Jump to content

Recommended Posts

Posted

Samo da prokomentarisem za slucaj da kolega svrati na temu. Auuu jebem ti, ovaj mart cudan, umesto da bude sve toplije, ono sve hladnije, -11 covece, i kako stvari stoje, sa ozbiljnom tendencijom ka vecem minusu. Bosko ostavi dna-dva pa brisi.

Posted
Aj lebac ti stavi link da i mi iz benda cujemo. Nego, uradili smo nalepnice....Logo (crno-beli!!!!!) 24-25cmx7-8......cover sa albuma 10,4x10,4cm...i demo , istih dimenzija kao album (opet, crno-beli!!!!!!). videcemo jos gde cemo i kako da ih ''uvaljamo''.

e posto je neko iz benda trazio da postavim evo postavicu(nisam video ranije izvinite :) :) :) )

napomena samo za Real Player cisto da se zna

http://www.megaupload.com/?d=C80LYFEI

a ako hocete ostale pesme kupite CD kada izadje :) :) :)

Posted

Pa de ste vi,sta se radi ,sta imade novo,kako novi materijal!?!?!? ja nem net

Vidi ga ovaj Mita aploaduje neobljavljene pesme u bubreg formATU,Mito da bog da ti zena isla u rrikverc!

:pivopije:

• 2 weeks later...
Posted

Хах, мора да се зајебаваш. Шта ћемо ми с њим? Мени доста Destruction и Sodom, још ао будемо свирали ан Егзиту истог дана кад и Death Angel, пуна капа!

Posted (edited)

Ej ja da pitam nesto,imam jedan bootleg snimak iz Smedereva kad ste svirali sa hitom 202 i na snimku na kraju prve pesme mislim da Karlo kaze nesto kao:Ljudi koj vam je kurac,iskulirajte.......pa da pitam,sta se desilo tad?!?!?!?! :confused:

Edit:Datum na snimku je 2007 godina,ili ti vreme kad je Bosko bio u vojsi!

Edited by PuPaK
Posted

Било је неког кошкања у публици ваљда, али није било много људи и брзо се све смирило. То је прва свирка кад сам излазио из војске за викенд, 27. октобар је у питању.

Posted

Da! xDDDDDD

Inace samo da kazem da je Fatality u petak u Zajecaru sa recima Luke:Moram da ponovim nesto sto je rekao moj kolega Bosko ovde...Dobro veecee Zajeecaareee,spreeemii tee see da budeete oduuvaaniii! :rockdevil: :rockdevil: :rockdevil:

Posted

ZA KUJ MOJ VI KAKITE SG,IMA SI PISEM KAKO MI SE PISE,MJEEETAAAALLLL!!!!!!!!

SPEEJSS ITEEERRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR

AAAAAAAAAAAAAA

Posted
Било је неког кошкања у публици ваљда, али није било много људи и брзо се све смирило. То је прва свирка кад сам излазио из војске за викенд, 27. октобар је у питању.

hahahahaha

znam to. :D