RNA Posted September 21, 2008 Author Report Posted September 21, 2008 Мислим да толику величину немају. Prva nezvanichna je vec odavno u mojim rukama,ali je ochajno uradjena. Има и Буца једну са логом, онако солидно урађену. Quote
Sandman Posted September 21, 2008 Report Posted September 21, 2008 Ovu shto ja imam sam uradio preko vizio-shopa.Shtampa je odlichna,ali su dosta umanjili sliku. Quote
Sandman Posted September 21, 2008 Report Posted September 21, 2008 Evo,samo mi je zhao shto nisam imao vecu sliku,a oni su ionako malu sliku josh umanjili. No,shtampa je vrhunska. Quote
Totamealand Posted September 21, 2008 Report Posted September 21, 2008 Мислим да толику величину немају. Pa dobro, za kolicke ljude rade majice? :) Quote
Mita Posted September 21, 2008 Report Posted September 21, 2008 Evo,samo mi je zhao shto nisam imao vecu sliku,a oni su ionako malu sliku josh umanjili. No,shtampa je vrhunska. dobro nije toliko malo ocekujem te u ovome u pon u skoli Quote
RNA Posted September 21, 2008 Author Report Posted September 21, 2008 Је л' то пресликач, шта ли је? Умањили су ти је да би ширина била за А4 формат. Ове мајице што ћемо радити ће бити А3 по вертикали. Мислим да су димензије саме слике 35х25. Quote
Sandman Posted September 21, 2008 Report Posted September 21, 2008 (edited) Evo shta pishe na sajtu sa kog sam radio majicu: štampana industrijskim tehnikama štampe (ili sitoštampom industrijskim bojama kod višebojnih slika, ili sečena flok - plišana štampa). ocekujem te u ovome u pon u skoli Jes' ti normalan,hladno je. Edited September 21, 2008 by Sandman Quote
RNA Posted September 21, 2008 Author Report Posted September 21, 2008 Пошаљи ти мени адресу тог сајта да се ја одмах распитам за мајице. Quote
ΣΟΚΙ Posted September 21, 2008 Report Posted September 21, 2008 боле бре иди код оног лика икстрим мајице. лик је радио свартгрену.знаш како су добро испале. и квалитет мајице је врх и штампа и све. баш супер ради. Quote
RNA Posted September 21, 2008 Author Report Posted September 21, 2008 (edited) У боји? Мени само треба неко ко ће квалитетно да ми уради мајице у боји. И је л' има он Fruit Of The Loom или мајице сличног квалитета? Ако морам сам да набављам мајице, нећу уопште да се цимам. Хоћу да узмем све на једном месту, па макар то значило нешто више пара. Edited September 21, 2008 by RNA Quote
Marko, Mon_a[MOR]e Posted September 21, 2008 Report Posted September 21, 2008 Kakav blast from the past taj avatar Bosko... Quote
RNA Posted September 21, 2008 Author Report Posted September 21, 2008 Евоцира ми нека срећнија времена. Quote
kIDd Posted October 1, 2008 Report Posted October 1, 2008 DOBRO VECHE ZAJECHAREEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1111111111111 Quote
Karlo SE Posted October 1, 2008 Report Posted October 1, 2008 Uh, to jesu bila NEKA srecnija vremena, kako sta doduse, ali rado se secam 2005. Quote
lemmy sixx Posted October 1, 2008 Report Posted October 1, 2008 Kada sam prvi puta pustio taj snimak u emisiji,zvali me ljudi,smejali se i drali se "Spremite se da budete oduvani!". Ali,sa muzikom su stvarno bili oduvani. Quote
Karlo SE Posted October 1, 2008 Report Posted October 1, 2008 Jeste, ali to su jebeno svi zapamtili, kao i sledece godine "zapamtite, metal ce pobediti", nije bitno ako je u momentu bilo smesno, ali generalno je bilo do jaja, nazalost, Bosko je vremenom isgubio te doskocice i krilatice kojima smo se mi interno smejali(ne podsmevasli), ali je svaka bila heavy metal do srzi. A da, kad pominjemo srecnija vremena, tj. da se rado secam secam 2005., nisam bio bas precizan, rado se secam 2005. do Petrzalke... e to je kad ti neko odradi mentalno-emotivnu hirurgiju... tek sam skoro opet poceo da volim i da mrzim kao covek... ali od tog trenutka se sigurno u potpunosti necu oporaviti celog zivota i biti isti covek kakav sam bio samo 120 minuta pre. Quote
lemmy sixx Posted October 1, 2008 Report Posted October 1, 2008 rado se secam 2005. do Petrzalke...... ali od tog trenutka se sigurno u potpunosti necu oporaviti celog zivota i biti isti covek kakav sam bio samo 120 minuta pre. :) Quote
Speed_Dead Posted October 1, 2008 Report Posted October 1, 2008 HA "Spremite se da budete oduvani!" pa to si trebo Bosko da napises:) !! Quote
Red Viper Posted October 2, 2008 Report Posted October 2, 2008 Kako smo se mi smejali kad smo culi to ''Spremite se da budete oduvani'' (Naravno,nista negativno) Dan danas,na probi benda,to mi budu prve reci kad ukljucim mikrofon! :) Quote
Karlo SE Posted October 2, 2008 Report Posted October 2, 2008 (edited) Niste vi svesni kakvih je tu mega momenata bilo, ali, ponavljam, nazalost, ne vise, i to vec dugo, milsim da je taj na gitarijadi 2006. i bio poslednji... ne znam koji mu je kurac, ajde Bole reci ti, koji ti je kurac? @Bole: Zaboravih juce da ti kazem, uzela mi keva u Solunu sva 3 Atheista na pic LP(to sam narucio), a kaze:"Videla sam da ima i na diskovima pa ti i to uzela." keva roka! Edited October 2, 2008 by Rizzen Quote
PuPaK Posted October 2, 2008 Report Posted October 2, 2008 Mozda je vama smesno to 'Spremite se da budete oduvani' ali da ste bili tamo drugu bi ste pricu pricali! Vrnuo sam se na forum posle kratke pauze ,mijetaaalllll! :rockdevil: Jos malo pa gotove majiceeee,pustite pm kad budu zavrsene da ve saljem kintu a vi men majicu ! Quote
Sgt.Splatter Posted October 2, 2008 Report Posted October 2, 2008 @Bole: Zaboravih juce da ti kazem, uzela mi keva u Solunu sva 3 Atheista na pic LP(to sam narucio), a kaze:"Videla sam da ima i na diskovima pa ti i to uzela." keva roka! Jel mogu ja da navratim da se slikam sa tvojim plocama Atheista? Quote
Recommended Posts