SkullKrusheR Posted September 16, 2009 Report Share Posted September 16, 2009 aha, izvini, nisam video post sa prethodne strane. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sadomator Posted September 16, 2009 Report Share Posted September 16, 2009 Kad se sjetim one svirke Tada sam koljeno zajebao, i kasnije Bole dodje i zagrli me, i rece ajde amere bit ce dobro to, jebote zivot. i ona cavrljanja o plocama ispred kluba Nadam se da ce bend nastaviti dalje, uz jos vecu podrsku. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lemmy sixx Posted September 16, 2009 Report Share Posted September 16, 2009 Apsolutna podrska.Samo gurajte. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kIDd Posted September 16, 2009 Report Share Posted September 16, 2009 као што рекох оно вече. ПОДРШКА, САМО НАПРЕД . СПЕЈТ ИТЕР КЕЦ ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ајлин Posted September 18, 2009 Report Share Posted September 18, 2009 Karlo pa što ne prijavljuješ da imaš snimak sa Akademije sad ću da te smorim 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PuPaK Posted September 19, 2009 Report Share Posted September 19, 2009 Hvalaa za snimkeee Don Karleone! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karlo SE Posted September 24, 2009 Report Share Posted September 24, 2009 Kao sto sam obecao, kraj je meseca. Sad ja kao glumim neku zvanicnost. Dakle ovako: Posle tragedije Stanislav Sarsanski tj. Buca je napustio bend, bez ikakve zle krvi ili cega slicnog, jednostavno mu se nije vise sviralo kod nas, te mu i ovim putem zelim sve najbolje u zivotu i svirackoj karijeri u ime sviju nas. Resenje smo nasli u jednom coveku, Luki Matkovicu iz benda Fatality koji ce obavljati i sviracku i pevacku duznost. Sto se tice albuma, postoji demo snimak sa 8 pesama i Boskovim vokalom koji ce biti implementiran u kasnije regularno studijski snimljene pesme i u njegovu cast tako izdad, uz mogucnost dodavanja 1-2 nove pesme sa Lukom (jedna vec gotova, bice ovih dana na myspace-u) cisto da bi ljudi imali ideju kako ce Space Eater zvucati u buducnosti. Cekamo dogovor sa jednom od tri zainteresovane izdavacke kuce za drugi album, i plan je da sa snimanjem krenemo pocetkom sledece godine. Sto se tice svirki, planiramo da napravimo prvu u Beogradu 18. decembra na Boskov rodjendan, a za dalje cemo videti, verovatno cemo za pocetak sa 202-ojkom posetiti gradove u kojima smo bili rado vidjeni, da bismo se malo vratili u sviracku formu i na scenu. Drago mi je sto je svima drago da sto cemo nastaviti da sviramo i postojimo, ali sto se nas tice, u to nikad nije ni bilo sumnje, Bosko bi prvi na tome insistirao, jer Space Eater nije samo bend, nego i ideja, ideologija, koju je zapoceo Bosko juce, danas je nastavljamo mi, a sutra mozda neko treci, da skratim jednim modifikovanim citatom koji ce mozda nekima zvucati pateticno, ali nista drugo ne bi bolje opisalo duh i entuzijazam koji je sada oko benda... Mi ne odlucujemo da li cemo ici u bitku po tome kolika je sila koja nas prati ili s druge strane preti, nego po tome koliku svetinju branimo. Prema tome, bitka je pocela, bice nam drago da nam se u njoj pridruzite! 10 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Narsil Posted September 24, 2009 Report Share Posted September 24, 2009 Момци, максимална подршка и све најбоље у раду! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ајлин Posted September 24, 2009 Report Share Posted September 24, 2009 Jedva čekam drugi album. I čestitam Luki. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
In The Flesh Posted September 24, 2009 Report Share Posted September 24, 2009 To je ovaj mali Tower? I da,sve najbolje vam zelim. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sandman Posted September 24, 2009 Report Share Posted September 24, 2009 Drago mi je što nastavljate sa daljim radom uprkos svemu. Maksimalna podrška kao i dosad! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Talvi Posted September 24, 2009 Report Share Posted September 24, 2009 Svaka cast, ljudi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
