PuPaK Posted July 8, 2008 Report Posted July 8, 2008 De ae ne dirajte mi drugaricu i omiljenog domaceg pjevca da ne tepam....pa sta ako je rekla veliki covek ,Bole i jeste ko od planine otkinut ,krupan covek....spameri edni Quote
vudun Posted July 8, 2008 Report Posted July 8, 2008 Ej strašan vam je onaj akustik prelaz u naslovnoj 'Merciful Angel.' Do jaja, baš mi se svidža...je l' ste imali nekog konsultanta ili se gitarista sam setio cake? Quote
RNA Posted July 8, 2008 Author Report Posted July 8, 2008 Јок, били смо догурали до тог дела песме и нисмо знали шта даље. Онда је, док сам ја рамишљао Буца из досаде почео то неко разлагање, мени се свидело и реко' хајдемо с тим. После ме је то подестило на Flotsam And Jetsam 'No Place For Disgrace', чак сам хтео да и певање на том делу буде исто као и код њих, али сам од тога брзо одустао. Било би глупо да буде идентично, а могло је да се направи. Него, нико није приметио да је то једина песма на албуму која нема соло. Ali "ovaj veliki čovek" Mada, ruku na srce, ni u jednoj kategoriji nije "najveći" u bendu. Barem ne u onim vidljivim Пиша, најтежи сам! Quote
vudun Posted July 8, 2008 Report Posted July 8, 2008 Него, нико није приметио да је то једина песма на албуму која нема соло. Htedoh to reći, nego ajd' prećutao sam...da vam ne padne teško kritika. Nemati solaža u thrash metalu ravno je svetogrđu! No, prašta vam se obzirom da ostale pesmice imaju, a naročito odskaču one u ''Afterlife'' i ''Deceitful Eyes.'' U numeri ''Death From Below'' osećam, čini mi se, neki snažan uticaj Jeff Waters-ovog stila sviranja. Quote
RNA Posted July 8, 2008 Author Report Posted July 8, 2008 Не могу баш да говорим у Буцино име, али рекао бих да си у праву. А соло нисмо ставили јер није било потребно. Песма је довољно разноврсна да ради посао и без солаже. Quote
RNA Posted July 11, 2008 Author Report Posted July 11, 2008 Надам се, да видим са "војсницима" да ли ће моћи, али требало би да могу сви. Ето, треба у Шид да одемо да свирамо заједно. Quote
Sgt.Splatter Posted July 11, 2008 Report Posted July 11, 2008 (edited) Ето, треба у Шид да одемо да свирамо заједно. Neka tako je kultnije Edited July 11, 2008 by Sgt.Splatter Quote
Mita Posted July 11, 2008 Report Posted July 11, 2008 KAKO SAM SE POCEPAO DOBRO VECE ZAJECARE SPREMITE SE DA BUDETE ODUVAAAANI axaxaxaxaxaxaxaxxa Quote
Grob Bez Dna Posted July 11, 2008 Report Posted July 11, 2008 ne seri, bas je do jaja najavljena pesma. Quote
Mita Posted July 12, 2008 Report Posted July 12, 2008 Јел смеш то да кажеш Бошку у лице? smeo bi brate sta da mu kazem e kako si smesno najavio pesmu na gitarijadi ja mislim da bi pre umro od smejanja nego sto bi mi nesto uradio Quote
Mita Posted July 12, 2008 Report Posted July 12, 2008 brate malo je smesno jbt i nisam ga zezao nego sam samo rekao da je smesno najavio i nista vise jbt jbt daj ispade kao da sam ga najgore isprozivao jbt Quote
vudun Posted July 13, 2008 Report Posted July 13, 2008 Kad ćeš već jednom koliko toliko da se opismeniš ? Quote
oʞɾoƃ Posted July 13, 2008 Report Posted July 13, 2008 Mislim jbt. Ne bi mu Boško ništa uradio, skroz je on fin. Quote
Speed_Dead Posted July 15, 2008 Report Posted July 15, 2008 da najava pomalo smesno zvuci -zvuci. mada nije to stvar za zezanje.. Cuo sam da je Bosko jednom odgrizao nekom liku od 2.5 metra nos, jer mu je ovaj posle svirke Space.E rekao: " e brate bass vam se nesto slabije cuo u zadnjoj pesmi" razumem ga:D .....,. .,. .,. .,.,. .. ...,., . , . ,.,. ., ..,.111 Quote
ΣΟΚΙ Posted July 15, 2008 Report Posted July 15, 2008 мислим да га бошко већ вија негде по граду...пошто га нема пар дана да се огласи...х) Quote
Speed_Dead Posted July 15, 2008 Report Posted July 15, 2008 .....ili su ga se docepali cuvari reda(mup) i sad ga ispituju nesto oko nestanka nekih ljudi.... mada ne verujem da je on iza toga..al sacekacemo rezultate istrage... Quote
Recommended Posts