Jump to content

Recommended Posts

Posted
Auuu Lemmy,tuga :udri: ...............Elem dok ne probas neces da znas sta je ustvari klaker... :da:

Bas ja znam te vase juzno srpske tripove.Ja sam iz Krajine,iz Baranje...daj mi kulena,kvalitetnog belog vina,fish paprikas posle,i ajd cao. :da:

Ali ovo moram probati.Daj recite sta je to konkretno?

Posted

Ja sam dosao iz Krajine 1997. godine,nakon sto nas je komunjarsko crveno smece prodalo Hrvatima.Baranja,plodna i ponosna,zelena i zuta,sa najboljim vinom,najboljim suhomesnatim proizvodima i najboljim alasima.

A ovaj klaker moram probati...ajd' neko sa juga neka mi posalje. :)

Posted

Kolega, to je sok, e sad ima ga i od nekoliko voca, mahom domaceg, ja od pomorandze nikad nisam probao(sto ne znaci da ne postoji)... "Tradicionalno se prodavao iz velike vangle napunjene ledom." da da, i jebeno da, ovo je toliko tacno i kljucno! Pazi, najblize ukusu klakera je Guarana, mada nije to to. Gojko je lepo rekao "retko kao Burzum diskovi" tako da se i na jugu tesko nalazi, kazem ti, poslednji put sam ga u Surdulici pio kad sam gledao Rijeka-Partizan(0:3, masakr na Kantridi!), a to je bilo sezone 99/00.

Posted
kazem ti, poslednji put sam ga u Surdulici pio kad sam gledao Rijeka-Partizan(0:3, masakr na Kantridi!), a to je bilo sezone 99/00.

Владимир Ивић пије клакер! :rockdevil:

Posted

The band takes their name from the Gamma Ray song off of Heading for Tomorrow, but those German thrashers aren‘t the best reference point.

:) Da li se to meni chini ili su oni nazvali Gamma Ray thrashom? :)

Posted

Послао сам ту рецензију и још гомилу других нашем вебмастеру пре скоро месец дана, али је оно проклета ленштина.