Sadomator Posted October 10, 2008 Report Posted October 10, 2008 Ne mogu zamisliti Boska sa metalcore vokalima Quote
Sadomator Posted October 10, 2008 Report Posted October 10, 2008 vokalima? Pa da, clean, shreak, growl i ostala NWOAHM sranja. Quote
manjane7 Posted October 10, 2008 Report Posted October 10, 2008 Ja sam prosto odusevljen plakatom... Quote
kIDd Posted October 10, 2008 Report Posted October 10, 2008 growl je sranje? :S Inache, majce sam chuo da su roze ? xD Quote
catbucacat8 Posted October 10, 2008 Report Posted October 10, 2008 da,da...imamo drecavo roze, drecavo zelene, srebrne i zlatne, pa vi birajte! Quote
Sadomator Posted October 10, 2008 Report Posted October 10, 2008 growl je sranje? :S Inache, majce sam chuo da su roze ? xD A jebte, jos moras objasnjavati. Ne growl u smislu L-G Petrov,Marc Grewe, John Tardy, David Vincent,Martin Van Drunen itd. nego u smislu metalcore/deathcore growl vokala, koji su 99% uzasni smaraci na procesorima, kontas ? Sorry na offtopicu. @Space Eater :Ponesite majica i cdova u Sarajevo Quote
catbucacat8 Posted October 10, 2008 Report Posted October 10, 2008 Svakako. Napisao sam na onom forumu rock planet, nosimo i jedno i drugo, svako po ceni od 15 maraka. Quote
lemmy sixx Posted October 10, 2008 Report Posted October 10, 2008 da,da...imamo drecavo roze, drecavo zelene, srebrne i zlatne, pa vi birajte! Je su l' sa sljokicama?Ako imaju sljokice,meni rezervisite jednu drecavo roznu. Quote
PuPaK Posted October 10, 2008 Report Posted October 10, 2008 Alooo........ponesite mi jednu ultra ljubicastu,XXL velicine sad u Kragujevcu ! Quote
manjane7 Posted October 10, 2008 Report Posted October 10, 2008 Jbg, nemamo ultra ljubicaste to ide u sledecoj turi, mozes da dobijes roze? Quote
PuPaK Posted October 11, 2008 Report Posted October 11, 2008 Jbg, nemamo ultra ljubicaste to ide u sledecoj turi, mozes da dobijes roze? U bre kake ste picke jedne pozerske,smrdite na smrd,doobro onda roze al sa sljokicama! Quote
Karlo SE Posted October 11, 2008 Report Posted October 11, 2008 Plakat je extra, samo apsolutno van price, ali ajd, nema veze, bitno je da cemo da idemo izuvamo, jedva cekam. Quote
RNA Posted October 11, 2008 Author Report Posted October 11, 2008 Ne mogu zamisliti Boska sa metalcore vokalima Немо' ни да покушаваш, то се никад неће десити. Quote
ΣΟΚΙ Posted October 12, 2008 Report Posted October 12, 2008 стварно?лол. лепо се проведите...х) и наједите ћевапа... Quote
Bata Trokrilni Posted October 12, 2008 Report Posted October 12, 2008 A kad smo se vraćali iz Splita i prošli kroz Sarajevo, nije ti se dopadala ideja da svratimo na ćevape, kao ni većini u busu. Zato smo jeli onu žilavu jagnjetinu na Romaniji. Sad ti ideš sa bendom u Sarajevo, a ja ko zna kad ću sledeći put imati prilike da posetim svoj rodni grad. Quote
Marko, Mon_a[MOR]e Posted October 12, 2008 Report Posted October 12, 2008 Sad ti ideš sa bendom u Sarajevo, a ja ko zna kad ću sledeći put imati prilike da posetim svoj rodni grad. OMG!! delim rodni grad sa Princom Quote
oʞɾoƃ Posted October 12, 2008 Report Posted October 12, 2008 A kad smo se vraćali iz Splita i prošli kroz Sarajevo, nije ti se dopadala ideja da svratimo na ćevape, kao ni većini u busu. Zato smo jeli onu žilavu jagnjetinu na Romaniji. Sad ti ideš sa bendom u Sarajevo, a ja ko zna kad ću sledeći put imati prilike da posetim svoj rodni grad. Ako se Prometheus bude pitao, uskoro Quote
Karlo SE Posted October 12, 2008 Report Posted October 12, 2008 A kad smo se vraćali iz Splita i prošli kroz Sarajevo, nije ti se dopadala ideja da svratimo na ćevape, kao ni većini u busu. Zato smo jeli onu žilavu jagnjetinu na Romaniji. Sad ti ideš sa bendom u Sarajevo, a ja ko zna kad ću sledeći put imati prilike da posetim svoj rodni grad. Jao to je bio izuzetak i ekstremna situacija, tada mi se (kada je Djole trans bio u pitanju) ni jedna ideja nije dopadala osim one da sto pre poljubim strokav asfalt beogradski! Za cevape sam uvek veruj mi, to se i da videti po mom gurmanskom telu, a i duhu. Na kraju krajeva, u Sarajevo mozes kad hoces, ima 300 km i ne treba ti ni pasos, e sad, jedino cena karte, ali ako ti se bas toliko ide to nije neka cena. Quote
Bata Trokrilni Posted October 12, 2008 Report Posted October 12, 2008 Jeste, ali nije fazon otići sam, ekipa je bitna. Quote
Recommended Posts