RNA Posted March 5, 2009 Author Report Posted March 5, 2009 Ok,nego nisam znao da je cover jbg Хе? Ниси знао да је песма од Бомабрдера? Сем тога, кад смо ми правили песме на српском, па још нека где се текст прве строфе истоветно понавља у другој? Quote
Grob Bez Dna Posted March 5, 2009 Report Posted March 5, 2009 Ok,nego nisam znao da je cover jbg ne znas cija je SMM pesma? jebote... Quote
Zoidberg Posted March 5, 2009 Report Posted March 5, 2009 Pa ne znam,ne bavim se muzikom sa ovih prostora... Quote
vudun Posted March 5, 2009 Report Posted March 5, 2009 Ali Bombarder prevazilazi sve prostore. Totalna je blasfemija nepoznavati njihov opus. Quote
RNA Posted March 5, 2009 Author Report Posted March 5, 2009 Срећа, па овде постоји неко ко може да почисти и довољно је толерантан да вам не удели свима упозорења због овако бесмислене расправе на погрешном месту. Quote
vudun Posted March 5, 2009 Report Posted March 5, 2009 Не знам, нисам видео. Је л' си брисао неке постове овде нашкрабане? Quote
Tower... Posted March 6, 2009 Report Posted March 6, 2009 Како нема више високог певања? То је изузетак само за ову песму, јер музици баш не би пристајало високо певање. За ијекавицу ти је одговорено, само што таквом тексту одговара и тежак босански нагаласак, а то већ нисам у стању у толикој мери да репродукујем приликом певања. E, ja bi' keva skinuo taj bezobrazno~preteran bosanski akcenat, ko me jebe kad pjevam previše Bijelog Dugmeta, Vatrenog Poljupca i Divljijeh Jagoda... Quote
RNA Posted March 6, 2009 Author Report Posted March 6, 2009 Углавном, тазе вест је да ћемо свирати 4. маја у СКЦ-у са Destruction! Quote
Sgt.Splatter Posted March 6, 2009 Report Posted March 6, 2009 Vrhunski, mogao bih i da dodjem %) Quote
Шарки Posted March 6, 2009 Report Posted March 6, 2009 Углавном, тазе вест је да ћемо свирати 4. маја у СКЦ-у са Destruction! Унесите ме на концерт као инвентар! Quote
RNA Posted March 6, 2009 Author Report Posted March 6, 2009 Можемо да те користимо као сталак за чајну (кобасицу). Quote
Sgt.Splatter Posted March 6, 2009 Report Posted March 6, 2009 Evo ja ću da platim (da gledam to). Quote
PuPaK Posted March 6, 2009 Report Posted March 6, 2009 Можемо да те користимо као сталак за чајну (кобасицу). AHAHAAHAHAHAHAHAAHAHHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAAAA!!!!!!!!!!!!!!! Quote
Шарки Posted March 6, 2009 Report Posted March 6, 2009 Можемо да те користимо као сталак за чајну (кобасицу). Не бирам. Quote
RNA Posted March 6, 2009 Author Report Posted March 6, 2009 Добро, пази шта си рекао. Знаш како Ђига жеже бубњеве, па и чинеле. Quote
Milogled Bluff Posted March 6, 2009 Report Posted March 6, 2009 A Sodom, Boško??? Jedva čekam!!! Quote
RNA Posted March 6, 2009 Author Report Posted March 6, 2009 Нисам знао да ће Фруби одмах да најави и то. Ето, сад и то знате. Содом + Спејс Итер + Бомбардер, 12. септембар. Quote
Шарки Posted March 6, 2009 Report Posted March 6, 2009 Добро, пази шта си рекао. Знаш како Ђига жеже бубњеве, па и чинеле. Знам ја Ђигу врло добро, као и његово бубњање. Quote
RNA Posted March 6, 2009 Author Report Posted March 6, 2009 ОК, ево онда плана акције. Седнеш на бас бубањ опкорачивши га, пружиш обе руке са средњим прстима, ту ти покачимо чинеле и тако до краја свирке. Може? Quote
Шарки Posted March 6, 2009 Report Posted March 6, 2009 Све за џ уфур. Плус имаш бонус тег за разгибавање. Quote
RNA Posted March 6, 2009 Author Report Posted March 6, 2009 А како си мислио да те унесем? Преко рамена или под мишку, па на улазу кажем: "Ово нам је сталак за чинеле." Можда покачимо и неке новогодишње свећице по теби, да нам будеш лајт шоу. Quote
Thrasher Posted March 6, 2009 Report Posted March 6, 2009 RNO,kakav je filing znajuci da ces biti predgrupa Sodomu ? Quote
Шарки Posted March 6, 2009 Report Posted March 6, 2009 Унеси ме како знаш. Реци обезбеђењу: "Не брините, не уједа." :) Quote
Recommended Posts