Jump to content

Recommended Posts

Posted

Те ће, ако и кад их будемо радили, бити око 10 евра. Наравно, штампа у боји је доста скупља, чак дупло.

Posted (edited)
Po rukavima bih rekao da se radi o body majicama ... a to je prilično sexy.

Mada, činjenica je da su lepše sa Merciful Angel coverom.

Imam jednu, nije BAS bodi, ali je tu negde. I bas sam sexy u njoj. I ja sam pomislio da ce taj cover biti u pitanju, ali nema veze. Bombs away. :da:

Edited by bdonkey
Posted

Иначе, покачио сам на сајту гомилу нових и заосталих рецензија које сам пронашао на нету, тако да је сада укупан број рецензија 61.

Ту је и неколицина интервјуа који нису били убачени раније због разних разлога, плус најновији интервју за "Serbian Pit".

Posted

Okaci Neurotic Witching intervju... Tad sam izvalio da je 7 ujutru xD ,najjaci je komentar Karla ''A joj,sad ce slusaoci da pomisle,vidi ove pijane metalce,ne znaju 'de se nalaze'' :):):)

Posted

Је л' имаш неки линк за то или прекуцану варијанту? Ако постоји линк да се то негде преслуша, достави ми и окачићу одмах.

Волео бих и ја то да имам за архиву и да преслушам поново.

Posted
Је л' имаш неки линк за то или прекуцану варијанту? Ако постоји линк да се то негде преслуша, достави ми и окачићу одмах.

Волео бих и ја то да имам за архиву и да преслушам поново.

Pa Nemanja je prekopirao na USB... Ali videcu da iskopam.

Posted

Узећу онда од њега, али реко' ако имаш то окачено на неком серверу само да линкујем.

То беше онај интервју што си радио с њима?

Posted
Узећу онда од њега, али реко' ако имаш то окачено на неком серверу само да линкујем.

То беше онај интервју што си радио с њима?

Da,taj je kultan! :):)

Ali mogu da ti posaljem i onaj sa tobom.

Posted

Space Eater je najbolji domаći treš metal bend u ovom tužnom periodu, a nadam se da će ostaviti još dosta albuma i tragova za buduća vremena i pokolenija. Svakako je i bend na koji treba da se ugledaju svi koji misle da rade ozbiljno. =)

Posted
Bilo bi super da tako nazovu drugi album.

То сигурно неће бити назив, јер је и назив песме скраћен на 'F.A.A.'. За сада планирам да се други албум зове "Aftershock", одлично се уклапа са концептом који сам смислио за насловну страну, а и оно - накнадни удар, после главног удара, односно првог албума... и те форице. ;)

Posted

колко сте их нахвалили има да окрену дупе Србији и да оду на турнеју с MUNICIPAL WASTE-oм, неће никад свирати у БГу више.