ne radi dobro svoj posao i tu je tacka. Molim te, koliko je komplikovano pogledati flajer, plakad, pitati organiaztora da ti napise ko svira i ako ne umes da procitas na engleskom das nekome i to je to. Quote
Mita Posted May 4, 2008 Report Posted May 4, 2008 А посебан аплауз за оног малог који је трпао вугла у звучнике нонстоп!!! Neshto mi govori da tog poznajem. i meni isto Igor car Quote
RNA Posted May 4, 2008 Author Report Posted May 4, 2008 Nemojte da sitnicarite Bar su NESTO napisali, sto je za svaku pohvalu...e, sad, sto salju likove koji ne prate metal, to je posebna priča... Јес, и бар нас нису написали као Спејс Истер или Спејс Хитер... Нема, од данас мењамо име у Space Sitter. Quote
Feniks . Posted May 4, 2008 Report Posted May 4, 2008 Јес, и бар нас нису написали као Спејс Истер или Спејс Хитер... Нема, од данас мењамо име у Space Sitter. Ili Space Shit(er) )) Quote
RNA Posted May 4, 2008 Author Report Posted May 4, 2008 То сачувај као идеју за свој бенд, ако га некад будеш правио. Quote
Feniks . Posted May 4, 2008 Report Posted May 4, 2008 То сачувај као идеју за свој бенд, ако га некад будеш правио. Moze )) Zezamo se malo, bez ljutnje... Quote
Amphitritê Posted May 4, 2008 Report Posted May 4, 2008 Јес, и бар нас нису написали као Спејс Истер или Спејс Хитер... Нема, од данас мењамо име у Space Sitter. Ili Spejs Hitler Quote
Karlo SE Posted May 4, 2008 Report Posted May 4, 2008 Posle texta pesme "Say Your Prayers", to je u potpuno za ocekivati. Quote
RNA Posted May 4, 2008 Author Report Posted May 4, 2008 Доста више с тиме, бре. Како да убедим људе да песма није о нацистима? Quote
ΣΟΚΙ Posted May 4, 2008 Report Posted May 4, 2008 боле се уватио са неким нс људима. зато се и ошишао. за који месец има да буде ћелав и да прави скрудрајвер трибјут хаха Quote
Rob Swire Posted May 5, 2008 Report Posted May 5, 2008 da pozdravim ekipu! rekoh djigi na brzaka,dok smo se menjali na bini, stvarno je odsvirano vrhunski! iskreno, not my cup of tea,ali nastup,zvuk i sama svirka na vrhunskom nivou! sta kaze, dip kontrol.. Quote
RNA Posted May 5, 2008 Author Report Posted May 5, 2008 Трудимо се да свака свирка буде таква, само нам премало времена. Имамо ми материјала на претек, можемо да свирамо сат времена без проблема. боле се уватио са неким нс људима. зато се и ошишао. за који месец има да буде ћелав и да прави скрудрајвер трибјут хаха Неке барабе ме убеђивале да се ошишам на екца док сам био у војсци, али их нисам послушао. Уосталом, ја скинкерце не подносим. Сваки скинс је за мене усташа, а од усташа ми је страдало пола фамилије, тако да... Quote
~MaX~ Posted May 5, 2008 Report Posted May 5, 2008 shto tema spejs itera nije na domacoj sceni nego ovde?.. Quote
lemmy sixx Posted May 5, 2008 Report Posted May 5, 2008 Сваки скинс је за мене усташа, а од усташа ми је страдало пола фамилије, тако да... Quote
Karlo SE Posted May 5, 2008 Report Posted May 5, 2008 Трудимо се да свака свирка буде таква, само нам премало времена. Имамо ми материјала на претек, можемо да свирамо сат времена без проблема. Неке барабе ме убеђивале да се ошишам на екца док сам био у војсци, али их нисам послушао. Уосталом, ја скинкерце не подносим. Сваки скинс је за мене усташа, а од усташа ми је страдало пола фамилије, тако да... Terali smo te da se sisas na keca jer se tako najbolje obnavlja kosa, tj. na celavo se najbolje obnavlja. Quote
Recommended Posts