:matija Posted September 24, 2009 Report Share Posted September 24, 2009 Svaka cast i drago mi je sto nastavljate dalje. Srecno sa izdavacem i albumom. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milogled Bluff Posted September 24, 2009 Report Share Posted September 24, 2009 Kao sto sam obecao, kraj je meseca. Yeah kolega!!! Drago mi je što nastavljate dalje, bilo bi mi jako žao da ste prestali da svirate... Pozdrav za celu ekipu!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mita Posted September 24, 2009 Report Share Posted September 24, 2009 18-og je tu ekipa iz Akademije odma da se zna Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thrasher Posted September 24, 2009 Report Share Posted September 24, 2009 Puna podrska za nastavak rada! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Divlji Tigar Posted September 24, 2009 Report Share Posted September 24, 2009 (edited) Želim vam sve najbolje u daljem radu. Edited September 24, 2009 by Divlji Tigar Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
oʞɾoƃ Posted September 24, 2009 Report Share Posted September 24, 2009 jedna vec gotova, bice ovih dana na myspace-u (sad ja kao glumim nekog eksluzivnog recenzenta) Pesma je, što bi Pupak rekao, do jajca. Jes' da ja nemam neki thrash staž, ali ni ne zahteva neku preteranu ekspertizu uvideti da je muzika i dalje jednako dobra kao što je bila i ranije, kao i da je vokal jednako originalan, kako u odnosu na poznate thrash pevače, tako i u odnosu na samog Boška (a svi znamo koliko bendova pravi grešku u pokušaju da zameni izgubljenog člana njegovom kopijom). Sve u svemu, ima ovaj bend još itekako šta da kaže. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkullKrusheR Posted September 24, 2009 Report Share Posted September 24, 2009 uh, karlo, sad si me jako obradovao! kao prvo, svaka chast na svemu ovome. sigurno nije lako nastaviti posle svega shto se desilo, ali vi ste pokazali da ste jachi od svega. samo napred! shteta shto je buca otishao, ali opet, do jaja je shto ce tower nastaviti gde je boshko stao, jer je on inache po meni jedan od najboljih thrash vokala sa ovih prostora. chak mi je njegov fatality, posle space eater-a, najdrazi domaci thrash bend. verujem da ce ovih par stvari sa boshkom + nove sa towerom biti super, tako da zeljno ishchekujem bilo shta novo od space eater-a. hvala vam na svemu, momci! thrash 'til death! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Шарки Posted September 24, 2009 Report Share Posted September 24, 2009 Наравно, пуна подршка за Једаче, не морам да се понављам... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kIDd Posted September 24, 2009 Report Share Posted September 24, 2009 поздрављам то решење за Луку, све вам најбоље желим. и надам се да ћете бити исто до јаја као пре!!!! АЈМО ГРОБАРИ!!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karlo SE Posted September 24, 2009 Report Share Posted September 24, 2009 Hvala vam svima mnogo, znaci, a sve je lakse kad nas ima toliko. Elem, obecana pesma na www.myspace.com/spaceeaterthrash zove se Relationshit, i u vrlo demo fazi je... poslusajte. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tower... Posted September 24, 2009 Report Share Posted September 24, 2009 Želim samo da kažem da sam bio počastvovan kada me je Karlo pozvao u bend i da ću se mnogo posvetiti istom u vremenu koje je pred nama. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ајлин Posted September 24, 2009 Report Share Posted September 24, 2009 A sad pobriši svoj inbox Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PuPaK Posted September 24, 2009 Report Share Posted September 24, 2009 E sad i ja da reknem,kojuuu...i ovde na forumu....Bole ,za Boleta si sve rekao i u potpunosti se slazem,upravu si e i lepo je to sto ce svirka da bude vas 18decembra...........do jajca je sto je to bash Luka,ta zamena ,mnogo mi je drago jer ja volim ono sto on radi i to mnogo(Fatality) i super je lik,jedva cekam da cujem kako se uklopio u bend i tu novu pesmu,gurajte napred.......ja saaam uzz vassss ,volim ovaj bend mnooogoo,volim i muziku i vas kao ljude a sto se tiche 202 i sviranja po gradovima u kojima ste bili vidjeni,neka jedan od tih gradova bude medju prvima u njemu se pije zajebato pivo s crvenu etiketu i imaade mlogo ljudi koji su skapali za SE medju njima i jean debeljan! Spaaaaaaaaaaaceeeeeeeeeeeeeeeeeeee EEEEEEaaaaaaaaaaaaateeeeeeeeeerrrrrrrrrrrr Will devour youu allllllllllllllllllllllllllllll!!!!!!!!!!!!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts