oʞɾoƃ Posted June 29, 2008 Report Posted June 29, 2008 Ako mene pitate, kad se bend turi na domaću scenu, to je nekako kao da je šugav, tamo niko i ne ide. Ovi ljudi bre imaju ugovor sa Šveđanima Quote
Маузер Posted June 29, 2008 Report Posted June 29, 2008 Ako mene pitate, kad se bend turi na domaću scenu, to je nekako kao da je šugav, tamo niko i ne ide. Ovi ljudi bre imaju ugovor sa Šveđanima Jel Bosko castio? Quote
RNA Posted June 30, 2008 Author Report Posted June 30, 2008 Bitte? Ako mene pitate, kad se bend turi na domaću scenu, to je nekako kao da je šugav, tamo niko i ne ide. Ovi ljudi bre imaju ugovor sa Šveđanima Какве сад наш уговор има везе са било чим? Quote
PuPaK Posted June 30, 2008 Report Posted June 30, 2008 Oce da kaze da ste vi sad velika jajca zato sto ste izdali album za Svedsku kucu pa ste zato tureni odje a ne na domacinsku..... Quote
RNA Posted June 30, 2008 Author Report Posted June 30, 2008 Пф, ова тема је овде још од настанка дефинитивне поставе с Карлом и Немањом. Quote
lemmy sixx Posted June 30, 2008 Report Posted June 30, 2008 Momentalno lecenje,i to elektro sokovima. Quote
PuPaK Posted July 1, 2008 Report Posted July 1, 2008 (edited) Пф, ова тема је овде још од настанка дефинитивне поставе с Карлом и Немањом. I da ,ova tema stoji pre toga jos dok ni Karlo ni Nemanja a ni Djiga nisu bili u bendu nego Branko Bursac i Dimitrije Bukvic i Nikola Roglic koji je zadnji put svirao valjda na gitarijadi 2005 kada sam vas prvi put gledao! Nego jer ste uradili neku svirku sa onim likom iz pokojnog Dungeon Bella ili je on lupao bubanj samo na demouuu!!?!? Edited July 1, 2008 by PuPaK Quote
RNA Posted July 1, 2008 Author Report Posted July 1, 2008 С Јефтом? Биле су с њим три свирке, две у СКЦ-у и једна у Шестици на финалу трећег Демо мастера, кад је Даргорон победио. Е, да, тема је у почетку била на домаћој сцени, али сам је негде кад смо кренули други пут, крајем 2004, пребацио овде. Quote
ΣΟΚΙ Posted July 2, 2008 Report Posted July 2, 2008 хаха данџен бел јбте... јао како им се беше зове онај хит један....аааааааааааа стао ми мозак... Quote
RNA Posted July 2, 2008 Author Report Posted July 2, 2008 Пф, 'Пакао Стаљинграда', срам те било... Quote
Mita Posted July 4, 2008 Report Posted July 4, 2008 Sad gledao ovo sa gitarijade,i RNA moram reci da ti mnogo bolje stoji duga kosa. Quote
Karlo SE Posted July 4, 2008 Report Posted July 4, 2008 (edited) Ma nije to do stoji ili ne stoji, malo je vise od toga, kad bih u zivotu razmisljao samo sta mi fizicki stoji, ne bih pio pivo, koka-kolu, spricer, guaranu, ne bih jeo pjeskavice, punjene, gurmanske, vesalice, raznjice, kevinu vocnu tortu, sladoled, palacinke, ne bih gledao Partizan(verujte, lose je za ten), ne bih svirao po kojekakvim zagusljivim rupama, ne bih isao na more, nego u banju, ne bih bio budan do 5, a ustajao u 12, nego bi lezao u 10, a ustajao u 7 i isao na trcanje, a posle u teretanu... Malo sam smorio, a? Ok, samo sam hteo da kazem, zivot je "malo" vise od "stoji ti dobro ili lose"... i da me neko ne shvati pogresno, i ovo, kao i sve ostalo, je stvar izbora. Poenta je da se pojedinac oseca dobro i da je srecan, to coveku najboje stoji. Edited July 4, 2008 by Rizzen Quote
PuPaK Posted July 4, 2008 Report Posted July 4, 2008 Kol'ko volim kad se Karlo ovako rasprdi kad objasnjava nesto,uvek mi se prijede rostilj ili mi dodje da se napijem! Quote
Sgt.Splatter Posted July 4, 2008 Report Posted July 4, 2008 da se razumemo : kad Karlo prdne tebi se prijede rostilj ? Quote
Mita Posted July 4, 2008 Report Posted July 4, 2008 А шта мислиш зашто је поново пуштам? sad je i mene isto zadesilo(sisanje ne vojska) pa pijem onaj pivski kvasac i nadam se da ce sto brze da poraste mnogo se cudno ovako osecam Quote
PuPaK Posted July 4, 2008 Report Posted July 4, 2008 da se razumemo : kad Karlo prdne tebi se prijede rostilj ? Bukvo bukvalisticka! Nisam mislio bukvalno! Quote
lemmy sixx Posted July 4, 2008 Report Posted July 4, 2008 kad Karlo prdne tebi se prijede rostilj ? Pravom fanu Slayera je cak i prdez bozanstven i taj isti prdez postaje san svakog obicnog smrtnika. Quote
Grob Bez Dna Posted July 4, 2008 Report Posted July 4, 2008 zasto vas na mts nazivaju space eaters?pola sata sam razmislajo koji je bend u pitanju, pa sam napokon skontao. Quote
Angelystor Posted July 4, 2008 Report Posted July 4, 2008 Mozda je doshlo do nekih razmirica, pa se sada nazivaju Boshko and the Space Eaters Quote
Recommended Posts