Jump to content

Recommended Posts

Posted

Bitte?

Ako mene pitate, kad se bend turi na domaću scenu, to je nekako kao da je šugav, tamo niko i ne ide. Ovi ljudi bre imaju ugovor sa Šveđanima :rockdevil:

Какве сад наш уговор има везе са било чим?

Posted

Oce da kaze da ste vi sad velika jajca zato sto ste izdali album za Svedsku kucu pa ste zato tureni odje a ne na domacinsku.....

Posted

Пф, ова тема је овде још од настанка дефинитивне поставе с Карлом и Немањом.

Posted (edited)

:smoke::DB)

Пф, ова тема је овде још од настанка дефинитивне поставе с Карлом и Немањом.

I da ,ova tema stoji pre toga jos dok ni Karlo ni Nemanja a ni Djiga nisu bili u bendu nego Branko Bursac i Dimitrije Bukvic i Nikola Roglic koji je zadnji put svirao valjda na gitarijadi 2005 kada sam vas prvi put gledao! :bigblue:

Nego jer ste uradili neku svirku sa onim likom iz pokojnog Dungeon Bella ili je on lupao bubanj samo na demouuu!!?!?

Edited by PuPaK
Posted

С Јефтом? Биле су с њим три свирке, две у СКЦ-у и једна у Шестици на финалу трећег Демо мастера, кад је Даргорон победио.

Е, да, тема је у почетку била на домаћој сцени, али сам је негде кад смо кренули други пут, крајем 2004, пребацио овде.

Posted

хаха данџен бел јбте...:)

јао како им се беше зове онај хит један....аааааааааааа стао ми мозак...:(

Posted (edited)

Ma nije to do stoji ili ne stoji, malo je vise od toga, kad bih u zivotu razmisljao samo sta mi fizicki stoji, ne bih pio pivo, koka-kolu, spricer, guaranu, ne bih jeo pjeskavice, punjene, gurmanske, vesalice, raznjice, kevinu vocnu tortu, sladoled, palacinke, ne bih gledao Partizan(verujte, lose je za ten), ne bih svirao po kojekakvim zagusljivim rupama, ne bih isao na more, nego u banju, ne bih bio budan do 5, a ustajao u 12, nego bi lezao u 10, a ustajao u 7 i isao na trcanje, a posle u teretanu... Malo sam smorio, a? Ok, samo sam hteo da kazem, zivot je "malo" vise od "stoji ti dobro ili lose"... i da me neko ne shvati pogresno, i ovo, kao i sve ostalo, je stvar izbora. Poenta je da se pojedinac oseca dobro i da je srecan, to coveku najboje stoji.

Edited by Rizzen
Posted
А шта мислиш зашто је поново пуштам?

sad je i mene isto zadesilo(sisanje ne vojska) pa pijem onaj pivski kvasac i nadam se da ce sto brze da poraste

mnogo se cudno ovako osecam :uhoh: