SkullKrusheR Posted September 24, 2009 Report Share Posted September 24, 2009 (edited) u, jebote, ova nova pesma je feomenalna!! bez zajebancije. jedino shto bi vokal, chini mi se, bio malo bolji da tower peva malo vishe clean, kao u fatality-u. to je neko moje subjektivno mishljenje. mada, opet, bez obzira na to, odlichna pesma. Edited September 24, 2009 by SkullKrusheR Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ајлин Posted September 24, 2009 Report Share Posted September 24, 2009 Evo baš sad komentarišemo DragonHeart i ja da "miriše na ono što je Boško voleo... Forbidden između ostalog" Baš lepa trešerica, zdrava i sirova. Ajd' dalje 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Speed_Dead Posted September 24, 2009 Report Share Posted September 24, 2009 Poslusao sam pesmu, ono, muzika tj brzina mi se svidja. i produkcija je super, da se ne lazemo, hteo sam opet da cujem Boska, a to je nemoguce(bez patetike i secenja vena al jbg tako je), ovaj novi vokal je ok al ono meni ne lezi( ja nisam neka velicina sto se moje tehnike pevanja tice, ovo kazem kao metal fan) sigurno ce se nekima svideti ... bitno da ste nastavili, to je bitno. terajte dalje .... samo kec 111 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
devastation Posted September 25, 2009 Report Share Posted September 25, 2009 da se ne lazemo, hteo sam opet da cujem Boska, a to je nemoguce(bez patetike i secenja vena al jbg tako je), Da se ne lazemo, ja bih htio da cujem Chucka opet, a to je nemoguce. Pa ako je nemoguce, to ne treba ni spomenut.Jasno je da bi svi htjeli Boska, ali sta je-tu je. Idemo dalje. Sretno decki! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
STARSHOOTER_SUPREME Posted September 25, 2009 Report Share Posted September 25, 2009 Uz duzno postovanje ja vishe volim ovakav tip vocala neko falset...odlicno se uklopio tower\m/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Morphy Posted September 25, 2009 Report Share Posted September 25, 2009 Support. Svidja mi se nova stvar... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Шарки Posted September 25, 2009 Report Share Posted September 25, 2009 (edited) Мали Лука је одр'о, заиста, мада слажем се да би требало мало да пева чистије. Одлична ствар. Промена: Ау, сад сам тек извалио део на 2:41, како је јебокеван! Edited September 25, 2009 by Шарки Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lemmy sixx Posted September 25, 2009 Report Share Posted September 25, 2009 Pesma je sa muzicke strane odlicna,zaista kompletna,rifovi izuvaju...ali vokal mi se ne svidja,uopste.Jebiga. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Totamealand Posted September 25, 2009 Report Share Posted September 25, 2009 Stopostotna podrška sa moje strane. Zanimljiva je ova nova stvar. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karlo SE Posted September 25, 2009 Report Share Posted September 25, 2009 (edited) Sve je u pesmi u vrlo ranoj fazi, tj. isprobavanje. Sto se vokala tice, nema svrhe uporedjivati, jednostavno, bice drugacije i to je to, neko vise voli ovako, neko onako, neko nesto trece. Luka je jako mlad(maltene ni mutiranje nije zavrsio) i veliki potencijal i treba tek da legnemo, mi njemu kao bend, on nama kao pevac, jer smo imali tek 2 probe zajedno, tako da sam siguran da ce prave stvari od njega tek doci, a mi smo zadovoljni i ovime sada. Kao sto rekoh, jos eksperimentisemo i isprobavamo. Jos jednom, hvala svima! Edited September 25, 2009 by Rizzen Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
azal Posted September 25, 2009 Report Share Posted September 25, 2009 samo napred. odlicna je nova stvar. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Buddha Posted September 25, 2009 Report Share Posted September 25, 2009 do jaja je Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
oʞɾoƃ Posted September 25, 2009 Report Share Posted September 25, 2009 Luka je jako mlad(maltene ni mutiranje nije zavrsio) Jeb'o si mu kevu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tower... Posted September 25, 2009 Report Share Posted September 25, 2009 Промена: Ау, сад сам тек извалио део на 2:41, како је јебокеван! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Јарослав Posted September 25, 2009 Report Share Posted September 25, 2009 само да вам честитам на наставку рада, и да честитам Луки! и песма је одлична. по мени, Лука се супер уклопио. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jabba the Hutt Posted September 25, 2009 Report Share Posted September 25, 2009 Odlicna je nova pesma, svaka podrska ljudi! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sandman Posted September 25, 2009 Report Share Posted September 25, 2009 Odlična pesma.Samo vokal treba unaprediti malko,ali je do jaja za demo pesmu. Samo napred! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mita Posted September 25, 2009 Report Share Posted September 25, 2009 +1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Divlji Tigar Posted September 25, 2009 Report Share Posted September 25, 2009 Dobra je nova pesma. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vudun Posted September 25, 2009 Report Share Posted September 25, 2009 Pesma je sa muzicke strane odlicna,zaista kompletna,rifovi izuvaju...ali vokal mi se ne svidja,uopste.Jebiga. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sgt.Splatter Posted September 26, 2009 Report Share Posted September 26, 2009 Ehej, bando! Karlo, onomad ispred SKCa kad si mi rekao "da ste nesto poceli ponovo da svirate", nisam ni mogao da naslutim da se radi o svemu ovome. Nisam mogao pretpostaviti da je Buca izašao iz benda. Siguran sam da je nekakvom drugom prilikom bio prisiljen da ne bude više u Space Eater-u, Boško bi želeo da nastavite po svaku cenu. Ovo novo je baš dobro, ali promena je očigledna. Rifovi i harmonije mi zvuče dosta zlije, a i vokal svakako čini da sve to zvuči kao skroz nova priča, naravno. Nadam se da ćete se i u budućnosti dobro uklapati s obzirom na razlike u godinama. Sve najbolje sa novim stvarima, izdavačem, svirkama, pa da i zasviramo nekada. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ајлин Posted September 26, 2009 Report Share Posted September 26, 2009 Znači, munje vam nisu ravne. Već ispravljeno sve na Mjetal Arhivama. Što su ti fanovi... 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PuPaK Posted September 27, 2009 Report Share Posted September 27, 2009 (edited) E nova pesma jebe nanu naninu i majcinu dushicu ali Luka je usro vokal,nije ga on usro kolko se meni ne svidja jer obozavam Boskov,mozda mi treba ipak malko vremena da se priviknem ali ipak za demo nije lose ,mozda malko da promenim nacin,da otpeva to sa vishe cleana ili ako ce ovako da bude malo energicnije,sa vise besa da se tako mutavo izrazim,mozda eto kao Dacha sho radi u Nadimachu jer ovako imam trip da dok je snimao ovo da se sve vreme plasio kako ce da ispadne na kraju kad bude snimio! E da jebem mu deteks kako jebu rifoviii aaaaaa bre aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa !!!11111 Edited September 27, 2009 by PuPaK Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tower... Posted September 27, 2009 Report Share Posted September 27, 2009 (edited) E nova pesma jebe nanu naninu i majcinu dushicu ali Luka je usro vokal,nije ga on usro kolko se meni ne svidja jer obozavam Boskov,mozda mi treba ipak malko vremena da se priviknem ali ipak za demo nije lose ,mozda malko da promenim nacin,da otpeva to sa vishe cleana ili ako ce ovako da bude malo energicnije,sa vise besa da se tako mutavo izrazim,mozda eto kao Dacha sho radi u Nadimachu jer ovako imam trip da dok je snimao ovo da se sve vreme plasio kako ce da ispadne na kraju kad bude snimio! E da jebem mu deteks kako jebu rifoviii aaaaaa bre aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa !!!11111 Ja sam pesmu snimio čisto da bi Karlo, Nemanja i Điga čuli kakvo je pevanje, na brzaka totalno, nijednog trenutka mi nije palo na pamet da će Karlo da je okači na Spejs, tako da, biće mnooogo bolje, ne brini... x) Edited September 27, 2009 by Tower... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ајлин Posted September 27, 2009 Report Share Posted September 27, 2009 Znaš šta, mora da ti čestitam. Upravo sam čula od Karla celu priču i bila sam.. paaa zabezeknuta. U pozitivnom smislu... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts