BraniSlava-Nazi sponzorusa Posted June 3, 2009 Report Share Posted June 3, 2009 R.I.P. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Шарки Posted June 3, 2009 Report Share Posted June 3, 2009 Све што сам хтео написао сам на теми на Домаћој сцени... Збогом, драги пријатељу... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
WindrideR Posted June 3, 2009 Report Share Posted June 3, 2009 Preterano tuzna vest!! Zaista je tesko poverovati u ovakvo nesto.. Only the good die young.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AstralliS Posted June 3, 2009 Report Share Posted June 3, 2009 Poslednji pozdrav velikom čoveku. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Skull_ Posted June 3, 2009 Report Share Posted June 3, 2009 Upravo sam saznao za ovo. Domaca scena je izgubila legendu... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΣΟΚΙ Posted June 3, 2009 Report Share Posted June 3, 2009 не знам шта да кажем... знао сам синоћ за ово али ни на крај памети ми није било... р.и.п. бошко... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
~MaX~ Posted June 3, 2009 Report Share Posted June 3, 2009 jedna velika tragedija.. saucheshce porodici, chlanovima benda i svima koji su poznavali ovog velikog choveka.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tower... Posted June 3, 2009 Report Share Posted June 3, 2009 Bio je naš drugar i velika ličnost za domaću metal scenu. Saučešće svima koji su ga voleli i cenili. Boško, počivaj u miru. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kIDd Posted June 3, 2009 Report Share Posted June 3, 2009 ја и даље не могу да верујем, БОШКО RIP, завио си у црно нашу треш метал сцену, свака ти част за све. :(:( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Infest Posted June 3, 2009 Report Share Posted June 3, 2009 Ja jednostavno ne verujem da se ovo desava...Bole R.I.P. Saucesce porodici i Space Eater-u u ime celog benda Infest Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grobodan Posted June 3, 2009 Report Share Posted June 3, 2009 Moje najdublje saučešće članovima benda, za mene najdražeg u Srbiji. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
-Mare Posted June 3, 2009 Report Share Posted June 3, 2009 (edited) Od njega sam kupio svoj prvi original cd. Stajali smo tada na Zelenom, i ispricali se kao ljudi iako se vidimo prvi put u zivotu. Space Eater zauvek. Moje saucesce njihovoj porodici, prijateljima i clanovima benda. 平和で休む. Edited June 3, 2009 by Mare^^ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Norther Posted June 3, 2009 Report Share Posted June 3, 2009 RIP Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tihi Posted June 3, 2009 Report Share Posted June 3, 2009 Nisam verovao kada sam cuo... Moje saucesce svima koji su ga poznavali. Bosko R.I.P Pocivaj u miru. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andrija Smith Posted June 3, 2009 Report Share Posted June 3, 2009 Jbt sad vidim vest, naježio sam se, još ne mogu da verujem da ovo čitam. Još mi u player-u ide To live is to die, ne verujem. R.I.P. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jabba the Hutt Posted June 3, 2009 Report Share Posted June 3, 2009 Jos uvek ne mogu da poverujem da se ovo desilo... Moje saucesce Boskovoj porodici i clanovima Space Eatera. R.I.P. legendo! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PuPaK Posted June 3, 2009 Report Share Posted June 3, 2009 Neznam sta prokleto da kazem ,danas sam saznao preko drugara i boli sve ovo,ovaj dan i to da ga vise nema,bio je stvarno velicina kao covek i svestrana licnost i boli me kurac sta vi mislili svi on je jebeni kralj srpskog thrasha ,pocivaj u miru moj Bole!!! thrash till death Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlladimir Posted June 3, 2009 Report Share Posted June 3, 2009 R.I.P U moje ime i u ime članova benda ON. Počivaj u miru Boško. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thrashformers Posted June 3, 2009 Report Share Posted June 3, 2009 R.I.P. Metal scena je izgubila josh jednog velikana domace thrash metal scene....Josh jednog dobrog choveka vishe nema.... Saucheshce porodici i bliskim prijateljima od svih chlanova benda.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thrasher Posted June 3, 2009 Report Share Posted June 3, 2009 Predlazem da se u Boskovu cast na Thrash podforumu nepostuje nista 3 dana u smislu 3 dana zalosti. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thrashformers Posted June 3, 2009 Report Share Posted June 3, 2009 Ma nema on nishta sada od toga,naravno da bi trebalo da se organizuje neka svirka u njegovo ime jer ipak je muzika zauzimala veliki deo njegovog zivota...Medjutim,njega vishe nema i verujem da i on sam ne bi voleo da se na temi njegovog benda ne postuje tri dana.NJega nema ali svi nastavljaju dalje i mislim da bi i on tako zeleo...Ovo je veliki gubitak i nama koji s njim nismo bili svakodnevno a mogu da predpostavim kako je momcima iz benda i bliskim prijateljima.Nazalost desilo se to shto se desilo i najbolje je da ga pamtimo po onome shto je ostalo iza njega,a ostalo je dosta toga s obzirom na njegove godine.Ja sam se jutros zaprepastio kad sam chuo...S chovekom sam razmenio par poruka pre svega par dana a sada vishe nije medju nama....Nadam se da ce Space Eater nastaviti sa radom,jer sam siguran da bi i on to zeleo kao i mnogi koji su poshtovali rad Space Eatera.... Pochivaj u miru..... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
C.A_R.I.A. Posted June 4, 2009 Report Share Posted June 4, 2009 (edited) Саучешће породици због губитка деце.Жао ми је и сестре.А и оној жени је умрла мајка пре два дана. Нека почивају у миру. Predlazem da se u Boskovu cast na Thrash podforumu nepostuje nista 3 dana u smislu 3 dana zalosti. Или да сви мењамо аватаре првих четрдесет дана. Edited June 4, 2009 by -Diamond- Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Red Viper Posted June 4, 2009 Report Share Posted June 4, 2009 Evo bas sam odslusao intervju koji sam uradio sa Boskom,suze su mi krenule Postavljao sam ranije ovde negde,ali evo i sad,ko zeli da poslusa i ima na racunaru http://www.sendspace.com/file/763an0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ајлин Posted June 4, 2009 Report Share Posted June 4, 2009 neću ništa da menjam kad ne mogu da promenim ono najvažnije... ode moj čovek Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
CROSSIĆ Posted June 4, 2009 Report Share Posted June 4, 2009 Danas pročitah u novinama i ne mogu da verujem,saučešće porodici koja je izgubila decu,ja stvarno ne znam šta da kažem...Suze mi naviru na oči ,a nisam poznavao čoveka....Muzika nas sve povezuje.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts